Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim,sen yarın asıl doktoruna git,onun sözlerine güven.bugün gideceğin yer poliklinikti,yanlış mı hatırlıyorum?acaba orada doğru teşhisi koyabilmek için yeterli alt yapı var mı?herşeyi göz önünde bulundur,olumlu düşünmeye bak.bebeğin seninleyse üzüntün ona da yansıyacaktır.lütfen sakin olmaya çalış.Allah'a emanet ol...
umutlatım, hayallerim avuçlarımdan kayıp gidiyor ve benim elimden hiç birşey gelmiyor dr aradı şimdi b hcg 69.4 e düşmüş...herşey bittti!!! 1- 2 günee kadar düşük gerçekleşir dedi senağlama senağlama senağlama
sersoy cnm ilk kan değerin kaçtı ?
canım son sat 4 ağost. ilk kan tahlilini 4 eylülde yaptırdım 42 çıktı inanamadım 2 gün sonra tekrarladım 186 çıktı o gün sevindin, 1 gün sonra yine tekrarladım 312 çıktı herşey normaldi ama artık hiçbir önemi yok senağlama
canım son sat 4 ağost. ilk kan tahlilini 4 eylülde yaptırdım 42 çıktı inanamadım 2 gün sonra tekrarladım 186 çıktı o gün sevindin, 1 gün sonra yine tekrarladım 312 çıktı herşey normaldi ama artık hiçbir önemi yok senağlama