canlarım....
bugun kendi dr um a gittim... malesefki sonuç aynı keseyi göremedik, hatta biraz daha kötü diyebilirim..
bende hala ne ağrı nede leke var.. rahim kalınlığım muntazam dr un açıklamasına göre b hcg 64 de düşmesiyle bu kalınlığında azalması gerekirmiş ama aynı şekilde duruyor bu kötü dedi.. yani normal olan bir an önce kanamanın başlayarak düşüğün gerçekleşmesiymiş. kontrol için b hcg yarın yenilememi istedi.. bu arada kanamam başlarsa hemen acile gitmem gerekirmiş kanamanın nerden kaynaklandığını anlamak için muayene olmalıymışım.. kanama rahim dışından olabilirmiş...
Allah hayırlısını versin
slm canım allah yardımcın olsun ne dıyeyım bende aynı durumu yasadım 3 gun sonra kanamm basladı ıcmıyosun dımı
sağol canım, alla razı olsun.. Rabbim yeniden aynı acıları yaşatmasın
pregesten veye duphoston kullanmıyorum.. öğlen kan verdim b hcg bakılacak yeniden.. değerim sıfılanırsa ve kanamam olmazsa dr kürtaj yapılması gerektiğini söyledi, bende leke bile yok, açıkçası korkmaya başladım :çok üzgünüm:
Allahım sen aklımı koru! kızlar b hcg yükselmiş 85.4 olmuş bu ne demek şimdi ya ben delirecem galiba
dr um la görüştüm yarın sabaha kadar kanamam olmazsa hemen gel dedi... kanamam başlarsada cuma günü gel dedi... artış yüksek değilmiş önemsememi istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?