- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Tikkabilla
Doktoruma fotograflari gosterdigimde dikis yerinle ilgili bir durum gibi gözüküyor dedi.cunki sivi gelmişti simdi daha iyi ama hala küçük kahvetengi yaram var zamanla iyilesiyor işte. Belki benim yara iyilesmemde yavaş olabilir.benim meme uclarimda dokununca agri var hasasiyet fazla seninkiler ne durumda canim.yumusamasida iyi durumda bu masajlari daha ne kadar yapacagiz
Teşekkür ederim canim.sanirim en skintili süreçleri geride biraktik :) daha iyi olmak ümidiyle..
canım fotoların varsa görebilirmiyimCanim merhaba, ayni dert bende de var ama benimkilerin biri buyuk biri kucuk. Ustelik kucuk protez taktigi yer daha buyuk anlamadim neden. iner diye bekliyorum, sakinim. bence keyfini kacirma eminim esitlenecektir. forumu kurcalarken esitsizlikten bahseden cok olmus ama duzelmis hep. Bizimki de duzelir insallah. yani tekrar bir ameliyat sancisina katlanamam cunku ben de. Insallah iyi olacak. Bu arada doktorun kimdi payasli miydi?
Canım ya biliyorsun 2ekim de ameliyat im var ilsun hanıma. Ben yalnızca bir kere gidebilicem kontrol e. Ameliyat sonrası olan ilk kontrol e yani. Sonra 10saat uzaklık ta ki evime dönmem gerek. Sık sık böyle kontrol gerekiyor mu ki yaa. Napcam ben de sen gibi bi durum yasarsam ?Hastaneden geldim, doktorum çok evham yaptığımı hiçbir asimetri olmadığını sol göğsün ineceğini söyledi. Masajlarımı doğru yapamamışım, biliyordum zaten yapamadığımı, beceremiyorum kendim. Doktorum yaptı resmen benim bir araya getiremediğim 2 memeyi birleştirerek yapıyor. Bundan sonra anneme yaptırcam masajları.. Cuma kontrolüm var yine, masajları bu sefer yapabiliyor muyum ona bakacak ve dikiş izleri için krem verecekmiş. Umarım dediği gibi sol meme de inişe geçer.
Yok canım sık sık kontrole gerek yok. Yalnız sorun çıkarsa gerekir. Benim eşitşizlik sorunu da zaten zamanla çözüldü. Sadece masajlarını aksatma, sonra ağrı yapıyor. Masaj yaptıkça kaslar gevşiyor iyi geliyor.Canım ya biliyorsun 2ekim de ameliyat im var ilsun hanıma. Ben yalnızca bir kere gidebilicem kontrol e. Ameliyat sonrası olan ilk kontrol e yani. Sonra 10saat uzaklık ta ki evime dönmem gerek. Sık sık böyle kontrol gerekiyor mu ki yaa. Napcam ben de sen gibi bi durum yasarsam ?
Nasil oldun canim. Simdi daha iyi mi goruntu. Simetri olustu muYok canım sık sık kontrole gerek yok. Yalnız sorun çıkarsa gerekir. Benim eşitşizlik sorunu da zaten zamanla çözüldü. Sadece masajlarını aksatma, sonra ağrı yapıyor. Masaj yaptıkça kaslar gevşiyor iyi geliyor.
Simetri yok şu an 3 yıl oldu.Nasil oldun canim. Simdi daha iyi mi goruntu. Simetri olustu mu
Benim de öncesinde asimetri var , küçük hatta neredeyse dokusuz olana daha büyük kondu,diğerinde ise zaten 25 CC anca doku vardi ama gevşekti emzirme kaynaklı.Daha küçük.protez konan ama öncesinde dokulu göğüs yumuşadı aşağı indi,ağrı sızı yok ama büyük protez ve dokusu olmayan göğüs hala sert ve ilginç olan daha büyük konduğu halde daha küçük ,ve sende ki gibi sanki kesi yeri daha kenara doğru,memenin alt tarafı bombeli değil sanki kesi yerinden nasıl gibi geliyor bana.Qsagi inen meme de ise kesi yeri zaten kapanmaya başladı bile meme aşağı indiğinden ve altı bombeli.İnsallah sende ki gibi düzelir aklımda deli sorular.1.ayımı yeni doldurdumSimetri yok şu an 3 yıl oldu.
Düzelir diye düşünüyorum canım. 1 ay çok erken. Zamanla eşitlenir. Benim artık 7 yılı geçti, üstüne emzirdim hala çok memnunum. Darısı başınızaBenim de öncesinde asimetri var , küçük hatta neredeyse dokusuz olana daha büyük kondu,diğerinde ise zaten 25 CC anca doku vardi ama gevşekti emzirme kaynaklı.Daha küçük.protez konan ama öncesinde dokulu göğüs yumuşadı aşağı indi,ağrı sızı yok ama büyük protez ve dokusu olmayan göğüs hala sert ve ilginç olan daha büyük konduğu halde daha küçük ,ve sende ki gibi sanki kesi yeri daha kenara doğru,memenin alt tarafı bombeli değil sanki kesi yerinden nasıl gibi geliyor bana.Qsagi inen meme de ise kesi yeri zaten kapanmaya başladı bile meme aşağı indiğinden ve altı bombeli.İnsallah sende ki gibi düzelir aklımda deli sorular.1.ayımı yeni doldurdum
İnşallah seni takip ediyorum gayet memnun olduğunu da okuyorum, maşallahDüzelir diye düşünüyorum canım. 1 ay çok erken. Zamanla eşitlenir. Benim artık 7 yılı geçti, üstüne emzirdim hala çok memnunum. Darısı başınıza