Kesem görünmedi sizce dış gebelikmi nolur yardım edin :(

Merhaba durumunuz nedir acaba?
Merhaba 3 gün önce dayanamayıp tekrar gittim minik bir nokta göründü doktor büyük ihtimalle kesedir ama henüz çok küçük dedi bu defa sabırla bekliycem ve haftaya bir daha doktora gidicem keseyi ve bebeği görebilirsem Allah'ın izniyle için çok rahatliycak şu an tek sorunum 1 haftadır devam eden sarı şu gibi akıntı ama günde 3 defa alttan progestan kullaniyorum acaba bundan olabilirmi akintimin sebebi sizce

Çok üzüldüm ama böyle düşünme bence benim değerlerimde çok yavaş arttığını söyledi doktor ama normal ilerleyen bir gebelik gibi duruyor dedi umarım seninde böyle olur doktora gittinmi canim

Çok üzüldüm ama böyle düşünme bence benim değerlerimde çok yavaş arttığını söyledi doktor ama normal ilerleyen bir gebelik gibi duruyor dedi umarım seninde böyle olur doktora gittinmi canim
Doktora yarın gideceğim tekrar kan testi yapılacak ne yazıkki şehir değiştiği için farklı hastanede yapılmış olacak değerlendirmesi nasıl olur bilmiyorum. Telefonda doktorum artış oranı sağlıksız kimyasal gibi duruyor dedi ama korkuyorum dış gebelik olur diye. Senin değerlerin anladığım kadarıyla sağlıklı artış göstermiş nasıldı kan sonucun yazar mısın

Canım ben bir kez kan testi yaptırdım burdaki sağlık ocakları hastaneler asi sebebiyle tıklım tıklım dolu adet gecikmemin 2. Günüde yaptirdigim kan testi 45.8 çıkmıştı 4 gün öncede çok küçükte olsa kese göründü yani dış gebelik ve kimyasal gebelik ihtimali elenmiş oldu ama hala boş gebelik ihtimali var

Ya Allahım bu doktorlar bilmiyormu 45 le kesenin görünmeyeceğini. Neden insanları korkutuyorlar. Canım beta 1500 ü geçince anca alttan muayeneyle kese gözüküyor. Hemen nasıl dış gebeliğe bağlamış anlamıyorum. Bide insanlar hamile kalınca bazı doktorlar kızıyor neden böyle durmadan doğuruyorsunuz diye. Madem insanlara bakmak bukadar zorunuza gidecekse yapmayın bu mesleği. İşallah bebeğin seninledir canım.

Korkmayın dış gebelik bile olsa erken farkedilince bir hasar bırakmıyor. Daha yeni kesenin görünmemesi normal. Her ihtimale karşı araştırılması sizin sağlığınızı korur.
Arkadaşım bir kimyasal bir dış gebelik geçirdi. Sonrasında 3 çocuğu oldu. Bir sorun bırakmaz korkmayın.

Canım çok sevindim dış gebelik olmadığına Allah’ın izniyle bebiş olacaktır kesede inanıyorum
Benim de en son değerim 110 dan 250 ye çıktı 2 günde 2 karttan fazla arttı doktor normale dönüyor olabilir dedi. Vajinal ultroson baktı kalınlaşma var kese oluşacak gibi, beta baktırma artık haftaya çarşamba gel inşallah keseyi görürüz dedi. Ama ben dış gebelikten korkuyorum baktırsam mı diyorum

Evet biz aynı hastaneden tekrarlanmasını isteriz ama oda sorun değil 2 gün sonra tekrar en son verdiğiniz hastaneden verirsiniz yükselişine bakarsınız

Merhaba hanımlar malesef korktuğum başıma geldi ve bir sorunlu gebelik daha yaşıyorum 6+4 gün oldu bugün dün gittiğim hastanede doktor kesenin geçen haftaki boyutlarda hemen hemen aynı olduğunu hiç bir gelişim göstermediğini söyledi normalde bu haftalarda bebeğin izlenmesi gerekir dedi kan testi istedi çok moralim bozulunca hastaneden öylece çıkıp bizim semtteki hastaneye gittim kan testini orada yaptırıp doktora olanları anlattım oda baktı vajinadan küçük bir nokta görünüyor gebelik kesesi ama normal değil dedi kan değerinde 91 çıktı kan değerinde normal değil dış gebelik ihtimalini atlalamamak için 2 gün arayla kan testi verip 5. Günde tekrar gel bakalım dedi büyük ihtimalle sonlanmis bir gebelik ama istenen bir gebelik olduğu için degerlerindeki artışa bakalim eğer sagliksizsa sonlandiralim dedi

Hcg düşük o yüzden olabilir. Ben 1000 ken gittim karnımdan gözükmedi. Diper türlü görebildi.

Geçmiş olsun durumunuz nedir merak ettim çok üzgünüm inşallah iyisinizdir

Benim de kesem görünmedi dış gebelik geçirdim hatta beni anlayamadılar en son tüpüm patladı 6800 lerde ameliyta sağ tüpümü aldışar kesinlikle iyi bi doktora git bana hep belirsiz konuştular bebek tüpü mü patlattı

Bemde bat tarihim 4 mayıs dün öğrendim hamile oldugumu kan testi yaptım 6000 lerde çıktı ama aile hekimim 3.4 haftalık filan dedi bende korkuyorum pazartesi randevum bakalım kese gözükücekmi

Şu yorumunuz icime su serpti bugun dr gittim batima 2 gun var daha kaset test yaptim hemde adetime 8 gun kala once silik cikti gun gun koyulasti bugun dr vajinal ultrasonla bakti kese yok dis gebelikten supheleniyorum dedi bu saat oldu uyuyamıyorum kafama takmaktan

Bata 2 gün varsa daha beta düşüktür yaa. Benimki erken döllenme bat günü kese görünmedi. Dış gebelikte lekelenme ve ağrı oluyor çoğu zaman sende var mı?

Bata 2 gün varsa daha beta düşüktür yaa. Benimki erken döllenme bat günü kese görünmedi. Dış gebelikte lekelenme ve ağrı oluyor çoğu zaman sende var mı?
İkiside yok cnm once sag kasigimda boyle ufak hafif bir agri vardi gecti lekelenme yok zaten doktorda bisey gordugune degil supheleniyorum dedi

İkiside yok cnm once sag kasigimda boyle ufak hafif bir agri vardi gecti lekelenme yok zaten doktorda bisey gordugune degil supheleniyorum dedi
Canım benm kese adetim 17 gün geçtikten sonra göremediler 24 gün geçince keseyide bebeğide gördüler bazen geç döllenmede olabiliyor sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…