- 10 Haziran 2014
- 22
- 2
-
- Konu Sahibi Boncuk1616
Çok normal daha çok erkenBenim de kese 10 mm yolk kesesi görünmedi normal mi
Bekle biraz bana da öyle dediler bebek yok kese var dediler.Hatta kürtaj yapalım haftaya dediler gitmedim bekledim başka hastanede oğlumun kalp atışlarını duydum çok şükür kucağıma aldım.Sana da nasip olsun inşallahMerhaba bugün doktora gittiğimizde doktor kese gelişiminin ay ve güne uygun olduğunu yolk oluşumunuda gördüğünü ancak bebeği görmediğini iletti. Bugün 6+5 deyim. Kese 17mm gözüküyor. Kanamam olmadı, hamilelik belirtilerini yaşıyorum. Bu durumu yaşayan veya duyan var mı boş gebelik olmasından çok korkuyorum. Önceki gebeliğimde de 9. Haftada kalbi durmuştu. Haftaya tekrar kontrole gidicem bebek oluşmuş mu diye. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun.
Amin inşallah canım bekliyorum bende pazartesi tekrar kontrole gidicem inşallah kendini gösterir bu sefer.Bekle biraz bana da öyle dediler bebek yok kese var dediler.Hatta kürtaj yapalım haftaya dediler gitmedim bekledim başka hastanede oğlumun kalp atışlarını duydum çok şükür kucağıma aldım.Sana da nasip olsun inşallah
Canım meraba bende göremedim 17mm karindan mi ölçtüAmin inşallah canım bekliyorum bende pazartesi tekrar kontrole gidicem inşallah kendini gösterir bu sefer.
Evet canım karından ultrasonla baktı. Bu pazarteside çıkmazsa vajinal bakılmasını isticem çünkü belirsizlik çok kötü bişey insan ne düşüneceğini şaşırıyor. Seninde karından mı bakılmıştıCanım meraba bende göremedim 17mm karindan mi ölçtü
Bende benzer kuzum çok gerildim yarin gidicem benEvet canım karından ultrasonla baktı. Bu pazarteside çıkmazsa vajinal bakılmasını isticem çünkü belirsizlik çok kötü bişey insan ne düşüneceğini şaşırıyor. Seninde karından mı bakılmıştı
Bende pazartesi gidicem inşallah duyarız kalp atışlarınıBende benzer kuzum çok gerildim yarin gidicem ben
Merhaba bende 5+6 iken 11mm kesem bebek yoktu doktor anca dedi sonra tekrar gittim ben 9haftalıkken ultrasonda 7+3 günlüktü ama yine bebeğim görünmedi şimdi beklemedeyim 27 nisanda gel dedi doktorum muayneye boş gebelikte demedi ama anlamadım hiç bişe 2.tüp bebeğim bu benim ve tuttu diye o kadar çok sevinmiştik kiMerhaba bugün doktora gittiğimizde doktor kese gelişiminin ay ve güne uygun olduğunu yolk oluşumunuda gördüğünü ancak bebeği görmediğini iletti. Bugün 6+5 deyim. Kese 17mm gözüküyor. Kanamam olmadı, hamilelik belirtilerini yaşıyorum. Bu durumu yaşayan veya duyan var mı boş gebelik olmasından çok korkuyorum. Önceki gebeliğimde de 9. Haftada kalbi durmuştu. Haftaya tekrar kontrole gidicem bebek oluşmuş mu diye. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun.
Ben de 4 yada 5 haftalıkken gittim kese vardı bebek yoktu aradan iki hafta geçti gittim bebekte var kalp seside duyuldu bende başta boş gebelik olck diye korktum inşallah güzel sonuçlar alirsnMerhaba bugün doktora gittiğimizde doktor kese gelişiminin ay ve güne uygun olduğunu yolk oluşumunuda gördüğünü ancak bebeği görmediğini iletti. Bugün 6+5 deyim. Kese 17mm gözüküyor. Kanamam olmadı, hamilelik belirtilerini yaşıyorum. Bu durumu yaşayan veya duyan var mı boş gebelik olmasından çok korkuyorum. Önceki gebeliğimde de 9. Haftada kalbi durmuştu. Haftaya tekrar kontrole gidicem bebek oluşmuş mu diye. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun.
Benim bugün 6 hafta 4 günlük ve bebişim görüldü kızlar cok mutluyum kalp atısınıda duydumMerhaba kızlar bende 6 haftalığım. Bugun gittim kesem geçen hafta 5 mm di şuan 11 mm olmuş kesem çok iyi fakat bebek hala görülmedi çok gerginim. İnternetten baktım 20-25 mm olduğunda kese görülür yazıyor. Acaba ben mi hemen endişelendim. Doktorum haftaya gel tekrar bakalım dedi ultrasonda göremezsek vajinal ultrasondan bakalım bide dedi. 22 yasındayım ilk hamileliğim bütün belirtilerimde var. Ama cok korkuyorum boş gebelıkten..
Benimde şuan kese var ama bebek yok 7+4haftalik 25 mm perşembe kürtaj dendi.yapmak isyltemiyorum.beklesem.bebegimi.gorme.ihtimalim varmiBekle biraz bana da öyle dediler bebek yok kese var dediler.Hatta kürtaj yapalım haftaya dediler gitmedim bekledim başka hastanede oğlumun kalp atışlarını duydum çok şükür kucağıma aldım.Sana da nasip olsun inşallah
Sen gene de bir hafta bekle hatta başka hastaneye git.Ben bekledim ve başka hastaneye gittim çocuğumu gördüm.İnsallah senin de öyle olur.Tek sıkıntı senin 7.haftayi geçmiş olması açıkçası görmeleri gerekiyordu.Ama içinin rahat etmesi için başka hastanede görünBenimde şuan kese var ama bebek yok 7+4haftalik 25 mm perşembe kürtaj dendi.yapmak isyltemiyorum.beklesem.bebegimi.gorme.ihtimalim varmi
Üzgünüm canım görülceğini çok sanmıyorum. Genelde kese 18 mmden itibaren görülür. Ama umut Allahtan başka hastaneyede gitBenimde şuan kese var ama bebek yok 7+4haftalik 25 mm perşembe kürtaj dendi.yapmak isyltemiyorum.beklesem.bebegimi.gorme.ihtimalim varmi