belinnay kas altı mı düşünüyorsun peki ? yanlış bilmiyorsam kol altından kas altına
protez yerleştiriliyor ve bu inanılmaz ağrı veriyor insana. Kollarını kıpırdatamıyorsun bile.
Ben 25.02.2010 Perşembe meme altından 'kas zarı altına' protez taktırdım ertesi gün hastaneden tek başıma taburcu olup çıktım. Pazartesi işe baladım ama kendimi çok yormadım. Her geçen gün daha iyi oluyorum. Sonuçtan inanılmaz derecede mutluyum. Sargılarım açıldı ertesi gün sevinçten ilk işim doktorumu aramak oldu. ' Çok Mutluyum' diyebilmek için.
Meme altı hem izi daha iyi kamufle eden bölge hem de güneşten iyi korudukça maksimum 1 sene içinde geçer diye forum sayfalarından birinde okumuştum. Önümüzdeki perşembe masjlara başlıyorum o zaman doktoruma da sorup tekrar size yazarım.
Ameliyata karar verdiğinizde kendi doğrularınızla adım atmayın. Doktorunuzun önerilerini iyi dinleyin, çok ağrı çekip pişman olanları okudum, üzüldüm. Benimde ağrılarım oldu ama ağlatacak dereceye varmadı hiç, yemeğimi bile ameliyat sonrası kendim yedim. Sadece yatağayatıp kalkerken destek alıyordum. Bunlar inanılmaz önemli detaylar.
Benim doktorum kol altı ve meme ucundan girişi önermedi. Hem daha çok acı verecek hem kası kesmek korkunç bir yöntem hem meme ucu hissiyat ve sütbezlerinin tahribatı... uzuyor liste.
Kas zarı altı daha titiz ve uzun bir cerrahi operasyon gerektiriyor. Sonuçları diğerlerinden farksız. Daha az acı ve kan kaybı oluyor bunlar bu yöntemi seçmek için yeterli sebepler.
Bir de doktorun yöntemolarak uzman olduğu alan vardır tabi, Kol altını iyi yapıyorsa sana onu önerecektir ama bu yöntemi uygulyanlarla görüş. Referans her zaman iyidir.
Sormak istediğiniz konular olursa dediğim gibi doktorumla randevumda sorup size aktarırım. Hoşçakalın :)