Kesilen kirpikler tekrardan uzar mı?

Uzar ama düz uzar kıvrık değil.. ben de kesmiştim şimdi çok düz kirpiklerim, bi güzellik uzmanı anlamıştı "kestin mi çok düz" diye.. ama belki seninki kıvrık uzar bilmiyorum

Ya ben hiç kesince uzayan kirpik duymadım. Kaşın aksine, kirpik uzamaz diye biliyorum. Tam o kısaları çek tamamen al bari, yenisi çıkar diyeceğdim... Yorumları okudum. Şimdi aldığım gazla kirpiklerimi kesmeye gidiyorum.

Sen ne diyorsun benim kirpiklerim cayır cayır yandı zor söndürdüm. Badem yağı sürdüm eskisi gibi oldu. Ama ben beyaz vazelininde çok. Hızlı uzattığını duydum tavsiye ederim bu arada geçmiş olsun

Ben genç iken çok uzundu rimel sürünce kasımın altı boya oluyordu hep kesiyordum aynı şekilde uzadı hicbirsey olmadi

Kirpiklerin ömrü birkaç aydır. Farklı zamanlarda dökülürler ve yerlerine yenileri çıkar. Birkaç ay sonra kirpiklerinize baktığınızda şu an olan kirpiklerinizden hiçbiri kalmamış, yerine yenileri çıkmış olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…