• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

p0ly__

'OL' der ve OLUR.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
1.215
994
73
32
Yeni hamişler oncelikle merhaba,

Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Son adet tarihim 6 Aralık 2017.
16 ocakta Dr randevum var yani 5+3 oluyorum ..

Merak ettigim şu; Bebeğinizin kesesini ve kalp atışını ne zaman gördünüz duydunuz en erken ne zaman duyulabilir yada en geç ne.zaman duydunuz ? Bunları merak ediyorum eminim benim gibi merak edenler de vardır.

Onlara da yol gösterici olmasi acisindan böyle bi başlıkta toplanalım yasadiklarimizi paylasalim istedim:KK36:

Son düzenleme:
Merhaba cnm suan benimde en cok merakla bekledigim konu bu 7. Gun tahlilim 43 9. Gun 101 11. Gun 255 cikti urn bir kez daha tahlil vericem ve dr ariycam artk kese icin acgirir zanediyorim.
Benim de son adet 7 aralik ama ben 4*3 haftakik cikiyorum sen nasil 5 haftalik ciktin ki

Yeni hamişler oncelikle merhaba,

Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Son adet tarihim 6 Aralık 2017.
16 ocakta Dr randevum var yani 5+3 oluyorum ..

Merak ettigim şu; Bebeğinizin kesesini ve kalp atışını ne zaman gördünüz duydunuz en erken ne zaman duyulabilir yada en geç ne.zaman duydunuz ? Bunları merak ediyorum eminim benim gibi merak edenler de vardır.

Onlara da yol gösterici olmasi acisindan böyle bi başlıkta toplanalım yasadiklarimizi paylasalim istedim
Benim sat 29 kasım. 5+3 te keseleri gördük 6+5 te kalo atışları için gideceğim inş yani 15 ocak

Merhaba cnm suan benimde en cok merakla bekledigim konu bu 7. Gun tahlilim 43 9. Gun 101 11. Gun 255 cikti urn bir kez daha tahlil vericem ve dr ariycam artk kese icin acgirir zanediyorim.
Benim de son adet 7 aralik ama ben 4*3 haftakik cikiyorum sen nasil 5 haftalik ciktin ki
16 ocakta 5+3 oluyorum yazmış cnm :)

Bende 6+1 De gördüm keseyi içinde bebek yoktu ama
7+1 içinde bebegimi gördüm kalp atışı da görünüyordu duymadık
Duymak için çarşamba çağırdılar yine 7+5 nasip olursa duyacağız :-)

Bu sitenin ayarlamasiyla 5 haftalık görünüyorum suan hamilelik takviminde.

Son adet tarihini baz alarak hesaplayınca 16 ocakta 5+3 oluyorum canım yani kese görmeye gideceğim gün olarak yazmıştım.

Benim sat 29 kasım. 5+3 te keseleri gördük 6+5 te kalo atışları için gideceğim inş yani 15 ocak

Bende 6+1 De gördüm keseyi içinde bebek yoktu ama
7+1 içinde bebegimi gördüm kalp atışı da görünüyordu duymadık
Duymak için çarşamba çağırdılar yine 7+5 nasip olursa duyacağız :-)

İnşallah hayırlısıyla duyariz hepimiz kalp atislarini..

Bu arada ben korkuyorum kese göremem diye : (
Daha önce kimyasal gebelik gecirdigim için sanırım içimde her an bir şüphe var acabalarla yaşıyorum kese ve kalp atışını duyunca bi nebze rahatlicam inşallah. .

İnşallah hayırlısıyla duyariz hepimiz kalp atislarini..

Bu arada ben korkuyorum kese göremem diye : (
Daha önce kimyasal gebelik gecirdigim için sanırım içimde her an bir şüphe var acabalarla yaşıyorum kese ve kalp atışını duyunca bi nebze rahatlicam inşallah. .

Bende bebeği görene kadar
Dış gebelik mı boş gebelik mı kimyasal mı bin bir tane şey düşündüm
Sende korkma canım yakın zaman da göreceksin inşaallah :KK200:

Bende bebeği görene kadar
Dış gebelik mı boş gebelik mı kimyasal mı bin bir tane şey düşündüm
Sende korkma canım yakın zaman da göreceksin inşaallah :KK200:
Ay inanırmısın bende nette araştırdım boş gebelik dış gebelik falan korkudan. .

İnşallah dediğin gibi olur bende görürüm bebeğimi :emir_bebek:

Bu arada sizde mide bulantilari falan basladimi

Ay inanırmısın bende nette araştırdım boş gebelik dış gebelik falan korkudan. .

İnşallah dediğin gibi olur bende görürüm bebeğimi :emir_bebek:

Bu arada sizde mide bulantilari falan basladimi

Yok valla hemde hiç yok :-)
Tek belirtim göğüslerim büyüdü başkada bişey yok:-)

Merhaba bayanlar, benim yaşadığımı kimse yaşamasın diye buraya üye oldum.
Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım , ve kesemizi görmüştük. Keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışı için gelin dedi doktorum 6+2 'e denk geliyordu bu süre. (regl başlama tarihine göre) sonrasında gittik , kese büyümüş ama kalp sesi yok. Doktor birkaç gün sonra görüşelim yüzde elli elli şans dedi. tabii o birkaç gün bana geçmedi. Sonra gittiğimizde kalp sesini duyduk, tabiiki ben komalığım.
Demek istediğim şu ki : lütfen 7 haftadan önce kalp sesine gidip yıkılmayın. Biz 6 + 5 te duyduk.

Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım , ve kesemizi görmüştük. Keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışı için gelin dedi doktorum 6+2 'e denk geliyordu bu süre. (regl başlama tarihine göre) sonrasında gittik , kese büyümüş ama kalp sesi yok. Doktor birkaç gün sonra görüşelim yüzde elli elli şans dedi. tabii o birkaç gün bana geçmedi. Sonra gittiğimizde kalp sesini duyduk, tabiiki ben komalığım.
Demek istediğim şu ki : lütfen 7 haftadan önce kalp sesine gidip yıkılmayın. Biz 6 + 5 te duyduk.
Ah şu dr'lar yokmu illa korkutcaklar:sinirli:

Allaha emanet olsun canım bebeğin :nazar:

Aynen katılıyorum canım sana bende duymadım ama 7+1 de ekranda gördüm.
Çarşamba duyacağım inş:-)

Kızlar bebegin kalp atışını 4dk dan fazla dinlemek bebege zarar veriyormuş.Cihaz ısı vererek ses dalgalarını iletiyomuş cunku haberiniz olsun nette okudum

Böyle bir topik arıyordum
Mutlaka birileride aynı yollardan geçti vardır dedim
Kızlarrr bizim grup sizi buldum
Bitmesede bu bekleyişler
Yinede güzel bekleyişler
5+1 de keseyi gördük
10.gün sonraya kalp atışı için çağırdı ama
10.güne denk gelen gün hastanede yok dr um 9.gün gelin dedi
6+2 olucaz
Bana erken geliyor ama bilemedim inş kötü bi karamsarlığa düşüp dönmeyiz
Büyük korku başladı 2 gündür bu konuda içimde ama dile getirmek istemiyorum
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş

Bitmesede bu bekleyişler
Yinede güzel bekleyişler
5+1 de keseyi gördük
6+2 olucaz

Ben 7+1 de duydum.canim duyamazsan da korkma sakin

Benide 6+5 te çağırdı inş duymak nasip olur

Bitmesede bu bekleyişler
Yinede güzel bekleyişler
5+1 de keseyi gördük
6+2 olucaz
Yazdığımı okudunuz mu bilmiyorum , o kabusu yaşadım 6+2 de gittim ve ses yoktu.. doktor yüzde elli şans verdi. 6+5te gittiğimde duydum, senin yerinde olsam 7 haftadan önce gitmem. Denedim gördüm.. kendimi mahvettim

Back