cnım senınkıde benımkı gıbı gec hamılelık galıba yanı yenı sen son adet tarıhıne bakma keseyıde anca hcg2000i gecınce gorebılır dr bence senın doktor bıraz acele davranmıs sen sımdı son yaptırdıgın hcgden hesapla hergun 2ye katla say 3000 olunca tekrar gıt dr mutlaka görcektır cnım canını sıkma:teselli:
canım ya inanamıyorum. Allahım inşallah bir yanlışlık vardır. bizlerde seninle sevindik, sen hepimize umut oldun. eşime bile gün gün anlatıyordum seninle ilgili gelişmeleri. yarın inşallah kendi doktorun güzel hayırlı haberler verir. Dua edicem senin için canım. nolur yıpratma kendini daha fazla. inşallah doktor yanlış görmüştür
Kızlar az önce dr dan geldim... 6+1 olmama rağmen keseyi göremedik. Çok kötü durumdayım... senağlama pirinç tanem... cennet kokulum yokmuş... öyle dedi dr, ne rahatt söyledi senağlama oysa ben ne umutlarla ne sevinçlerle beklemiştim onu senağlama yoruldum artık bu kaybetmelerden! Dualar etmiştin Rabbim yeniden bulupta kaybettirme diye... kabul etti sanmıştım.. yanılmışım meğer... senağlama meğer daha dökülecek çok gözyaşım varmış... meğer kavuşmaya daha çok varmış... belkide kavuşma diye birşey yokmuş... senağlama
Bir daha asla hayal kurmayacağım!
Kızlar az önce dr dan geldim... 6+1 olmama rağmen keseyi göremedik. Çok kötü durumdayım... senağlama pirinç tanem... cennet kokulum yokmuş... öyle dedi dr, ne rahatt söyledi senağlama oysa ben ne umutlarla ne sevinçlerle beklemiştim onu senağlama yoruldum artık bu kaybetmelerden! Dualar etmiştin Rabbim yeniden bulupta kaybettirme diye... kabul etti sanmıştım.. yanılmışım meğer... senağlama meğer daha dökülecek çok gözyaşım varmış... meğer kavuşmaya daha çok varmış... belkide kavuşma diye birşey yokmuş... senağlama
Canlarım... hepinizin iyi niyetini anlıyorum, böyle bir durumda kimse kötü bişeyler yazmak istemez... umut dolu sözleriniz için çok sağolun....
geç döllenme diye birşey var bunu ilk kesenin olmadığını duyduğumda dr söyledim, fakat ilk haftalardaki b hgc değerlerim çok yüksekti normalde 2 ye katlayarak gittiğinde şu an keseyi üstten dahi görmemiz gerekirmiş ki bana alttan bakmasına rağmen göremedi... yani geç döllenme olasılığını dr ortadan kaldırdı
yeniden kan aldı yarım saat sonra sonucu telefonla bildirecek.. çok umutlanma dedi
dış gebelik olma ihtimalide yok çünki hiç bir ağrım sızım yok (daha önce başıma geldi)
ayrıca kimysal gebelik veya dış gebelikte değerlerimin anormal olması gerekirdi, öyle bişeyde olmadı
şimdi benim yaşadığım şey ne???
merak etmeyin yarın başka bir dr gidecem senağlama
umutlatım, hayallerim avuçlarımdan kayıp gidiyor ve benim elimden hiç birşey gelmiyor dr aradı şimdi b hcg 69.4 e düşmüş...herşey bittti!!! 1- 2 günee kadar düşük gerçekleşir dedi senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?