Kese ve yolk oluşmuş ama bebek yok

Merhaba acaba son durumunuz ne. Bende bugün 6+1 de kontrole gittim yolk var bebek yoktu. Bebek için erken dedi ama bunhaftalarda görünmesi gerekiyor diye biliyorum. Geç döllenmede değil tam 28 günde adet oluyorum yumurtalama takibide yaptım. Çok gerildim bundan önceki boş gebelikti

Bende 6+4 iken bebeği görüp kalp atışını duymuştum. Bence bir hafta daha bekleyip hala gözükmezse vajinal muayene ol derim. Umudunu kaybetme..

canım merhaba benimde bebeğimin kalbi durmuştu , haftasına göre görülmesi erken . şuan bende üç aylık hamileyim önceki sorunla alakalı bu gebeliğinde olacak diye bir şey yok merak etme , özel hastaneye mi gidiyorsun ? iki üç haftaya oluşumunu görürsün içini ferah tut

Önce bebeği görmeleri daha sonra kalp atışını duymaları gerekmiyormu kafamda deli sorular
Ben 6+4 iken ilk gittiğimde bebeği ilk defa gördük ve kalp atısı olusmustu duyduk. Herkesde bu değişebiliyor canım bende ikisi aynı gün oldu. Bebeği görüp kalp atısını sonradan duyanlarda oluyor tabi

Perşembe gününe randevu aldım 6+6 olcam bakalım inş güzel haberler alırım allah bağışlasın sizinkinide

Merhaba kızlar ben şuan 9+1 haftalık gebeyim ve öğrendiğimden beri yani 5.haftalıktan beri bebeği ne alttan nede üstten göremiyoruz. Kese var yolk sac var ancak bebek yok. Bundan yaklaşık 4 ay önce 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu küretaj olmuştum. Şimdi yine hamileyim ancak bebeği göremiyoruz içimde kötü bi histe yok ama kendimide kandırmak istemiyorum başına gelen oldumu giç bebeğini geç gören felan kaç haftadır kafayı yicem artık

Sizinle aynıyım ne yaptınız sonra

Canım seninle aynı durumdayız sürecin nasıl ilerledi.Benimde kese 17mm 6+5 hafta kalp atışı duyamadım.sen kaçıncı haftada duydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…