Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uzar ama düz uzar kıvrık değil.. ben de kesmiştim şimdi çok düz kirpiklerim, bi güzellik uzmanı anlamıştı "kestin mi çok düz" diye.. ama belki seninki kıvrık uzar bilmiyorum
Ya ben hiç kesince uzayan kirpik duymadım. Kaşın aksine, kirpik uzamaz diye biliyorum. Tam o kısaları çek tamamen al bari, yenisi çıkar diyeceğdim... Yorumları okudum. Şimdi aldığım gazla kirpiklerimi kesmeye gidiyorum.
Geçtiğimiz ağustos gibi yanlışlıkla kirpiklerimi kestim nasıl becerdiğimi sormayın lütfen? Bu aya geldik hala bi fark yok gibi sizce daha konuşmak için erken mi kirpiklerim uzar mı tekrardan? Öyle çok kısa da kesmedim aslında. Eski kıvrıklığına kavuşur mu sizce? Görüşlerinizi bekliyorum
Sen ne diyorsun benim kirpiklerim cayır cayır yandı zor söndürdüm. Badem yağı sürdüm eskisi gibi oldu. Ama ben beyaz vazelininde çok. Hızlı uzattığını duydum tavsiye ederim bu arada geçmiş olsun
Endiselenme Canim
Uzuyor
Benimde basima geldi
Ayni kivrik halini aliyor
Bizim goremedigimiz kirpiklerin ucunda bocekler var onllari yiyorlar ordan kivrik oluyo sanirim
Dert etme kendine
Geçtiğimiz ağustos gibi yanlışlıkla kirpiklerimi kestim nasıl becerdiğimi sormayın lütfen? Bu aya geldik hala bi fark yok gibi sizce daha konuşmak için erken mi kirpiklerim uzar mı tekrardan? Öyle çok kısa da kesmedim aslında. Eski kıvrıklığına kavuşur mu sizce? Görüşlerinizi bekliyorum
Kirpiklerin ömrü birkaç aydır. Farklı zamanlarda dökülürler ve yerlerine yenileri çıkar. Birkaç ay sonra kirpiklerinize baktığınızda şu an olan kirpiklerinizden hiçbiri kalmamış, yerine yenileri çıkmış olacak.