Kese gözükmemesi normalmi i?

Merhaba benimde bugün değerim 2500 çıktı ama kese görünmedi doktor dış gebelik olabilir dedi sizin göründü mü sonra

Benim adetim 8 gün geçtiğinde test yaptım pozitif çıktı. Sonra hemen acile gittim kan testi yaptırmaya 3600 lerde çıktı. Ama acildeki çok sınırlarda dedi. Hani net hamilesin diyemem dedi. Bi uzmana git dedi. Kadın doğum doktoruna gittim 2 gün sonra. Oda aynı sınırda dedi. Keseye bakalım dedi üstten baktı göremedi. Sonra alttan bakmam lazım dedi hani dış gebelik falansa öğrenmem lazım dedi alttan baktı gördü. Yani çok yeni olduğu için görememiş olabilir üstten alttan bakmadı mı?

Riskli mi benim doktorum alttan baktı üstten göremeyince zarar vermez mi dedim. Biz bu zamanlarda ilişkiyi bile yasaklamıyoruz risk olmadıkça dedi. Hiç bişey olmaz dedi
Valla kuzum drdan dra değişiyor demekki ben iyi hastaneye gittim. Dr keseyi görmeden ilişki yasak dedi tutunma aşamasında kanama olabilir dedi bilemedim.

Valla kuzum drdan dra değişiyor demekki ben iyi hastaneye gittim. Dr keseyi görmeden ilişki yasak dedi tutunma aşamasında kanama olabilir dedi bilemedim.
Ben hamile olduğumu yaklaşık 4 haftalıkken öğrendim. Öğrenene kadar ilişki oldu bizde bilmediğimiz için bişey olmadı. sen bence başka bi doktora git alttan baksınlar. Üstten o kadar erken gözükmesi zor zaten

Canım ben 17haftalığım şuan ve alttan bakmadı hiç Drum kese elbet gözüküyor bu değerlerle alakalı bişiy kanda beta hch belirli seviyeye ulaşması lazım

Nasıl sınır oluyor 3600gayet iyi bir rakam çok enteresan ya telaş yapmayın evet yeni henüz küçük 6binlere gelince beta hcg daha garanti oluyor gözüküyor birde ben idrara sıkışık gittim net olarak gördü gr 3600lerde benimde gözükmemişti

Ha sizin gözükmüş pardon

Canım gittinmi Dr ne zaman gitceksin
Evet canım gittim ve kesem göründü çok şükür yumurtalıklarında gayet sağlam şuan için öyle bişi söz konusu değil dedi ama diğer doktor bugün benim yatışımı verecekti dış gebelikten hiçbi şekilde hakkımı helal etmiyorum böylelerine beni kaç gündür sıkıntı stres yaptırdılar acile yolladılar alttan kaç kere muayenem yapıldı vs ama herşeyin yolunda gayet sağlıklı bir gebelik dedi doktor yani bugünkü doktor

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım hiç stres yapma gelişmeleri yaz lütfen merakta bırakma
Canım merhaba bugün başka bi doktora gittim ve çok şükür kesem göründü ve doktor onlara bakma gayet sağlıklı bi gebeliğin var herşey yolunda yumurtalıkların bile çık iyi dedi ama diğer doktor bugün dış gebelikten yatışımı verecekti. Dedim ki daha beta değerim 82 öncekine göre 3 kat artmış beni acile aldılar dış gebelik olabilir diye dedim kadın şok geçirdi

Ya maalesef bazı sağlıklı gebelik ler böyle Dr yüzünden sonlandırılıyor çok sevindim rabbim sağlıklı sap salim gelmesini nasip etsin hayırlı olsun canım

Gerçekten çok sevindim bende stres yapma artık tadını çıkart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…