Benimde hic bilgim yok bende bazi zamanlar erkek gibi hissediyorum bazi zamanlar kiz gibibir bilgim yok ama erkek gibi hissettim niyeyse
Bakalim insallah sagliklidir daGenelde bebek solda ise kız derler fasulye gibiyse kız derler bende kızımda rüyamda erkek bebek görmüştüm hep valla sizin işaretler kız gibi
bakalımBenimde hic bilgim yok bende bazi zamanlar erkek gibi hissediyorum bazi zamanlar kiz gibi
İnsallahbakalımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Bence erkek gibi sağ tarafta çünkü fotoğrafa göre değil ultrason yönüne göre tahmin ediliyorKesinlikle kız da olsa erke de olsa hic fark etmez ilk hamile kaldigim zamanlar ruyamda erkek bebek gördüm ama tersimi olur bilemedim kese sekline gore tahmin ediliyormus bilenler lutfen banada yorum yapabilir mi acaba
Tesekkur ederim cevabiniz icin:) benim de fasulye gibi erkek dediler bakalim ne çıkacak. Aslında çok da geçerliliği yok sanırım, cok fazla yorum okudum. Özellikle ikizlerde iki kese şekli de birbirinden farklı olan ama cinsiyet aynı çıkanlar olmuş ya da kese şekli aynı ama cinsiyetleri farklı çıkan. Saglikli olsunlar da en önemlisi oBenim kız, herkes fasülye gibi Erkek bu dedi amq kız
Banada tahmin yaparmısınız 7+3
Eki Görüntüle 3127136
Erkek gibi. Öğrendiniz mi cinsiyetini?Banada tahmin yaparmısınız 7+3
Eki Görüntüle 3127136
Benim 2 kizim var 2 kızımdada soldan bakiliyodu hep doğuma kadar karindan yukarıda bakardı harekette soldaydı 3uncu gebeligim şuan bu sağda asagidan bakiyo hep hareket bebek sagda hissim erkek hala da geçmedi 25 haftaligiz doktorumuz kız dedi dün yine kontrolde hala kız mı diye bakalım dedi anlamadm neden öyle soyluyo tanıdık dgumumu yapan doktor her gitmemizde bunu soyluyo sormuyoz zaten ilk erkek dedi sonra kız dedi ama kızlarda yasamadgmi bunda yaşıyorum kusma çok kokulara gelemiyorum sizce ultrason atsam yorum yapabilirmisinzBence erkek gibi sağ tarafta çünkü fotoğrafa göre değil ultrason yönüne göre tahmin ediliyor
Kız gibi geldiUsg ler lütfen bilenler yorum yapabilirmi teşekkürler
Bence erkek ya belli oldu muUsg ler lütfen bilenler yorum yapabilirmi teşekkürler