Keseye göre cinsiyet belirlemesi?

Annesevgisi

👪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
499
328
Kızlar ben virüsten cinsiyeti ogrenmeye gidemedim burdan bi arkadaş kese yuvarlak balon gibiyse kız, uzun muz gibiyse erkek dedi gercekten böyle bisey var mı ulturason kağıdından anlaşılır mı? 17 haftadayım.

Keseden değil de nub mu neyse ondan anlayan arkadaşlar var. Ama kese yuvarlaksa kız diyenler de var. 7-8 haftalık ultrason görüntüsünde göre. Ama benim keseler uzundu. Kız çıktı 🤗🤗🤗

Keseden değil de nub mu neyse ondan anlayan arkadaşlar var. Ama kese yuvarlaksa kız diyenler de var. 7-8 haftalık ultrason görüntüsünde göre. Ama benim keseler uzundu. Kız çıktı 🤗🤗🤗
Nub ne canım ilk hamileligim bu seyleri ilk kez duyuyorum, cinsiyeti cok merak ediyorum cevrem de erkek diyenler var işe güzelliğini kaybetmedin, karnın ortada, gözlerin parlıyor vs., rüyasında kızım olduğunu görenler de var, bilemedim

Nub ne canım ilk hamileligim bu seyleri ilk kez duyuyorum, cinsiyeti cok merak ediyorum cevrem de erkek diyenler var işe güzelliğini kaybetmedin, karnın ortada, gözlerin parlıyor vs., rüyasında kızım olduğunu görenler de var, bilemedim
Bi başlık var genital nub teorisi ile cinsiyet tahmini. Oraya koyun ultrason fotoğrafını. Çok iyi tahmin yapan arkadaşlar var. Bi de bebeklerin konumuna göre bakıyorlar. Sağda mı solda mı diye

kızlar sizce benim kesem cinsiyet ne

Eklentiler

• 7CDB63A1-E934-434A-994E-23C8E1D17874.jpeg
    7CDB63A1-E934-434A-994E-23C8E1D17874.jpeg
    132,2 KB · Görüntüleme: 49
X