-
- Konu Sahibi fadimeberk
Canım ben 1700 lerde iken karından göremedi. Vajinal bakmasını istedim baktı ve gördü minicikti. Bazen karından olunca göremiyoruz dedi bana da. Ve bende 1 hafta kadar geç döllenme olmuştu. Öyle olunca da geç görünüyormuş ondan olabilir telaşlanma. Bence dış gebelik olamaz. Dış gebelik olsa rahmin dışında biryerlerde tutunan kese yine görünmesi gerekirdi ama bunlar benim kendi deneyimlerimden bildiklerim.Arkadaşlar merhaba lütfen içime su serpin reglimden 2gün önce öğrendim gebeliği mi ayın. 8.inde 776 ayın 11.inde 3300 çıktı değerim ama kese gözükmedi doktor korkuttu dış gebelikte olabilir DİE çarşamba günü tekrar gitcem idrara sıkışık gel dedi bide reglimden önce bukadar yüksek değer normal mi lütfen yardımcı olun morelim çok bozuldu
Haklısın evet stresden bişiy yiyemiyorum toparlnmam lazımO zaman görmemesi çok normal.. Daha çok yeni çünkü.. üzme sıkma kendini stres yapma bebeğin hissediyor unutmü
Ya bende dış gebelik Olamaz DİE düşünüyorum çünki kan artış normal kanamam yok ağrım yok çok şükürCanım ben 1700 lerde iken karından göremedi. Vajinal bakmasını istedim baktı ve gördü minicikti. Bazen karından olunca göremiyoruz dedi bana da. Ve bende 1 hafta kadar geç döllenme olmuştu. Öyle olunca da geç görünüyormuş ondan olabilir telaşlanma. Bence dış gebelik olamaz. Dış gebelik olsa rahmin dışında biryerlerde tutunan kese yine görünmesi gerekirdi ama bunlar benim kendi deneyimlerimden bildiklerim.
O zaman hiç boş yere stress olma bekleYa bende dış gebelik Olamaz DİE düşünüyorum çünki kan artış normal kanamam yok ağrım yok çok şükür
O zaman hiç boş yere stress olma bekle
O zaman hiç boş yere stress olma bekle
Allah razı olsun canım benim evham yapıyorum çok evet haklsın rabbim hayırlısıyla görmeyi nasip eder inşallh tüm anneler sağlıkla kucağına alsın bebişleriniMrb benim 9500 iken bile karından gözükmüyor Dr rahmin in ters olduğunu söyledi
Ki 3000 gibi bir değer karından gözükme esi çok doğal bişey yememezlik yapıp yorgun düşmeyin Boşyere değerlerini de çok güzel artmış hayırlı olsun limdiden
Altan ultrason isteyin kesin bilgiyi öyle alırsınız. Şimdi birde vajinal ultrason tehlikeli demeyin almanyada 3. Aya kadar Altan bakıyorlar. Bişeyde olduğu yok. Ayrıca kese gözükmese dahi dış gebelik olup olmadığını hemen söylüyorlar ve alltan bakıldığında bu kan değerinize göre kesinlikle alttan gözükür karından olan ultrason da evet değerin 5000 olması lazımBilmiyorum çok üzgünüm Dr yok değerin 5000 olması lazım felan dedi umarım Bi sıkıntı yoktur stresden bişiy de yiyemiyorum
Teşekkür ederim canım çarşamba günüki randevumda gözükmesse mecbur alttan ultrason istiycem güzel haberlere inşallhAltan ultrason isteyin kesin bilgiyi öyle alırsınız. Şimdi birde vajinal ultrason tehlikeli demeyin almanyada 3. Aya kadar Altan bakıyorlar. Bişeyde olduğu yok. Ayrıca kese gözükmese dahi dış gebelik olup olmadığını hemen söylüyorlar ve alltan bakıldığında bu kan değerinize göre kesinlikle alttan gözükür karından olan ultrason da evet değerin 5000 olması lazım
Merhaba bende bugün kesemi gördüm çok şükür ki ancak benim bebişim 5haftalık sata göre kesem 5.5 6hafta dedi dr erken döllenme olabilir dedi normal mi böyle olmasıCanım ben 5. Haftada keseyi gördüm kan degerim 5000 di zaten 5000 nin altında ise kese gözükmezmiş Birde karında baktı kese görünmedi vajinal ultrasyonla baktı gördü ama icinde bebiş yoktu 2 hafta sonra yani 7. Haftada hem bebegimi hemde kalp atıslarını duydum simdi 20. Haftadayız içini ferah tut bol bol dua et ve stres yapma
Farkli doktora git kiz kardesiminde ayni oldu kese gozukmedi korktuk ilac verceklerdi fln dedik bi baska hastaneyede git kesinlessin iyikide baska doktora gitmis kese gozuktu kalbini bile duyduk şukurki su an yigenim cok saglikli insallah senin meleginde iyidir ve tez zamanda keseyi melegini kalp atislarini duyarsinArkadaşlar merhaba lütfen içime su serpin reglimden 2gün önce öğrendim gebeliği mi ayın. 8.inde 776 ayın 11.inde 3300 çıktı değerim ama kese gözükmedi doktor korkuttu dış gebelikte olabilir DİE çarşamba günü tekrar gitcem idrara sıkışık gel dedi bide reglimden önce bukadar yüksek değer normal mi lütfen yardımcı olun morelim çok bozuldu
Sağol kuzum bende bugün gördüm keseyi kalp atışları için 7.haftamda gitcem inşallhFarkli doktora git kiz kardesiminde ayni oldu kese gozukmedi korktuk ilac verceklerdi fln dedik bi baska hastaneyede git kesinlessin iyikide baska doktora gitmis kese gozuktu kalbini bile duyduk şukurki su an yigenim cok saglikli insallah senin meleginde iyidir ve tez zamanda keseyi melegini kalp atislarini duyarsin
Oh masallah rabbim sizi korusun cok sewindim artik hep mutlu ol annesi minigin seni hissedicek insallah darisi bizlereSağol kuzum bende bugün gördüm keseyi kalp atışları için 7.haftamda gitcem inşallh☘
Gözünüz aydın. Muhtemelen daha erken yumurtlama oldu bu yüzden öyledir. Benim de 9. Hafta fakat doktor haftasına göre gelişimi önde gidiyor dedi. Gayet iyi bişey korkmayıznız. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimMerhaba bende bugün kesemi gördüm çok şükür ki ancak benim bebişim 5haftalık sata göre kesem 5.5 6hafta dedi dr erken döllenme olabilir dedi normal mi böyle olması
Rabbim sizinde bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin şuan benimde pek Bi belirtim yok bence her hamilelik farklıdır bunun için üzülmeyin içinizi ferah tutunGözünüz aydın. Muhtemelen daha erken yumurtlama oldu bu yüzden öyledir. Benim de 9. Hafta fakat doktor haftasına göre gelişimi önde gidiyor dedi. Gayet iyi bişey korkmayıznız. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimasıl endişeler şimdi başlıyor benim hiçbir belirtim yok mesela bu yüzden görmedikçe korkuyorum devamlı
Sağol canım benim en kısa zamanda sizlerde güzel haberleri alın inşallhOh masallah rabbim sizi korusun cok sewindim artik hep mutlu ol annesi minigin seni hissedicek insallah darisi bizlere
Amin teşekkür ederim inşallahRabbim sizinde bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin şuan benimde pek Bi belirtim yok bence her hamilelik farklıdır bunun için üzülmeyin içinizi ferah tutun
Canm merak ettm ne oldu doktora gittin mi ? Hayırlı haberler ver insalşahArkadaşlar merhaba lütfen içime su serpin reglimden 2gün önce öğrendim gebeliği mi ayın. 8.inde 776 ayın 11.inde 3300 çıktı değerim ama kese gözükmedi doktor korkuttu dış gebelikte olabilir DİE çarşamba günü tekrar gitcem idrara sıkışık gel dedi bide reglimden önce bukadar yüksek değer normal mi lütfen yardımcı olun morelim çok bozuldu
Gittim canım gittim çok şükür gözüktü kese 10gün sonra bebiş ve kalp atışı için gitcem inşalh görürüm bebeğimiCanm merak ettm ne oldu doktora gittin mi ? Hayırlı haberler ver insalşah