Kese görünmedi

2220 çıkan kan testini bu sabah yaptım zaten . 3 gün sonra doktor kontrolüm var tekrar
ya başka bi hastaneye daha gitme imkanınız varsa bence gidin iyi bi özel hastaneye özellikle aletleri daha iyi oluyo, ben burda bi üyede okumuştum kese görünmedi görünmedi deyip durmuş birkaç muayenede hep sonra da dış gebelik diye ilaç vermeye kalkmış doktor kabul etmeyip o moral bozukluğuyla ağlaya ağlaya başka hastaneye gitmişler hemen çocuğu olduğu gibi görmüş ordaki doktor.doğmuş koca bebek olmuş şimdi de hatta.

Haber ver canım
Canım bunu keseye benzetti doktor %90 normal gebelik olduğunu düşünüyorum dedi ama kesin %100 de demiyorum kan sonucuna da bakalım dedi Diğer tarafta kist çıktı ama dün kü doktor kistin falan yok demişti. Bu şimdi kesin kese değil mi dedim yalancı kese de olmuş olabilir keseye benzer birşey dedi ama kesin konuşamam dedi birde dış gebelik varsa nerdeyse görünürmüş o görünüyor mu bir yerde dedim onu hemen görmek zor dedi sonuçta bu görünen şey de kese midir ya yolk sacı falan da görmek lazım dedi anlamıyorum hiçbirşey ilk kez yaşıyorum bunu ağrım niye var ki bu kadar

Eklentiler

• B4F427EC-AFAE-4081-B03F-664ED445DDC1.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 73
Olabilir aslında 3 gün sonra tekrar kontrolüm var yine aynı şeyleri söylerse başka hastaneye de gideyim en iyisi

Ay inşallah doktorun düşündüğü gibi sağlıklı bir gebeliktir . Sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına Çok ağrın olduğunu söyledin mi doktora ?

Ay inşallah doktorun düşündüğü gibi sağlıklı bir gebeliktir . Sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına ☺Çok ağrın olduğunu söyledin mi doktora ?
Canım inşallah çok teşekkür ederim evet söyledim panik olduğum için beni sakinleştirdi. Ağrın bi anda kesilirse kork dedi o zaman iç kanama oluyormuş %100 normal gebelik diyemem diyince bende panik oldum İnşallah kan değeri de beklenilen gibi artmıştır öğlen sonucumu da haber ederim . Allah isteyen herkese nasip etsin herkesin gönlüne göre versin.

Amin inşallah . Benim ara ara çok az sancım oluyo öyle fazla bi ağrım yok . İnşallah seninki de sorunsuz olur . Beklemedeyim

Amin inşallah . Benim ara ara çok az sancım oluyo öyle fazla bi ağrım yok . İnşallah seninki de sorunsuz olur . Beklemedeyim
Canım sonucum 1950 düne göre beklenilen gibiymiş doktor normal gebelik dedi iki gün sonra tekrar kan ve ultrasondan bakalım dedi düne göre 1 saat te erken yaptık testi gayet iyi dedi bakalım inşallah sağlıkla ilerler ağrım azalmaya başladı iyi haberi alınca

Benimde kesem o kadar küçüktü bu görüntü rahimde ise nasıl dış olabilir ki. Bence doktorunu değiştir

doktorlar ilk zamn kesin konusmuyor zaten benmkide böle nokta gibiydi 5.haftada gitmiştim yolk sac dediği sey su an görünmez zaten o se içinde olusan başka bi kese gibi bsy oluyor bnce sizinkide kese yani niye bu kdr kafa karıştırmıski doktor cok şüpheli biri heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…