Eki Görüntüle 2066149
Bugün ikinci konum oldu. Ama daha fazla içimde tutamicam.
Arkadaşlar iyi akşamlar..
16+2 günlük hamileyiz. Bazen agrilarim oluyor, bazen kasiklarim agriyor, bu arada 1 aydır da belim resmen kopacak gibi. Zaten yüzüm yukarı artık yatamiyorum yatincada 5 dk falan sonra acı hissedip yan dönme gereği duyuyorum ve dönerken de kalça kemigimm bi acayip tuhaf agriyor. Böyle ağır çekimde 10 saatte donebiliyorum yan tarafima. Kesede kanama var dedi Dr gittiğimiz ilk günden beri. 1 aylikken öğrendim hamile olduğumu. Şimdi git gide büyüyoruz. Ama Dr gelişimi de geriden geliyor dedi. Haftaya 3lu teste giricez ,2li test sonuçları pek iyi çıkmadı ama Dr bana 2li testi cok göz önüne almıyoruz hatapayi yüksek oluyor bu yüzden 3 lu testi n sonuçlarına bakacağız dedi. Bu arada kan uyusmazligimiz var. Off. Yazarken daraldim resmen..
Neyse.
Arkadaşlar bu arada kızım olacak.
Sizlere sormak istediğim şu. Tıbbi bilgim Dr un anlattıkları kadar, haliyle sizlerinde öyledir. Ama bu konuda bilgisi olanlar lütfen birseyler yazın.
Sol taraftaki resimde sol tarafta kafası ve karanlık olan yere doğru ayakları.
Diğer resimde de yüzü yukarı düşünün duruşunu.
Sol resimdeki o karaltı için Dr kanama dedi. Yanı kanama ordaymis.
Sizler nasil yorumluyorsunuzz?
Daha önce Kesede kanaması olanlar daha iyi anlayacaktırlar.
Ben kafayı yicem bu kanama yüzünden
Dr bugün kanama geçmezse riskleri anlattı biraz. Zaten 2li testte cok iyi çıkmadı ama Dr onu kafana takma stres yapma dedi...
Offff offfffff
Allah'ım yavrularimiza şifa versin ...