Kese gözükmemesi normalmi i?

fadimeberk

Bir çocuğumuz olmalı ismi deniz olmalı
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
273
125
30
Arkadaşlar merhaba lütfen içime su serpin reglimden 2gün önce öğrendim gebeliği mi ayın. 8.inde 776 ayın 11.inde 3300 çıktı değerim ama kese gözükmedi doktor korkuttu dış gebelikte olabilir DİE çarşamba günü tekrar gitcem idrara sıkışık gel dedi bide reglimden önce bukadar yüksek değer normal mi lütfen yardımcı olun morelim çok bozuldu

Aslında görünmesi lazım canım benim adet günü öğrenmiştim iki gün sonra gittim keseyi içinde nokta kadar bebeği gördüm

Canım bence çok erken gözükmemesi normal. Ben adetimin gecikmesinden bir hafta sonra doktora gittim yani5. Haftamda. Karnımdan ultrasonla baktı kese gözükmedi bile. Alttan bakınca da küçücük nokta kadar bişey gözüktü emin olamadı doktor kan tahlili istedi. 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta sonra gittiğimde bebek de gözüktü kalp atışını da dinledik Allah on izniyle

Gerçekten mi sağol kuzum Allah razı olsun inşallh benim bebişimde çok beklemeden gösterir kendini üzüntüden iştahtan kesildim nekadar zormuş bekleyiş çok şükür kan artışım iyi umudum bu sağ salim kucağına al bebeğini canım sende

Üzülme canım Allah ın izniyle görürsün dua et ama üzülme sakın. Herşey bizim için ben de biraz stres yapmıştım doktor göremeyince ama 2 hafta sonra gittiğimde şükür dedim ama o süreçte aşırı yıpratmadım kendimi sen de üzme sakın herşey bizim için. Benim 5. Haftada gittiğimde bile 1600 çıkmıştı değerim yavaş ilerliyordu galiba . Hayırlı haberler al inş

Evet canım amin inşalh benimde kafamı karıştıran adetten önce değerin 700küsur çıkıp 3gün sonra 3300 çıkması artışın güzel olup gözükmemesi umarım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dua et benim için inşallh çarşamba hayırlı haberleri yazcam buraya

merhaba bu durumu bende yasadım 2. gebelıkte ılk dogumdan snra rahım yer degstırdıgı ıcın oluyo dedı doktr alttan muayene ıle gorundu

merhaba bu durumu bende yasadım 2. gebelıkte ılk dogumdan snra rahım yer degstırdıgı ıcın oluyo dedı doktr alttan muayene ıle gorundu
Benimde 2.gebeliğim canım alttan bakmadı bana çarşamba gözükmesse alttan muane istiycem

Canım ben 5. Haftada keseyi gördüm kan degerim 5000 di zaten 5000 nin altında ise kese gözükmezmiş Birde karında baktı kese görünmedi vajinal ultrasyonla baktı gördü ama icinde bebiş yoktu 2 hafta sonra yani 7. Haftada hem bebegimi hemde kalp atıslarını duydum simdi 20. Haftadayız içini ferah tut bol bol dua et ve stres yapma

Sağol canım Allah razı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallh çarşamba günü gitcem idrara sıkışık gel daha rahat görürüm dedi inşalh görürüm inşalh güzel haberi yazarım Burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…