kese boş göründü. sizce normal mi? yardım edin lütfen!!!

belki küçük olduğu için görünmüyodur inşallahta öyledir alttan ultrasonla baktılar mı bebek görünmediği zaman alttanda ultrasonla bakıyolar ama bekle biraz daha benimde daha önceden kese vardı bebek yoktu ama benim farklıydı hem kanamam vardı hem bebek görünmüyodu hemde normalde 8 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 haftalık görünüyodu bi doktor biraz daha bekleyelim belki görünür demişti düşmesin diye ilaç filan vermişti ama sonra başka doktora gittim sen ne yaparsan yap o düşücek zaten dedi bende kürtaj olmuştum ama sende kanama yoksa bekle daha küçük olduğundan görünmüyodur alıcaz diyen doktor olursa sakın aldırma bekle ben şimdi keşke bekleseydim belki görünürdü kalp atışları da olurdu diyip için için kendimi yiyorum sende bu duruma düşme

bekleyeceğim cnm 10 gün bakalım yarın kan sonuçlarını da alacağım.ultrasyonla da bakıldı gözükmüo.

meraba arkadaşım bugün gittim tam 7 haftalık dedi.ama bebek yok ya düşürdün ya da çok küçük gözükmüyo dedi.dedim kanamam hiç yok nasıl düşürmüş olabilirim dedim kanama olmayabilio bazen dedi:((yarın kan tahlil sonuçlarım çıkacacak eğer beta hcg düşüorsa büyük bi ihtimal kaybtmişimdir:( pazartesi yaptırdığımda 10000 çıkmıştı gayet normaldi ama bakalım ne çıkacak.acayip halsizim her gittiğim yerde kan verdim burası 4.hastane:( moralmen kötüyüm artık ne olacaksa olsun diorum.tabi hayırlısı olsun.Allahım hsyırlısını nasip eylesin sen naptın?

arkadasım kanama olmadan nasıl düsermiş duyan varmı boyle bırsey hadı düştü dıyelım sen nasıl bunu hıssetmıycen doktor söylıycek bır sey bulamamış bence bekle sonuçlarını alsan bıle bekle bır hafta daha benımde gözukmedı ama sadece kalp atışlarını duydu benımle aynı zamanda arkadasımda var onunda aynı ne bebek var nede kalp atışları ama doktoru acele etme 9 haftada bıle gordumuz oluyor demış allah hepımızın yardımcısı olsun hayırlı doktorlarla karsılaştırsın hepımızı arkadasım

arkadasım kanama olmadan nasıl düsermiş duyan varmı boyle bırsey hadı düştü dıyelım sen nasıl bunu hıssetmıycen doktor söylıycek bır sey bulamamış bence bekle sonuçlarını alsan bıle bekle bır hafta daha benımde gözukmedı ama sadece kalp atışlarını duydu benımle aynı zamanda arkadasımda var onunda aynı ne bebek var nede kalp atışları ama doktoru acele etme 9 haftada bıle gordumuz oluyor demış allah hepımızın yardımcısı olsun hayırlı doktorlarla karsılaştırsın hepımızı arkadasım

amin inş cnm.benim bildiğim çocuk düştü ise ne bileyim ya da bi prob varsa kanama olması,devam etmesi lazım bi kere kanamam oldu ama ondada fazla diğildi.onda bişilerde düştü ama kanama flan devam etmedi.çok fazla üşütmüşün dediler:(kan pıhtısıdır diolar bilmiyom ya:(((

canım herseyın hayırlısı olsun ama ben anlayamadım düşse adet olursun hem benım ılk gıttım doktor bana kürtaş dedı ve kanaman olabılır çünkü vucut boş olan keseyı atmaya çalısırmış dedı ve adet gunun kadar hasta olursun dedı allah bebeklerımızı hayırlısıyla kucamıza almayı nasıp etsın canım bende yarın gıdıcem doktora bakalım ne olacak ooof sıtresten gergınım cok

yesıtek senın kalp atısınıda duyamadılarmı genelde bu sekılde sonlanan gebelıkler cok oluyor malesef en ıısı kan testı yaptır bıde ona bakın

yesıtek senın kalp atısınıda duyamadılarmı genelde bu sekılde sonlanan gebelıkler cok oluyor malesef en ıısı kan testı yaptır bıde ona bakın

doktor bebek yok ki kalp atışı olsun diyo.yarın yine kan testi yaptırsam değer düşmüş ise hamilelik sonlandırlmalı mı

keseyi hangi hafta gördün canım. keseyi 5.haftada gördüysen, 7.haftada bebek görmek lazımmış. 7de kese gördüysen 9da bebek yani. bende bi boş gebelik yaşadım ordan biliyorum .ama herşeye ragmen doktoruna danış sakıncası yoksa 10gün daha bekle içinde şüphe klamasın. başka doktorlarada gt

8ve 9 haftada bebegı görenler varmış kalp atışlarını duyanlar varmış
bende kalp atışlarını duydum ama bebegı görmedık doktorda bu yeterlı dedı bazen geç dollemeden dolayı boyle oluyormuş başka doktorlarada gıt
arkadasımın arkadası 9 haftanın sonunda bebegı ve kalp atışlarını duymuş
zaten vucudun boş gebelık oldunda onu vucudundan atmak için kanama yaparmış
eger durumun varsa bır seferlıne durumun ortaya cıkana kadar ıyı bır yere gıt onların makınaları daha yenı olunca daha net cıkıyor
umarım hersey yolunda gıtsın hepımız için benımle aynı tarıhtesın daha erken dıye dusunuyorum sana yüzde90 banaysa yüzde 95 dedıler boş kafayı sıyırdım duyunca:52::43:

arkadaşlar bende yaklaşık 3 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.. tüm hamilelik belirtilerim vardı mide bulantısı karnım aş erme ama kese oluşmuş bebek içinde yok dediler kanamam filanda olmadı heerşey yolundaydı yani korkulacak bişi yok kürtajda hiç bişi hissetmiyosunuz 10 dkk da bitiyo ve sonra olmamam gibi bi durumuda yokmuş şimdi ben tekrar çalışmalara başlıycam :) 3 ay korunma vermişti doktor

slm arkadaşlar bende boş gebelik gecirdim benim küçücük kanamayla kesenin içindeki bebek bozulmuş ve kese boş çıktı kendilinden düştü kürtaja gerek kalmadan ama hala lekelenmem devam ediyor 40 gündür normalmi sizde boyle oldunuzmu.tahlilerde bişey çıkmadı usg dede bakıldı düşmüş yok denildi

merhaba arkadaşlar bende 6+4 günlük hamileyım 1,5 hafta önce keseyi gördü doktor 1hafta sonraysa kese boş dedı 2gün sonra gel bakalım dedı gıttım kese yüzde 95 boş dedı şok oldum 2gün sonra gel bu işi bitirelım dedı aklım karıştı napıcam dıye dün acıbademe gittim doktor alttan baktı ve bebegın kalp atışları vardı doktor normal bır gebelık dedı iyice şasırdım ben zaten heyecandan napıcamı sasırdım cumartesi tekrar konturole gıdıcem bakalım ne olacak valla ınanamadım kendım dede hiç birsey hıısetmıyorum benım mıdemde bulamıyor normalmı bunlar kaç haftaya kadar kesede bebek bellı oluyor oooof cok zor durumdayım allahım hepımıze yardım etsın kızımda bunları hiç yasamadım ben bunları:KK43::KK43:
benım 4yaşında bır kızım var bu olursa 2cı olucak ama kızımda cok bulantım vardı hep ilaçla ayakta kaldım :KK43::KK43:

Arkadaşım bende de senin gibi oldu6 haftalık doktora gittim keseyi gördüü alt müdahalede ama ben tedirgin oldum önceki gebeliklerimde kalp atışlarını bile alırdık bunda kese var içi boş 15 gün sonaya randevü verdi doktor ben bi hafta dayanabildim başka bi doktora gittim ultrasonda kese var içi dolumu boşmu belli değil dedi oluşum çok zayıf dedi 6 günde çom hızlı ilerlemesi gerekir dedi bir gaftaki ultrasonla birebir gibiydi görüntü boşgebelik olabilir dedii bikaç gün içinde doktorunla görüş dedii salı günü randevüm var hamilrlik belirtileri hiç yok çok sık belim ağrıyoo mide bulsntım hiç yok şu evreleri yatakta geçirmem gerektii bende ümidimi kestim boş karnımdada bişey hissetmiyorum senin yazını okuyunca bi nebze ümitlendim acaba rabbim büyük inşallah benimde yüzümü güldürür

Back