Kese gözükmemesi normalmi i?

Canım ben 1700 lerde iken karından göremedi. Vajinal bakmasını istedim baktı ve gördü minicikti. Bazen karından olunca göremiyoruz dedi bana da. Ve bende 1 hafta kadar geç döllenme olmuştu. Öyle olunca da geç görünüyormuş ondan olabilir telaşlanma. Bence dış gebelik olamaz. Dış gebelik olsa rahmin dışında biryerlerde tutunan kese yine görünmesi gerekirdi ama bunlar benim kendi deneyimlerimden bildiklerim.

Ya bende dış gebelik Olamaz DİE düşünüyorum çünki kan artış normal kanamam yok ağrım yok çok şükür

Mrb benim 9500 iken bile karından gözükmüyor Dr rahmin in ters olduğunu söyledi
Ki 3000 gibi bir değer karından gözükme esi çok doğal bişey yememezlik yapıp yorgun düşmeyin Boşyere değerlerini de çok güzel artmış hayırlı olsun limdiden

Allah razı olsun canım benim evham yapıyorum çok evet haklsın rabbim hayırlısıyla görmeyi nasip eder inşallh tüm anneler sağlıkla kucağına alsın bebişlerini

Bilmiyorum çok üzgünüm Dr yok değerin 5000 olması lazım felan dedi umarım Bi sıkıntı yoktur stresden bişiy de yiyemiyorum
Altan ultrason isteyin kesin bilgiyi öyle alırsınız. Şimdi birde vajinal ultrason tehlikeli demeyin almanyada 3. Aya kadar Altan bakıyorlar. Bişeyde olduğu yok. Ayrıca kese gözükmese dahi dış gebelik olup olmadığını hemen söylüyorlar ve alltan bakıldığında bu kan değerinize göre kesinlikle alttan gözükür karından olan ultrason da evet değerin 5000 olması lazım

Teşekkür ederim canım çarşamba günüki randevumda gözükmesse mecbur alttan ultrason istiycem güzel haberlere inşallh

Merhaba bende bugün kesemi gördüm çok şükür ki ancak benim bebişim 5haftalık sata göre kesem 5.5 6hafta dedi dr erken döllenme olabilir dedi normal mi böyle olması

Farkli doktora git kiz kardesiminde ayni oldu kese gozukmedi korktuk ilac verceklerdi fln dedik bi baska hastaneyede git kesinlessin iyikide baska doktora gitmis kese gozuktu kalbini bile duyduk şukurki su an yigenim cok saglikli insallah senin meleginde iyidir ve tez zamanda keseyi melegini kalp atislarini duyarsin

Sağol kuzum bende bugün gördüm keseyi kalp atışları için 7.haftamda gitcem inşallh

Merhaba bende bugün kesemi gördüm çok şükür ki ancak benim bebişim 5haftalık sata göre kesem 5.5 6hafta dedi dr erken döllenme olabilir dedi normal mi böyle olması
Gözünüz aydın. Muhtemelen daha erken yumurtlama oldu bu yüzden öyledir. Benim de 9. Hafta fakat doktor haftasına göre gelişimi önde gidiyor dedi. Gayet iyi bişey korkmayıznız. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim asıl endişeler şimdi başlıyor benim hiçbir belirtim yok mesela bu yüzden görmedikçe korkuyorum devamlı

Rabbim sizinde bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin şuan benimde pek Bi belirtim yok bence her hamilelik farklıdır bunun için üzülmeyin içinizi ferah tutun

Oh masallah rabbim sizi korusun cok sewindim artik hep mutlu ol annesi minigin seni hissedicek insallah darisi bizlere
Sağol canım benim en kısa zamanda sizlerde güzel haberleri alın inşallh keseyi gördük şimdi merakla bebeği ve kalp atışlarını duymak için bekleyiş ah bu bekleyişler

Canm merak ettm ne oldu doktora gittin mi ? Hayırlı haberler ver insalşah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…