Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar az önce dr dan geldim... 6+1 olmama rağmen keseyi göremedik. çok kötü durumdayım... Senağlama pirinç tanem... Cennet kokulum yokmuş... öyle dedi dr, ne rahatt söyledi senağlama oysa ben ne umutlarla ne sevinçlerle beklemiştim onu senağlama yoruldum artık bu kaybetmelerden! Dualar etmiştin rabbim yeniden bulupta kaybettirme diye... Kabul etti sanmıştım.. Yanılmışım meğer... Senağlama meğer daha dökülecek çok gözyaşım varmış... Meğer kavuşmaya daha çok varmış... Belkide kavuşma diye birşey yokmuş... Senağlama
bir daha asla hayal kurmayacağım!
Kızlar az önce dr dan geldim... 6+1 olmama rağmen keseyi göremedik. Çok kötü durumdayım... senağlama pirinç tanem... cennet kokulum yokmuş... öyle dedi dr, ne rahatt söyledi senağlama oysa ben ne umutlarla ne sevinçlerle beklemiştim onu senağlama yoruldum artık bu kaybetmelerden! Dualar etmiştin Rabbim yeniden bulupta kaybettirme diye... kabul etti sanmıştım.. yanılmışım meğer... senağlama meğer daha dökülecek çok gözyaşım varmış... meğer kavuşmaya daha çok varmış... belkide kavuşma diye birşey yokmuş... senağlama
Bir daha asla hayal kurmayacağım!
arkadaşım tıpta hiçbirşeyin garantisi yok. ben 8 ay önce dr gittiğimde tahlillerime bakıp sen menapoza girmişsin. çocuğun olamaz ama üzülme taşıyıcı anne olabilirsin dedi. daha 33 yaşındaydım. tahlili dr tekrar etmemi bile gerek görmedi yumurtalığımda yu murta 1 taneydi. şansın yok dedi.1 ay kendime gelemedim. mahvoldum. ama mucize işte sonraki ay tahlilim düzeldi. yumurta sayım arttı. dhea diye bir ilaç kullanmıştım o ay. ben ona bağladım. tabii çok oyalanmadık. yumurtayı görünce 1 aşılama yaptık. olmayınca sonraki ay tüp bebek yaptık allahıma bin şükür tuttu. inşallah kendi bebeğimi doğuracağım. sende hiç korkma. şu hayatta her şey mümkün
birtanem benim hiç üzülme ne olur.yoksa bizler de senin kadar umutsuzluğa düşeceğiz.bunu istemezsin herhalde değil mi.en azından hamile kalabiliyorsun demek ki eninde sonunda birgün olacak.bir de bu yönden bak.bak biz hiç kalamıyoruz sen bizden şanslısın bence.metin ol.soğukkanlı davranmaya çalış.a.s.canlarım....
bugun kendi dr um a gittim... malesefki sonuç aynı keseyi göremedik, hatta biraz daha kötü diyebilirim..
bende hala ne ağrı nede leke var.. rahim kalınlığım muntazam dr un açıklamasına göre b hcg 64 de düşmesiyle bu kalınlığında azalması gerekirmiş ama aynı şekilde duruyor bu kötü dedi.. yani normal olan bir an önce kanamanın başlayarak düşüğün gerçekleşmesiymiş. kontrol için b hcg yarın yenilememi istedi.. bu arada kanamam başlarsa hemen acile gitmem gerekirmiş kanamanın nerden kaynaklandığını anlamak için muayene olmalıymışım.. kanama rahim dışından olabilirmiş...
Allah hayırlısını versin
selma eğer küretaj ol falan derlerse doktorunu çok iyi seç canım bir doçente falan git çok fazla falan kazırlar sonra bir sürü uğraşırsın zaten üstüste oldu yapışıklık falan olur aman canım içime sinmedi bir sağlıkçı olarak uyarmak istedim
kendine iyi bak arkadaşım
canım dr um kürtajı bu gunkü durumuma göre değerlendirmemiz gerektiğini söyledi.. ben asla kürtaj olmak istemiyorum, ilk bebeğimi kürtajla almak zorunda kalmışlardı, tranvasını yıllardır üzerimden atamadım :çok üzgünüm:
bugun yeniden bhcg değerline bakılacak ama benim ayaklarım gitmiyor bi türlü, cesaretimi toplayamıyorum, çok zor geliyor... çok acı ama kanamamın olmasını bekliyorum, hala tık yok :çok üzgünüm:
canlarım....
bugun kendi dr um a gittim... malesefki sonuç aynı keseyi göremedik, hatta biraz daha kötü diyebilirim..
bende hala ne ağrı nede leke var.. rahim kalınlığım muntazam dr un açıklamasına göre b hcg 64 de düşmesiyle bu kalınlığında azalması gerekirmiş ama aynı şekilde duruyor bu kötü dedi.. yani normal olan bir an önce kanamanın başlayarak düşüğün gerçekleşmesiymiş. kontrol için b hcg yarın yenilememi istedi.. bu arada kanamam başlarsa hemen acile gitmem gerekirmiş kanamanın nerden kaynaklandığını anlamak için muayene olmalıymışım.. kanama rahim dışından olabilirmiş...
Allah hayırlısını versin