Kese görünmedi

Hkaradut

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
52
22
26
Kızlar bugün beta-hcg değerime baktırdım 2220 çıktı ama vajinal ultrasonografide kese görünmedi dış gebelik olabilir mi acaba başına böyle bir şey gelen var mı ?

Kızlar bugün beta-hcg değerime baktırdım 2220 çıktı ama vajinal ultrasonografide kese görünmedi dış gebelik olabilir mi acaba başına böyle bir şey gelen var mı ?
Evet değerim sizin gibiydi ve kese görünmedi daha sonra sağ tüpte kalmış meğerse dış gebelik oldu benim inş sizin öyle olmaz kötü bir süreç maalesef

Ya benim değerm hep 2 katı arttı açıkçası hiç şüphelenmedik ama değer 2100 lerde sabah baktım kahverengi kanamam var gittik kese görünmedi ama sağ tarafta bişey görünüyor dendi aynı gün içinde 3 farklı doktora gittik hiç biri keseyi görmedi sonra zaten teşhis koyuldu umarım sizin öyle değildir

1500 ile vajinal 3000 ile karından anca görünür. Bu değerle vajinal görünmesi gerekirdi. Artışın nasıldı peki? Bence ihmal etme sen yine de tehlikeli şuan

Kızlar ben de bugün gittim 1435çıktı değer hem üstten hem alttan görünmedi yarın ve diğer günde görünmezse dış gebelikten şüphelenebiliriz dedi. Belirtilerim karın dan başlayan sol Kasıga doğru inen bi ağrı çok korktum tehlikeli birşeymiş rahim kendini gebeliğe hazırlamış çok iyi kalınlaşmış dedi doktor çok üzgünüm çok korkuyorum birşey bilmiyorum

Benim galiba 5. Haftada kese gozukmustu. Umarim bir sorunun olmaz. Her sey yolunda gider

Ben gittim 2 gün önce başka hastenede 0.09 çıktı beta değerim . Bugün gittim başka hastaneye 2220 çıktı . Başka bi doktor alttan baktı 4 mm’lik bi karartı görüyo gibiyim ama emin değilim 3 gün sonra tekrar gel dedi. İlk bebeğimin de kalbi durmuştu kürtaj olmuştum bu da sıkıntı olursa ne yaşarım bilmiyorum .

1500 ile vajinal 3000 ile karından anca görünür. Bu değerle vajinal görünmesi gerekirdi. Artışın nasıldı peki? Bence ihmal etme sen yine de tehlikeli şuan
Artışı bilmiyorum iki gün önce başka hastanede beta değerim 0.09 çıkmıştı bugün 2220 çıktı . Bilemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…