- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
Şuan pozitif çıkıyor mu peki? İki güne göre çok büyük farkİlkinin yanlış olduğunu düşünüyorum . Çünkü idrar testinde hep çift çizgi çıkarken ilk gittiğim hastenede 0.09 negatif demişlerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan pozitif çıkıyor mu peki? İki güne göre çok büyük farkİlkinin yanlış olduğunu düşünüyorum . Çünkü idrar testinde hep çift çizgi çıkarken ilk gittiğim hastenede 0.09 negatif demişlerdi
Korkma benim ilk gebeliğimde 8. haftada kalbi durmuştu kürtaj olmuştum. Bu ikinci gebeliğim belki de dış gebelik bilemiyorum . İnan ki her şey olacağına varıyo . Şimdi kese görünse bile ilerde hasta olacak belki . Dua et üzülmeKızlar ben de bugün gittim 1435çıktı değer hem üstten hem alttan görünmedi yarın ve diğer günde görünmezse dış gebelikten şüphelenebiliriz dedi. Belirtilerim karın dan başlayan sol Kasıga doğru inen bi ağrı çok korktum tehlikeli birşeymiş rahim kendini gebeliğe hazırlamış çok iyi kalınlaşmış dedi doktor çok üzgünüm çok korkuyorum birşey bilmiyorum
Evet bu sabah idrar testi yaptım iki çizgide aynı anda belirdi hemen . Ama beta değerimin 2220 olup doktorun alttan keseyi görememesi ilginç bir durumŞuan pozitif çıkıyor mu peki? İki güne göre çok büyük fark
İki güne göre çok bnce bi yanlışlık var belki de değer şuan çok çok düşük. Önce kan testini yenile bence sonra muayene olEvet bu sabah idrar testi yaptım iki çizgide aynı anda belirdi hemen . Ama beta değerimin 2220 olup doktorun alttan keseyi görememesi ilginç bir durum
2220 çıkan kan testini bu sabah yaptım zaten . 3 gün sonra doktor kontrolüm var tekrarİki güne göre çok bnce bi yanlışlık var belki de değer şuan çok çok düşük. Önce kan testini yenile bence sonra muayene ol
İki gün önce idrar ve kan negatifken iki günde bu artış tuhaf kuzum onu diyorum. Hadi kan yanlış idrarda nasıl negatif. Belki yeni tutundu değer az ama yanlış çıkardı. Tuhaf çünkü. Dış gebelikse bile bu değerle tüpte çok net görünürdü ağrı kanama da yaptırırdı. İnşallah bi sıkıntı çıkmadan çözersin güzel haberle gel2220 çıkan kan testini bu sabah yaptım zaten . 3 gün sonra doktor kontrolüm var tekrar
Değerine göre vajinalde özellikle görünmeliydi diye düşünüyorum ama dış gebelikte olamaz. Kese rahimden başka bir yerde olsa idi yine görünürdü. Sen geç döllenme yaşamış olabilirsin. Bir hafta sonra tekrar baktır tatlımKızlar bugün beta-hcg değerime baktırdım 2220 çıktı ama vajinal ultrasonografide kese görünmedi dış gebelik olabilir mi acaba başına böyle bir şey gelen var mı ?
Geç döllenme de olabilir ama bu değerle kesenin görünmesi gerekirdi . Nasip bakalım ben her şeye hazırladım kendimiDeğerine göre vajinalde özellikle görünmeliydi diye düşünüyorum ama dış gebelikte olamaz. Kese rahimden başka bir yerde olsa idi yine görünürdü. Sen geç döllenme yaşamış olabilirsin. Bir hafta sonra tekrar baktır tatlım
Bende meraktayım . Sizi haberdar ederim . İnşallahCok merak ettim..insallah yuzunuzu güldürecek bi sonuç alirsnz
Yok yanlış anlamışsın . İdrarda hep pozitif çıktı . Kanda negatif çıkmıştı ilk başta sonradan 2220 çıktı . İnşallah bakalım beklemedeyim . Haberdar ederim siziİki gün önce idrar ve kan negatifken iki günde bu artış tuhaf kuzum onu diyorum. Hadi kan yanlış idrarda nasıl negatif. Belki yeni tutundu değer az ama yanlış çıkardı. Tuhaf çünkü. Dış gebelikse bile bu değerle tüpte çok net görünürdü ağrı kanama da yaptırırdı. İnşallah bi sıkıntı çıkmadan çözersin güzel haberle gel
Tamam Tamam şimdi oldu inşallah güzel haber olsunYok yanlış anlamışsın . İdrarda hep pozitif çıktı . Kanda negatif çıkmıştı ilk başta sonradan 2220 çıktı . İnşallah bakalım beklemedeyim . Haberdar ederim sizi ☺
İnşallah . Sende bebeğini sağ Salim kucağına alırsın inşallahTamam Tamam şimdi oldu inşallah güzel haber olsun
Canım dış gebelik varsa da yeri tespit ediliyor mu doktor benim her yerime baktı temiz dedi kesin belli olur mu dış gebelikse deDeğerine göre vajinalde özellikle görünmeliydi diye düşünüyorum ama dış gebelikte olamaz. Kese rahimden başka bir yerde olsa idi yine görünürdü. Sen geç döllenme yaşamış olabilirsin. Bir hafta sonra tekrar baktır tatlım
Rahim içinde değilse dış gebelik oluyo zaten diye biliyorum ben . İnan ki kafam çok karışık ne desem bilemiyorumCanım dış gebelik varsa da yeri tespit ediliyor mu doktor benim her yerime baktı temiz dedi kesin belli olur mu dış gebelikse de
Canım hamileliği bile beklemiyordum bir anda sürpriz oldu kafam allak bullak oldu şimdi bir dış gebelik olursa ameliyat falan olmak lazımmış iç kanama yaparmış bunlar korkutuyor beni ya ilerde olmazsa tüplere zarar gelirse diye kafama taktım dua ediyorum sadece allah yardım etsinKorkma benim ilk gebeliğimde 8. haftada kalbi durmuştu kürtaj olmuştum. Bu ikinci gebeliğim belki de dış gebelik bilemiyorum . İnan ki her şey olacağına varıyo . Şimdi kese görünse bile ilerde hasta olacak belki . Dua et üzülme
Hiç kafana takma . Her şey olacağına varır . Allah yardımcımız olsunCanım hamileliği bile beklemiyordum bir anda sürpriz oldu kafam allak bullak oldu şimdi bir dış gebelik olursa ameliyat falan olmak lazımmış iç kanama yaparmış bunlar korkutuyor beni ya ilerde olmazsa tüplere zarar gelirse diye kafama taktım dua ediyorum sadece allah yardım etsin
Teşekkür ederim inşallah iyi sonuçlar alırız yarın doktora gidecem bende tekrar bakalım ne çıkacakRahim içinde değilse dış gebelik oluyo zaten diye biliyorum ben . İnan ki kafam çok karışık ne desem bilemiyorum
Amin aminHiç kafana takma . Her şey olacağına varır . Allah yardımcımız olsun
İnşallah güzel şeyler duyarsın . Bizi de haberdar etTeşekkür ederim inşallah iyi sonuçlar alırız yarın doktora gidecem bende tekrar bakalım ne çıkacak