kesenin altinda kanama

fliim

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
251
100
23
30
Kızlar yardım edin böyle bir şey yaşayıp doğum yapan falan varsa yazın.ben 6 haftalık hamileyim kese yi gördük içinde bebekte var kalp atiminida gördük fakat kesenin hemen altında kan birikimi var kan sulandırıcı iğne kullanmıştım bıraktım tabi ama rahim kendi emer mi dışarda kanamam yok allha şükür bebek duser mi :KK12:

IMG-20161208-WA0002.webp

Canım benim de aynı durunum var. Progestan kullanıyorum günde 3 kez. Kan sulandırıcı ignem vardı biraktim. Önlemini al Rabbime emanet et. Çoğu kadında olan bir sey. Kanaman kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok. Kahve ve pempe lekenlemeler normal sayılıyor ;)

Canım benim de aynı durunum var. Progestan kullanıyorum günde 3 kez. Kan sulandırıcı ignem vardı biraktim. Önlemini al Rabbime emanet et. Çoğu kadında olan bir sey. Kanaman kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok. Kahve ve pempe lekenlemeler normal sayılıyor :KK66:
Şuan sende var mı yani bebek kaç haftalik

Canım benim de aynı durunum var. Progestan kullanıyorum günde 3 kez. Kan sulandırıcı ignem vardı biraktim. Önlemini al Rabbime emanet et. Çoğu kadında olan bir sey. Kanaman kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok. Kahve ve pempe lekenlemeler normal sayılıyor :KK66:
Bir hafta önce az kanamam vardı sonra durdu şuan bir şey yok sade kesenin altında bi yerde var geçer mi acaba

Bir hafta önce az kanamam vardı sonra durdu şuan bir şey yok sade kesenin altında bi yerde var geçer mi acaba
5+2 olmasi lazim. Geçer ins. Gecen hamileligimde de vardı kanama alani. Dışa hic olmamıştı. Rahim emiyor. Rahat ol kontrolun aksatma. Sağlıkla dunyaya gelir ins.

Gecmis olsun. Allahin izniyle bisey olmaz. Progestan vermistir doktorun heralde. Ben 9 ay kanamali gecirdim. Cok sukur kizim 2 yasini gecti bile :)

Kızlar yardım edin böyle bir şey yaşayıp doğum yapan falan varsa yazın.ben 6 haftalık hamileyim kese yi gördük içinde bebekte var kalp atiminida gördük fakat kesenin hemen altında kan birikimi var kan sulandırıcı iğne kullanmıştım bıraktım tabi ama rahim kendi emer mi dışarda kanamam yok allha şükür bebek duser mi :KK12:
sağlıklı doğum oldumu benimde 10 haftalik kese alti kanam var dedi doktor yat iş yapma yasaklar koydu sizin bebeğimiz nasil

Back
X