Kese etrafında oluşan kanama alanı

ozgeanne

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
391
94
13
25
Hanımlar merhaba . 5+5 gebeyim, dün keseyi gördük ve kese etrafında kanama alanı var dedi doktorum, düşük tehlikesi olduğundan dolayı duphaston ve promester iğne başlattı. Daha önce başına böyle bir durum gelen ve bu ilaçlarla tedavisi mutlu sonuçlanan oldu mu. Bu arada şimdiye kadar hiç kanama görmedim

İki kere geçirdim bu gebeligin başında, şükür şimdi 29.haftadayim sıkıntımız yok, inşallah seninde geçer sağlıcakla gelişir, bolca uzan dinlen yorulma

İki kere geçirdim bu gebeligin başında, şükür şimdi 29.haftadayim sıkıntımız yok, inşallah seninde geçer sağlıcakla gelişir, bolca uzan dinlen yorulma
İnşallah canım, sende ilaç kullandın mi yoksa kendiliğinden mi geçti bu süreç

İnşallah canım, sende ilaç kullandın mi yoksa kendiliğinden mi geçti bu süreç
Kullandım tabii ki progestan iğne ve fitil ilk haftalarda kullandım, 17.haftadan sonra iki farklı iğne sekiz gün kullandim ve progestan fitil kullandım 23.haftada biraktim

Merhaba. İkinize de çok geçmiş olsun. Ben de SAT’a göre 8+3’teyim. Geçen hafta Perşembe günü inanılmaz yoğun bir kanamam oldu. Doktorlar hayati durumumdan bile şüphe ettiler. Öyle diyeyim. 3 gün hastanede yattım. Çok şükür bebeğimin kalbi atıyor. Şu an evde dinleniyorum. Progestan fitil kullanıyorum. Pazartesi günü de kontrole gideceğim. Yani bazı hamileliklerde olabiliyormuş maalesef. Ben de üzgünüm, korkuyorum ama Allah’tan ümit kesilmez.

Back
X