Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kese göreceği günü iple çekenler. ..hadi heyecanımizi paylaşalım
- Konu Sahibi Tugbas24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Önce ultrason baktı göremeyince kan değerine bakalım dedi perşembe de tekrarlayacağız kanı dediDeğerlerin iyi çıkmış ama işte gorunmeyince görünmüyor. ben merk ettim de keseden önce kan mi vermek lazım mis illa biliyor musun
Bence görünse yapmazdı kan testi
Bnde 5000 de görünüyor diye biliyorum cnmÖnce ultrason baktı göremeyince kan değerine bakalım dedi perşembe de tekrarlayacağız kanı dedi
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Karindan mi bakti ultrasona.bn oraya kafayi takmis durumdayımÖnce ultrason baktı göremeyince kan değerine bakalım dedi perşembe de tekrarlayacağız kanı dedi
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Ben gittigimde yaklaşık değeri m 2500 filan olacak ins.o zaman Karindan görünmez mi acabaEvet karından baktı cnm
Valla bilemeyeceğim gören var mı hiç o değerlerde ama bence makine farkı da oluyormus bireysel farklılıklar ı unutmamak lazımBen gittigimde yaklaşık değeri m 2500 filan olacak ins.o zaman Karindan görünmez mi acaba
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Tmm sen perşembe git gelismeleri bana bildir canimValla bilemeyeceğim gören var mı hiç o değerlerde ama bence makine farkı da oluyormus bireysel farklılıklar ı unutmamak lazım
İnşallah perşembe yazarım ben görürüm umuduyla gitmiştim genelde 5-6 hafta civarında görülüyor diye duydum göremeyince üzüldüm o yüzden beklentini yüksek tutmaTmm sen perşembe git gelismeleri bana bildir canim
Sen ne zaman gideceksin
Ne kdrlık senin bebişİnşallah perşembe yazarım ben görürüm umuduyla gitmiştim genelde 5-6 hafta civarında görülüyor diye duydum göremeyince üzüldüm o yüzden beklentini yüksek tutma
Sen ne zaman gideceksin
Sat ne zmn
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Ya haftaya salı yada cuma.hep salı diye umit ediyordum ama çıkmazsa diye geciktirmeyi düşünüyorumİnşallah perşembe yazarım ben görürüm umuduyla gitmiştim genelde 5-6 hafta civarında görülüyor diye duydum göremeyince üzüldüm o yüzden beklentini yüksek tutma
Sen ne zaman gideceksin
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
27 0ocak oldum.23 şubatta olacaktim olmadim. Ama gec dollendim ben.senin nasilNe kdrlık senin bebiş
Sat ne zmn
26 ocak oldum27 0ocak oldum.23 şubatta olacaktim olmadim. Ama gec dollendim ben.senin nasil
Bende 23 Şubattı bat öle işte
Döllenme zamanım hakkında bilgim yok cnm26 ocak oldum
Bende 23 Şubattı bat öle işte
- 3 Mart 2015
- 21
- 10
- 3
- 43
Kızlar kese görme alttan ultrason ilemi oluyo. benim duydugum karindan görünmesi icin hcg en az 3000 olmaliymis yoksa alttan belli oluyormuş. bilginiz var mi
tarihlerimiz yakın, benim dün alttan ultrasonda görüldü.
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
hayırlı olsun tatlım çok imrendim. hcg kaçtın peki canım.ben salıya mayene sırası aldım.değerim ortalama 4500 filan olacak inş.karından görünürmü ki.alttan tehlikeli diye duygum korkuyorum o yüzdentarihlerimiz yakın, benim dün alttan ultrasonda görüldü.
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
hadi inş hayırlı haberlerini bekliyoruz. son kan değerlerin kaçtıbenimki de 5 haftalık kızlar. buğün 4 de ultrason var. keseye bakıcaz inşallah görünür bir sorun yoktur
- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
evet öyle oluyormuş canımaklıma takılan bişey var. gebelik başlangıcını kesinlikle son adet tarihi alıyoruz dimi. ben hamile kaldığım günü biliyorum. o yüzden soruyorum