plutondakipanda123
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 20 Ekim 2017
- 3
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi plutondakipanda123
-
annem öyle kıvrık değilde diken gibi dik bi şekilde çıkcak diyo sence öyle mi olur? şimdi baktımda kıvrıklarının oldugu yeri kesmemişim yani kıvrım var ama kısa sadeceUzar. Benim kirpikler soba yüzünden yanmıştı uzadı hatta daha da uzun oldu kaşlarıma değiyorkirpik serumları var onlardan kullanın, tatlı badem ya da fındık yağı da kullanabilirsiniz
Yok yok. Zamanla duzelir onlar. Siz benim dediğim gibi bakım yapın. Sizin yine varmış. Benim sobanın poffflaması ile hiç kalmamıştı:)))) gayet yumuşak kirpiklerimannem öyle kıvrık değilde diken gibi dik bi şekilde çıkcak diyo sence öyle mi olur? şimdi baktımda kıvrıklarının oldugu yeri kesmemişim yani kıvrım var ama kısa sadece
doğal hindistan cevizi yağı var o olur mu acabaBenimde uçları çatallaşmıştı rimelle şekil almıyordu uçlarından kestim tekrar uzadı daha iyi oldu birşey de sürmedim.
İlla birşey sürceksen badem yağı sür.
Endiselenme CanimGeçtiğimiz ağustos gibi yanlışlıkla kirpiklerimi kestim nasıl becerdiğimi sormayın lütfen? Bu aya geldik hala bi fark yok gibi sizce daha konuşmak için erken mi kirpiklerim uzar mı tekrardan? Öyle çok kısa da kesmedim aslında. Eski kıvrıklığına kavuşur mu sizce? Görüşlerinizi bekliyorum
Ney?Bizim goremedigimiz kirpiklerin ucunda bocekler var onllari yiyorlar ordan kivrik oluyo sanirim
Şuan gözümün önünden tek sıra halinde minik böcükler yürüyor sanki. İyi mi?
Uzar benim yüzümde sobadan çıkan püskürtü diyeyim ne diyeceğimi bilemedim yanmıştı eskisi gibi oldularGeçtiğimiz ağustos gibi yanlışlıkla kirpiklerimi kestim nasıl becerdiğimi sormayın lütfen? Bu aya geldik hala bi fark yok gibi sizce daha konuşmak için erken mi kirpiklerim uzar mı tekrardan? Öyle çok kısa da kesmedim aslında. Eski kıvrıklığına kavuşur mu sizce? Görüşlerinizi bekliyorum
Olur olurdoğal hindistan cevizi yağı var o olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?