Kese şekline göre cinsiyet tahmini

Syysty

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
52
9
24
Kesinlikle kız da olsa erke de olsa hic fark etmez ilk hamile kaldigim zamanlar ruyamda erkek bebek gördüm ama tersimi olur bilemedim kese sekline gore tahmin ediliyormus bilenler lutfen banada yorum yapabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG20220205143516.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 6.946
Genelde bebek solda ise kız derler fasulye gibiyse kız derler bende kızımda rüyamda erkek bebek görmüştüm hep valla sizin işaretler kız gibi

Kesinlikle kız da olsa erke de olsa hic fark etmez ilk hamile kaldigim zamanlar ruyamda erkek bebek gördüm ama tersimi olur bilemedim kese sekline gore tahmin ediliyormus bilenler lutfen banada yorum yapabilir mi acaba
Bence erkek gibi sağ tarafta çünkü fotoğrafa göre değil ultrason yönüne göre tahmin ediliyor

Erkek sağda mi oluyor genelde arkadaşlar bnde beş haftalık hamileyim kızımda ultrasyonda sola bakmistk bunda sağa baktı acaba erkekmidir

Ben de acil de doktorun ultrasonunun ekranından çektim. Kağıt vermiyorlarmış. 6+3 karından ultrason

Eklentiler

• 18115559-5C5A-4288-9866-4419826EBF7B.jpeg
    85,2 KB · Görüntüleme: 3.814
Benim kız, herkes fasülye gibi Erkek bu dedi amq kız
Tesekkur ederim cevabiniz icin:) benim de fasulye gibi erkek dediler bakalim ne çıkacak. Aslında çok da geçerliliği yok sanırım, cok fazla yorum okudum. Özellikle ikizlerde iki kese şekli de birbirinden farklı olan ama cinsiyet aynı çıkanlar olmuş ya da kese şekli aynı ama cinsiyetleri farklı çıkan. Saglikli olsunlar da en önemlisi o

Bence erkek gibi sağ tarafta çünkü fotoğrafa göre değil ultrason yönüne göre tahmin ediliyor
Benim 2 kizim var 2 kızımdada soldan bakiliyodu hep doğuma kadar karindan yukarıda bakardı harekette soldaydı 3uncu gebeligim şuan bu sağda asagidan bakiyo hep hareket bebek sagda hissim erkek hala da geçmedi 25 haftaligiz doktorumuz kız dedi dün yine kontrolde hala kız mı diye bakalım dedi anlamadm neden öyle soyluyo tanıdık dgumumu yapan doktor her gitmemizde bunu soyluyo sormuyoz zaten ilk erkek dedi sonra kız dedi ama kızlarda yasamadgmi bunda yaşıyorum kusma çok kokulara gelemiyorum sizce ultrason atsam yorum yapabilirmisinz

Usg ler lütfen bilenler yorum yapabilirmi teşekkürler

Eklentiler

• Screenshot_20221118-203131_Instagram.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 902
  • Screenshot_20221118-203121_Instagram.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 1.307
  • Screenshot_20221118-203110_Instagram.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 744
  • Screenshot_20221110-193405_Gallery.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 1.291
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…