Bnm transfere göre 27.gündü bgnCanim ben yarın ilk kez gidecem transfer sonrası 25. Gün olacak sat göre hesaplanıyor fakat tüp bebek tedavisinde bebek daha küçük oluyor ve geç görülebiliyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .
- Konu Sahibi p0ly__
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ekim 2016
- 197
- 328
- 53
- 42
Sat göre 6+ 5 im transfer gore5+6 kalp atışı duyacakmiyim bilmiyorum hayırlısı olur inşallah bazen hamilemiyim ondan bile şüphe ediyorumEvet canm katiliyorum tüp bebekte gec gorunuyor
- 17 Temmuz 2008
- 308
- 213
- 303
Kaçıncı gün bakıldı keseye transfer sonrasıCnm transferden sonra 12.günüm 84 çıktı 15.gün 410çıktı alttan muayene etti beniiii offff çokkkk stresliyimmmm dış gebelikkk olabilir dediii ooffffff
- 17 Temmuz 2008
- 308
- 213
- 303
Kaçıncı gün embriyosuBnm transfere göre 27.gündü bgn
- 17 Temmuz 2008
- 308
- 213
- 303
Bgn tekrar istedi bekliorum sonucuBenim transfer sonrası 19.gün istendi karından görüldü alttan da baktırdım ama benim değerim 15.gün 1000di belki geç tutunmuştur beta daha yeni yükseliyordur zaten küçük oluyor kese stres yapmayın en son kaç çıkmıştı betanız
- 17 Temmuz 2008
- 308
- 213
- 303
Olumlu düşünün kese için epey artması gerek vajinal en az 2000 diye duymuştumBgn tekrar istedi bekliorum sonucu
- 22 Ekim 2015
- 939
- 905
- 103
- 36
Canm guzel haberlerini bekliyoruz dua ediyorum insallah olacaktir nasipre varsaBgn tekrar istedi bekliorum sonucu
Cnm çok korkuorumm ya beta hcg çok yüksek çıkıp dış gebelikse çokkk korkuorummm o yüzden...Canm guzel haberlerini bekliyoruz dua ediyorum insallah olacaktir nasipre varsa
- 22 Ekim 2015
- 939
- 905
- 103
- 36
Insallah bisey olmaz korkma bitanem cikti mi yeni beta hcgCnm çok korkuorumm ya beta hcg çok yüksek çıkıp dış gebelikse çokkk korkuorummm o yüzden...
Yarım saati var çıkmasına çıksın yazıcam hala kasıklarım sızlıo,, ooofffffffInsallah bisey olmaz korkma bitanem cikti mi yeni beta hcg
- 22 Ekim 2015
- 939
- 905
- 103
- 36
Kanaman var mi canm uzulme insallah daha yuksek cikacaktirYarım saati var çıkmasına çıksın yazıcam hala kasıklarım sızlıo,, ooofffffff
Cnm kanama yok ama sancım varKanaman var mi canm uzulme insallah daha yuksek cikacaktir
- 22 Ekim 2015
- 939
- 905
- 103
- 36
Sancin ayni adet gibi mi xanm yoksa farkli miCnm kanama yok ama sancım var
Aynı adet agrısı çekiorum belim kopuo kasıklarım sancılıSancin ayni adet gibi mi xanm yoksa farkli mi
- 17 Temmuz 2008
- 308
- 213
- 303
Yerleşiyor demek ki adet sancısı gibi oluyor bebek yerleşirkenAynı adet agrısı çekiorum belim kopuo kasıklarım sancılı
- 22 Ekim 2015
- 939
- 905
- 103
- 36
Canm bende de aynisi var kanamam var korkma yerini yapiyor bide rahimde olabilirmis bu tarz sancilarAynı adet agrısı çekiorum belim kopuo kasıklarım sancılı
Sonucum çıktı bebegim düştü beta hcg 5Canm bende de aynisi var kanamam var korkma yerini yapiyor bide rahimde olabilirmis bu tarz sancilar