kese ne zaman görünüyor????

aysey

kızımız büyüyor :)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
912
2
arkadaşlar adet günüm 3-4 gün geçti.dün kan testi yaptırdım.değerim 288,47 .bugün akşamüstü randevu aldım doktora gidicem.acaba kese görünürmü?son adet tarihim 26 ağustos.buna göre hesaplarsam 4 hafta 5 günlük falan.ama test sonucuna göre referans değerlerine göre 2-3 haftalık gözüküyo.acaba hangisi doğru yada hangisini baz alıcaz?

canım ben keseyı kan degerım 5000 ın uzerıne cıktıgında gorebılmıstım... yaklasık 6 haftalık falandı... doktorun sana detaylı bılgı verıcektır sana. hayırlı olsun hamılelıgın...

bende de değer 1600 lerde bi değer çıkmıştı ama görünmemişti. 2 gün sonra gittiğimde göründü...

henüz göremeyebilirsin benim 6 haftalıkken karından ultrasonla görünmüştü.bu arada tebrikler.

canım degerin biraz düşük belki geç döllenme falan olmuştur.
benim 3 gün geçtiginde 900 küsurdu.ve erken döllenme olmuş.
keseyi anca 2000 ler 3000lere gelince görürsün inş:Saruboceq:.

canım benimkide aynı seninki gibiydi kan testim 276 çıktı doktor karından ultrasonla keseyi göremei 1 hafta sonre gel dedi gittim o zaman allttan ultrasonla göründü kese...geç döllenme olmuş ondanmış..şimdiden tebrikler canım

amiinnnnn,inşalllahhh.biraz evhamlı bir insan olduğum için panik yapıyorum hemen.sabırsızım çok.bakalım bugün doktora bi gideyim de ne söliyecek ona göre hareket ederiz.dua ediyorum bir sorun çıkmasında,sağlıkla yolumuza devam edelim.

canım benim bende 6 haftalıktı gördüğümde hayırı olsun hamişliğin.

canım benimkide aynı seninki gibiydi kan testim 276 çıktı doktor karından ultrasonla keseyi göremei 1 hafta sonre gel dedi gittim o zaman allttan ultrasonla göründü kese...geç döllenme olmuş ondanmış..şimdiden tebrikler canım

senin ne kadarlık?yeni mi hamilesin?ben çok heyecanlı ve şaşkınım yaaa.herkes böle oluyomu?bişey olur diye kimseye de söleyemedik daha.sadece anneler biliyo.ama herkese haykırasım vaarrrrrrkaydirigubbakcemile3

dün akşam üstü gittim doktora.daha küçük görünmez dedi ve muayene etmedi.cuma gününe randevu verdi.bugün için bazı tahliller istedi,onları yaptırdım.ama tekrar beta hcg istemedi.heralde cuma günü bakcak eğer bi sorun olursa sonra isteyecek.inşallah herşey yolunda gider.bugün biraz kasık ve bel ağrım var.normal mi acaba?korkuyorum,her an hasta olacakmışım gibi geliyo.sık sık tuvalete gidip geliyorum.

dün akşam üstü gittim doktora.daha küçük görünmez dedi ve muayene etmedi.cuma gününe randevu verdi.bugün için bazı tahliller istedi,onları yaptırdım.ama tekrar beta hcg istemedi.heralde cuma günü bakcak eğer bi sorun olursa sonra isteyecek.inşallah herşey yolunda gider.bugün biraz kasık ve bel ağrım var.normal mi acaba?korkuyorum,her an hasta olacakmışım gibi geliyo.sık sık tuvalete gidip geliyorum.

normal canım bir de bunlar daha çok hamileliğe adapte olana kadar oluyor sonra zaten herşey rutin yoluna girip hamileliğe alışınca şikayetlerin de bir nebze azalacak.ben de hamile kaldığım ay hep adet olmayı beklemiştim kanda baktırdığım halde sanki yine adet olacakmış gibi yanımda pedle dolaşırdım ama sonra alışıyorsun.keseyi de görürsün inşallah yakında. a.s.

bende 5hf+5günlük hamileymişim bende çok heyecanlı ve panik durumdayım kese göründü fakat kalp atımı henüz yokmuş 20gün sonra gel dedi dr normalmii???

bende 5haftaya yeni girdim dün doktora gittim. kese göründü ama kalp atışı için 20 gün sonra gel dedi canım aynı sana dedigi gibi yani normal merak etme içini rahat tut

kızlar benimde 5+5 haftaya çağırdı dr. bakalım sonuç ne olacak ben çok acıkıyorum hep ekşi şeyler canım istitor birde kasık ağrım var kızlar inşallah sevincimiz bebeklerin kalp atışıyla perçinleşir ben annemler hariç hiç kimseye hamileyim diyemiyorum kayınvalideme bile kalp atışını duyana kadarda demeyi düşünmüyorum sonra üzülmek istemiyorum ne acı dimi hamileyim diye haykıramamak mutlu haberler dileğiyle arkadaşlar

kızlar benimde 5+5 haftaya çağırdı dr. bakalım sonuç ne olacak ben çok acıkıyorum hep ekşi şeyler canım istitor birde kasık ağrım var kızlar inşallah sevincimiz bebeklerin kalp atışıyla perçinleşir ben annemler hariç hiç kimseye hamileyim diyemiyorum kayınvalideme bile kalp atışını duyana kadarda demeyi düşünmüyorum sonra üzülmek istemiyorum ne acı dimi hamileyim diye haykıramamak mutlu haberler dileğiyle arkadaşlar

evet canım yaaa bizde sadece annelere söledik.bakalım biz daha keseyi bile göremedik.ama keseyi gördükten sonra söleriz diye düşünüyorum.sonuçta allaha emanet.allah korusun.sevincimi de bir an önce herkesle paylaşmak istiyorumkaydirigubbakcemile5

Ben yarin gidiyorum kizlar heralde 6 haftalik oluyor gorur doktor daha once 2 kez gittim gorunmediurust kesesi bile insallah yarin gorurumde rahatlarim 2 haftadir ne dogru durust sevincimi yasayamadim geceleri uyuyamiyorum,,yarin haber ederim sizlerede

günaydın kızlar.ben de süt içiyorum günde 1 bardak.ama daha folik asit içmeye başlamadım.inşallah cuma günü keseyi görürüz de o zaman yazar doktor.ama kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum.görünecek meleğim,biliyorum.bugün sabah çok az midem bulandı ama onun haricinde bir değişiklik hissetmiyorum daha.

benimde değer 780 çıktı fakat kese görünmedi.haftaya gel normal bi gebelikse görünür dedi dr.bende sevincimi tam yaşayamadım açıkçası.inşallah.normaldir herşey

tebrik ederim canım,kese 1500 ü geçtiğinde görünürmüş.bendede öyle oldu zaten.4 hafta 4 günlüktü.mesela benim adet tarihime göre 5 haftalık olması gerekiyordu ama yumurta 1 hafta geç olmuş olabilir dedi drm.seninde muhtemelen o tarz birşeydir.

benimde 19 ağustos adet tarihim dün dr gittim fakat bişey var ama çok küçük dedi 5 haftayı geçtiği halde göremedi ben canımı sıkmıyorum sende öyle yap gönlünü ferah tut hayırlısı olsun

X