- 7 Eylül 2015
- 665
- 414
- 39
-
- Konu Sahibi Bademlikek
Ayyy bitanem ins oyledir simdi kan verdim hcg dusukse zaten icim rahatlarCanım benm kese adetim 17 gün geçtikten sonra göremediler 24 gün geçince keseyide bebeğide gördüler bazen geç döllenmede olabiliyor sıkma canını
Sonucun neAyyy bitanem ins oyledir simdi kan verdim hcg dusukse zaten icim rahatlar
385 cikti dun dis gebelik diyen dr bugun kesinlikle degil normal surec haftaya gel bebegi görürüz dedi ben şok hic begenmedim bu doktoru asla gitmem beni nasil tedirgin ettiSonucun ne
Çok şükür çok sevindim senin adına385 cikti dun dis gebelik diyen dr bugun kesinlikle degil normal surec haftaya gel bebegi görürüz dedi ben şok hic begenmedim bu doktoru asla gitmem beni nasil tedirgin etti
Beta değeriniz kaçtı vajinal ultrasona girdiğiniz günŞu yorumunuz icime su serpti bugun dr gittim batima 2 gun var daha kaset test yaptim hemde adetime 8 gun kala once silik cikti gun gun koyulasti bugun dr vajinal ultrasonla bakti kese yok dis gebelikten supheleniyorum dedi bu saat oldu uyuyamıyorum kafama takmaktan
385 diBeta değeriniz kaçtı vajinal ultrasona girdiğiniz gün
Tatlım 385le zaten görülmesi imkansız 2güne bir beta verirsiniz bir kere verince de olur artışına bakarsınız bir hafta sonra 1600 üstü olur kese vajinal usg ile gözükür eğer değer anlamlı artmış beta yükselişteyse385 di
Can icim inan varya bu drlar insanlari delirtir cok arastirmakta iyi degil henuz tekrardan hcg ye baktirmadim yarin randevum var 10:30 da bugun omzumda psikolojikmi degilmi bilmem hafif agri basladi ilk dr bi karpuz suyu kacirdi ya aklima acabami demekten alamiyorum kendimi sinirlerim bozuldu ha yicek ekmegi varsa zaten gelicek Allahin izniyle ama yinede bu anne yureklerimiz kuruyorda kuruyorTatlım 385le zaten görülmesi imkansız 2güne bir beta verirsiniz bir kere verince de olur artışına bakarsınız bir hafta sonra 1600 üstü olur kese vajinal usg ile gözükür eğer değer anlamlı artmış beta yükselişteyse
Ne yaptiniz sizi merak ettimCanım ben bir kez kan testi yaptırdım burdaki sağlık ocakları hastaneler asi sebebiyle tıklım tıklım dolu adet gecikmemin 2. Günüde yaptirdigim kan testi 45.8 çıkmıştı 4 gün öncede çok küçükte olsa kese göründü yani dış gebelik ve kimyasal gebelik ihtimali elenmiş oldu ama hala boş gebelik ihtimali var
Şöyle bi durum var gebeliği erken farkedince sağlıklı mı beta güzel yğkseldi mi dış gebelik mi diye düşünüp duruyorsun stresli bi süreç ebeyim bende yaşadım. Fakat doktorlar da bütün riskleri anlatması lazım Değer düşük yükselmesine bakılır bu süreçte hastaya aciller anlatılır. beta pozitif olunca hemen sevinemiyorum ben mesela taaaki kese ve sonrası kalp atımı gözükene kadar .Can icim inan varya bu drlar insanlari delirtir cok arastirmakta iyi degil henuz tekrardan hcg ye baktirmadim yarin randevum var 10:30 da bugun omzumda psikolojikmi degilmi bilmem hafif agri basladi ilk dr bi karpuz suyu kacirdi ya aklima acabami demekten alamiyorum kendimi sinirlerim bozuldu ha yicek ekmegi varsa zaten gelicek Allahin izniyle ama yinede bu anne yureklerimiz kuruyorda kuruyor