• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesim ve boya

boyanın çeşitli versiyonları var düz sıyaha mı boyattınız mesela yoksa açma 2 kez boyama renk tutturma işlemleri mi gerçekleşti ... tavsiyem sormadan işlem yaptırmayın
Sadece saçım bakır rengiydi. Sıkıldım bu saçtan kolayca çevirip tutturabileceğim renk kahverengiydi. Dedim siz kahveye boyayın ığraşmayalım. Sadece bakır az kalsın güneşte yansıma yapsın o kadar. Onun için en fazla iki boya karıştırmıştır. Ben üç boyayı ksrıştırıp yaptırdığım yer 60 tl almıştı benden geçen sene. Orası uzak diye gidemiyorum.

Bana fiyat normal geldi.
Ucuz demiyorum elbet o parayla neler neler alınır.
Ama saç önemli kuaför de başarılıysa hakediyor bence.

Bana fiyat normal geldi.
Ucuz demiyorum elbet o parayla neler neler alınır.
Ama saç önemli kuaför de başarılıysa hakediyor bence.
Misal saç açtıracaksam kıyarım. Ombre ya da röfle yaptıracaksam kıyarım. Bakım yaptıracaksam kıyarım. Ama basit bir boya ve basit bir kesim için çok geldi bana.

kesime basit diyemiyorum ben zira batmanda düz bir kesim istedim kat yok bişey yok içine ettiler saçın,7 ay öyle gezdim daha da kısalmasın diye cumartesi gidip kestirdim 20 tl

Sadece saçım bakır rengiydi. Sıkıldım bu saçtan kolayca çevirip tutturabileceğim renk kahverengiydi. Dedim siz kahveye boyayın ığraşmayalım. Sadece bakır az kalsın güneşte yansıma yapsın o kadar. Onun için en fazla iki boya karıştırmıştır. Ben üç boyayı ksrıştırıp yaptırdığım yer 60 tl almıştı benden geçen sene. Orası uzak diye gidemiyorum.

evet fazla ozaman ... ama dediğimiz gibi standart fiyat yok 25 tlye boyayan yerde var 250 tlye de ...bidakine sormadan işlem yaptırmassınız

Evde boyayabilir insan. Fiyat normal bu arada. Luks olmayan bir kuafor icin yani

Misal saç açtıracaksam kıyarım. Ombre ya da röfle yaptıracaksam kıyarım. Bakım yaptıracaksam kıyarım. Ama basit bir boya ve basit bir kesim için çok geldi bana.
Ben de kuafördeki bakıma inanmıyorum işte.
Çok uzun yıllarca saçlarımı hep çok açık renk kullandım.
Ben evde daha iyi bakımlar yapıyorum saçlarıma.
Onlar ne koyuyorlarsa içine o gün gerçekten yumuşacık oluyor,ama yıkadığın anda yine sertleşiyor.
Ben saçlarımı kendi kendime adam ettim.

Evde boyayabilir insan. Fiyat normal bu arada. Luks olmayan bir kuafor icin yani
Evet yeni hedefim bu!
Hele ki saçlarım istediğim kıvama gelsin.
Artık kuaföre gitmek istemiyorum.
Çünkü kuaförlerin duygularımı istismar etmesinden bıktım artık!

Evet yeni hedefim bu!

ay kıyamam sana lale, beni de çok istismar ettiler ama son gittiğimde direndim, ay dedi sana kısa saç çok yakışır dedim o işi geç, direndim En Büyük KK

Yani muhite ve mekana göre değişiyor fiyatlar.o yüzden bişey söylemek zor ama genel olarak kuaför fiyatlarında bi artış var

Evet yeni hedefim bu!
Değil mi ya! Kesinlikle katılıyorum. İstismar ediyorlar. Sen bişey istiyorsun o gidiyor kafasına göre bişey yapıyor. Bişey desen "ama o öyle olmazki" diyorlar. Seni suçlu çıkarıyorlar bir de. Olmazsa baştan söyle o zaman. İş bitince ben niye süprizle karşılaşıyorum.

İşçiliğinin gösterecek pek bi şey istemedim. Kesim dediğim uçlardaki kırıkları aldı. Bir de düz yaptık o. Ha yamuk kesmedi ama artık kimse yamuk kesmiyor zaten. Boya desen bakır rengi saçı kahveye çevirdim. Onda zorlanacak bir kuaför bilmiyorum yani. Boyanın yarısı alnımda şu an onu da şimdi aynaya bakınca farkettim. :işsiz:

Yazık ya
Bu yüzden kendim boyuyorum yıllardır
Bir kaç ayda bir katlı kesim yaptırıyorum 20 liraya kesiyorlar. Acıyorum ben boyaya verilen paralara ya, düz boya nedir ki

Ben yıllardır kendi saçımı kendim boyadım fönümü bile hep kendim yaptım. Zaten kestirmiyorum. Bazen diyorum git uğraştığına değer mi yapsınlar kuaförde. Sonra bu fiyatları görünce fön makinasını alıyorum elime :halay:

Back