• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kese göreceği günü iple çekenler. ..hadi heyecanımizi paylaşalım

Kızlar kese görme alttan ultrason ilemi oluyo. benim duydugum karindan görünmesi icin hcg en az 3000 olmaliymis yoksa alttan belli oluyormuş. bilginiz var mi

Değerlerin iyi çıkmış ama işte gorunmeyince görünmüyor. ben merk ettim de keseden önce kan mi vermek lazım mis illa biliyor musun
Önce ultrason baktı göremeyince kan değerine bakalım dedi perşembe de tekrarlayacağız kanı dedi
Bence görünse yapmazdı kan testi

Önce ultrason baktı göremeyince kan değerine bakalım dedi perşembe de tekrarlayacağız kanı dedi
Bence görünse yapmazdı kan testi
Karindan mi bakti ultrasona.bn oraya kafayi takmis durumdayım

Valla bilemeyeceğim gören var mı hiç o değerlerde ama bence makine farkı da oluyormus bireysel farklılıklar ı unutmamak lazım
Tmm sen perşembe git gelismeleri bana bildir canim ;)

Tmm sen perşembe git gelismeleri bana bildir canim :KK66:
İnşallah perşembe yazarım ben görürüm umuduyla gitmiştim genelde 5-6 hafta civarında görülüyor diye duydum göremeyince üzüldüm o yüzden beklentini yüksek tutma
Sen ne zaman gideceksin

İnşallah perşembe yazarım ben görürüm umuduyla gitmiştim genelde 5-6 hafta civarında görülüyor diye duydum göremeyince üzüldüm o yüzden beklentini yüksek tutma
Sen ne zaman gideceksin
Ne kdrlık senin bebiş
Sat ne zmn

Sen ne zaman gideceksin
Ya haftaya salı yada cuma.hep salı diye umit ediyordum ama çıkmazsa diye geciktirmeyi düşünüyorum

tarihlerimiz yakın, benim dün alttan ultrasonda görüldü.
hayırlı olsun tatlım çok imrendim. hcg kaçtın peki canım.ben salıya mayene sırası aldım.değerim ortalama 4500 filan olacak inş.karından görünürmü ki.alttan tehlikeli diye duygum korkuyorum o yüzden

benimki de 5 haftalık kızlar. buğün 4 de ultrason var. keseye bakıcaz inşallah görünür bir sorun yoktur

aklıma takılan bişey var. gebelik başlangıcını kesinlikle son adet tarihi alıyoruz dimi. ben hamile kaldığım günü biliyorum. o yüzden soruyorum

Back