• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese var ama yolk kesesi ve kalp atışı görülmedi

ya inanın tam hatırlayamıyorum geçen sene ocak ayında yaşadım benim kanamam baya devam etti pıhtılı olmaya başlıyınca betamda düşmüştü yükselmedi kalp atışı da durmuştu öyle kürtaj olmuştum lekelenme tarzında mı geldi sizin
lekelenmeden bir tık fazla ama o kadar geldi ve bitti devam etmedi . ağrımda yok saçma sapan bir durum yaşıyorum betam düşmemiş olsaydı yerleşme kanaması derdim ama beta düşünce sağlıksız diye düşünüyorum ama Rabbime de güveniyorum tabi ki

lekelenmeden bir tık fazla ama o kadar geldi ve bitti devam etmedi . ağrımda yok saçma sapan bir durum yaşıyorum betam düşmemiş olsaydı yerleşme kanaması derdim ama beta düşünce sağlıksız diye düşünüyorum ama Rabbime de güveniyorum tabi ki
Perşembe günü belli olur kendini strese sokma herşeyin hayırlısı

Evet çok şükür kalp atışı var 🙂
Gözünüz aydın, kalp atışına çok sevindim :) keseyi gördüğünüzde kaç haftaydı acaba? benim de 5+6 günde 20mm kese gözüktü ama içi boştu. doktora boş gebelik olabilir mi diye sordum, bu haftalarda boş gebeliği düşünmek saçma olur göremememiz normal dedi ama yine de korktum. her şey yolunda mıdır acaba?

Gözünüz aydın, kalp atışına çok sevindim :) keseyi gördüğünüzde kaç haftaydı acaba? benim de 5+6 günde 20mm kese gözüktü ama içi boştu. doktora boş gebelik olabilir mi diye sordum, bu haftalarda boş gebeliği düşünmek saçma olur göremememiz normal dedi ama yine de korktum. her şey yolunda mıdır acaba?
Çok teşekkür ederim inşAllah sizde sağlıklı şekilde bebeği görürsünüz ben 7 haftalıkken kalp atışı gördüm

Back