Kesem görünmedi sizce dış gebelikmi nolur yardım edin :(

Şu yorumunuz icime su serpti bugun dr gittim batima 2 gun var daha kaset test yaptim hemde adetime 8 gun kala once silik cikti gun gun koyulasti bugun dr vajinal ultrasonla bakti kese yok dis gebelikten supheleniyorum dedi bu saat oldu uyuyamıyorum kafama takmaktan
Beta değeriniz kaçtı vajinal ultrasona girdiğiniz gün

Tatlım 385le zaten görülmesi imkansız 2güne bir beta verirsiniz bir kere verince de olur artışına bakarsınız bir hafta sonra 1600 üstü olur kese vajinal usg ile gözükür eğer değer anlamlı artmış beta yükselişteyse
Can icim inan varya bu drlar insanlari delirtir cok arastirmakta iyi degil henuz tekrardan hcg ye baktirmadim yarin randevum var 10:30 da bugun omzumda psikolojikmi degilmi bilmem hafif agri basladi ilk dr bi karpuz suyu kacirdi ya aklima acabami demekten alamiyorum kendimi sinirlerim bozuldu ha yicek ekmegi varsa zaten gelicek Allahin izniyle ama yinede bu anne yureklerimiz kuruyorda kuruyor

Canım ben bir kez kan testi yaptırdım burdaki sağlık ocakları hastaneler asi sebebiyle tıklım tıklım dolu adet gecikmemin 2. Günüde yaptirdigim kan testi 45.8 çıkmıştı 4 gün öncede çok küçükte olsa kese göründü yani dış gebelik ve kimyasal gebelik ihtimali elenmiş oldu ama hala boş gebelik ihtimali var
Ne yaptiniz sizi merak ettim

Can icim inan varya bu drlar insanlari delirtir cok arastirmakta iyi degil henuz tekrardan hcg ye baktirmadim yarin randevum var 10:30 da bugun omzumda psikolojikmi degilmi bilmem hafif agri basladi ilk dr bi karpuz suyu kacirdi ya aklima acabami demekten alamiyorum kendimi sinirlerim bozuldu ha yicek ekmegi varsa zaten gelicek Allahin izniyle ama yinede bu anne yureklerimiz kuruyorda kuruyor
Şöyle bi durum var gebeliği erken farkedince sağlıklı mı beta güzel yğkseldi mi dış gebelik mi diye düşünüp duruyorsun stresli bi süreç ebeyim bende yaşadım. Fakat doktorlar da bütün riskleri anlatması lazım Değer düşük yükselmesine bakılır bu süreçte hastaya aciller anlatılır. beta pozitif olunca hemen sevinemiyorum ben mesela taaaki kese ve sonrası kalp atımı gözükene kadar .

ilk kizim 15 yasinda ilk hamileligimi hemen fark etmistim 2 haftalik falandi hemen gittuk kan verdik doktor bakti dedi diş gebesin.19 yasindayim o zmnlar internet yok dis gebelik nedir cok uzuldum ust uste hergun gitti 4. gun sonlandirim dedi.Ayni hastanede baska bir doktora gitmek istedim doktorum cok cok erken fark ettiğim için beta tam yukselmemis demisti.artiş varsa az cok iki kati beklemek gerek sanirim acele etmeden

Kizlar dun hafif bi kanamam olmustu. Sabah doktora gittim bugun ne yazikki dis gebelik dedi. Ne kadar uzgunum anlatamam. :KK43:(( aglamaktan icim disima cikti. Ama her seyde bir hayir vardir diyorum. Rabbim en dogrusunu bilir. Her zaman gittiğim Amerikan hastanesindeki prof. Yarin sabaha acil laparoskopi ameliyat yapmamiz lazim. Hayatin tehlikeye girer tuplerinden birini alicaz dedi. 2. Bir doktor tavsiyesi icin altunizade acibademe gittim. Oradaki doktor kendi kendine atıyor vucudun 2 gun daha betahcg bakalim merak etme ameliyata gerek yok dedi. Ilac bile vermedi(ilac da kemoterapi ilaciymis) 22 ekimde beta hcg 1551- 25 ekim de 550 ye düşmüş. Tüpünü niye alalim dedi. Diger doktor da o tup zaten zarar gormus yine o taraftan hamile kalirsan ayni seyi yasarsin Ameliyat olman lazım dedi. Ya iki doktor arasındaki fikir farkina bakar misiniz? Ne yapacagimi sasirdim. Hic basina boyle bisi gelen var mi? Umarim yoktur da

X