Kese görünmedi

Benimde kesem o kadar küçüktü bu görüntü rahimde ise nasıl dış olabilir ki. Bence doktorunu değiştir
İlk gittiğim doktor gebeliği öğrendiğim doktor keseyi görmeyince şüphelendi bende bu doktora diğer doktor öyle söyledi dedim bu yüzden kesin konuşmadı kan sonucunu görünce normal gebelik dedi dün görünmeyince baya bi telaş yaptım birde tek taraflı ağrım vardı çok fazla sadece dış gebeliğe odaklanmıştım şükür ki birşey yokmuş 🙏

doktorlar ilk zamn kesin konusmuyor zaten benmkide böle nokta gibiydi 5.haftada gitmiştim yolk sac dediği sey su an görünmez zaten o se içinde olusan başka bi kese gibi bsy oluyor bnce sizinkide kese yani niye bu kdr kafa karıştırmıski doktor cok şüpheli biri heralde
Diğer doktor dış gebelikten şüphelendi o yüzden kesin konuşmadı bu doktor diye düşünüyorum ilk başta keseye benzer birşey var ama kesin diyemicem dedi kan düzgün artmış ondan sonra normal gebelik dedi sabaha kadar ağrıdan uyumamıştım kanamamı olacak acaba diye neyse ki geçti gitti inşallah birşey çıkmaz sonradan

doktorlar ilk zamn kesin konusmuyor zaten benmkide böle nokta gibiydi 5.haftada gitmiştim yolk sac dediği sey su an görünmez zaten o se içinde olusan başka bi kese gibi bsy oluyor bnce sizinkide kese yani niye bu kdr kafa karıştırmıski doktor cok şüpheli biri heralde
5. Haftada değeriniz kaçtı bana şu kadar haftalıksın demediler değer 1950 kaç haftalık olur acaba

Canim onu beta değerine göre değil son adet tarihine gore soyluyorlar, yumurtlama gununu biliyor musun ya da?
16 Temmuz da adet oldum 29 Temmuz da yumurtlama günümdü en son ayın 22 25 27 sinde birlikte olduk işinden dolayı uzun yola gitmişti bir daha da olamadık ben Agustos un 6 sı gibi adete bir hafta kala göğüs ağrım ve karın ağrım başladı adet olacağım sandım adette olmayınca idrar testinde öğrendim ilk sonra test yapıldı 1435 birde adetime 3 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı sabah çöpe atarken silik çizgi yi gördüm ilk 10 dk geçerli diye önemsemedim

X