kese boş göründü. sizce normal mi? yardım edin lütfen!!!

hayal1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
5
0
36
İzmir
arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım ve herkese merhabalar. ben 2,5 yıllık evliyim ve 2010 ağustos ayında bir düşük yaptım, nedeni kullandığım doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra hamile kalmama bağlıydı sanırım çünkü patoloji sonuçları temiz çıktı. şimdi tekrar hamileyim. 8.12.2011 de yaptırdığım beta hcg de sonuç 6497 çıktı, 10.12.2011 de vajinal ultrasonda 12,6 mm lik kese göründü ancak kese boştu. forumlardan ve internetten araştırdığım kadarıyla kese 1 cm yi geçtikten sonra yolk kesesinin görünmesi gerekiyor. c.tesi günü muayene eden dr bana folik asit e başlamamı söyledi ve haftaiçi tekrar kontrole gelmemi söyledi, inşallah bi aksilik olmazsa bugün tekrar dr a gideceğim ancak çok tedirginim. sizce kesenin bu değerlere göre boş olması normal mi? yardımınızı rica ediyorum.

Normal güzelim.Benim degerler seninkinden yüksekti ama genede kesem boş görünüyordu.İkinci ultrason kontrolümde bebegimi görebildik.

canm hiç üzülme.İş arkadaşm hamileliğini öğrendi kese seninki gibi boş göründü ve beta hcg sürekli düşüyordu.
doktor o kadr umutsuzdu ki ya düşük yapacaksn yada biz operasyonla alacağız dedi.kız düşsün die beklerken
bir süre sonra kontrole bir gittiki kesenin içi dolu ve herşy yolunda.. Arkadaşm 4-5 gün önce de doğum yaptı 4 kg 100 gr
ağırlığında bir oğlumuz oldu.hiç canını sıkma Allah ol dedimi olur..

benim içinde dua edin lütfen...

merhaba arkadaşlar bende 6+4 günlük hamileyım 1,5 hafta önce keseyi gördü doktor 1hafta sonraysa kese boş dedı 2gün sonra gel bakalım dedı gıttım kese yüzde 95 boş dedı şok oldum 2gün sonra gel bu işi bitirelım dedı aklım karıştı napıcam dıye dün acıbademe gittim doktor alttan baktı ve bebegın kalp atışları vardı doktor normal bır gebelık dedı iyice şasırdım ben zaten heyecandan napıcamı sasırdım cumartesi tekrar konturole gıdıcem bakalım ne olacak valla ınanamadım kendım dede hiç birsey hıısetmıyorum benım mıdemde bulamıyor normalmı bunlar kaç haftaya kadar kesede bebek bellı oluyor oooof cok zor durumdayım allahım hepımıze yardım etsın kızımda bunları hiç yasamadım ben bunları
benım 4yaşında bır kızım var bu olursa 2cı olucak ama kızımda cok bulantım vardı hep ilaçla ayakta kaldım

kızlar meraba benim de kesem boş gözüküyo doktor yüzde doksan bebk yok yarın gel kürtaj yapalım dediben de bugün gitmedim.çünkü kanamam yok sizce ii mi yaptım.burdaki yorumlara bakınca biraz rahatladım

kaç haftalıksın daha ıyı bır hastaneye gıt banada boş kese dedıler hemde yüzde 95 dedıler hatta dedıklerını duysan doktorun 2gün sonra gel alalım dedı
ben acıbadem hastanesıne gıttım bakırköydekıne ordakı doktordada kalp atışlarını duyduk ve ben soka gırdım 6,5 haftalık hamıleyım ben şimdi konturole gıdıcem cumartesı beklıyorum bebegımı görmeyı kısmet olursa

cnm ben 6+5
bu hafta cuma başka yere gideyim diorum.2 kere alttan baktılar hiç hoşlanmıorum bu olaydan.çok moralim bozuk.kanamam flan yok.kese boş dedi.acayip kötü oldum.kürtaj olmak istemiorum((
başka bi doktora sordum kese varsa hamilelilk devam ediyordur dedi.kanama olursa gider olursun dedi.bebek beni zehirlerse dedim hayır o daha çok küçük bişi olmaz dedi.
cuma günü çıkar mı acaba??(

8ve 9 haftada bebegı görenler varmış kalp atışlarını duyanlar varmış
bende kalp atışlarını duydum ama bebegı görmedık doktorda bu yeterlı dedı bazen geç dollemeden dolayı boyle oluyormuş başka doktorlarada gıt
arkadasımın arkadası 9 haftanın sonunda bebegı ve kalp atışlarını duymuş
zaten vucudun boş gebelık oldunda onu vucudundan atmak için kanama yaparmış
eger durumun varsa bır seferlıne durumun ortaya cıkana kadar ıyı bır yere gıt onların makınaları daha yenı olunca daha net cıkıyor
umarım hersey yolunda gıtsın hepımız için benımle aynı tarıhtesın daha erken dıye dusunuyorum sana yüzde90 banaysa yüzde 95 dedıler boş kafayı sıyırdım duyunca

Bu gun adet olmam gerkiyordu olmadim kasim ayinda son adet gordum adetten 1 haafta sonra bel agrilari cok oldu vucudumda yorgunluk hissetim dun test yaptim ama sonuc negatif ti kasik agrilari da oluyor arada konuyla ilgili tecubelli arakdaslar yardimci olabilirmi=)

Bu gun adet olmam gerkiyordu olmadim kasim ayinda son adet gordum adetten 1 haafta sonra bel agrilari cok oldu vucudumda yorgunluk hissetim dun test yaptim ama sonuc negatif ti kasik agrilari da oluyor arada konuyla ilgili tecubelli arakdaslar yardimci olabilirmi=)

cnm ben şunu anlamıyorum gebelik gayet normal çıkıo anormal bişi yok kese var içi nasıl boş çıkıo??kalp atışı yok dio((
özel doktora gittim bide daha ii olur die

hersey normalde bebekte görünsede rahatlasak kafayı yıycem elımde olsa olturason cıhazını eve alcam ama bazen içimde bır pıtpıt yapan bır sey var sankı sızlerdede oluyoamu karnımın bır tarafında

Merhaba arkadaşım. benimde senin gibi olmuştu 2 kez evde test yaptım negatif çıktı, reglim geçeli 1 hafta olmuştu üstelik. 9. günde dayanamayıp kan testi yaptım onda hamile olduğum çıktı. normal adet öncesi ağrılarım oldu benimde hamile olduğumun o yüzden geç farkına vardım, stresten yada herhangi bir şey yüzünden geçiktiğini düşündüm. bence en sağlıklısı seninde bir kan testi yaptırman. şimdiden herşey gönlünce olsun.

merhaba arkadasım ne oldu doktora gıttınmı umarım güzel haberler verırsın

meraba arkadaşım bugün gittim tam 7 haftalık dedi.ama bebek yok ya düşürdün ya da çok küçük gözükmüyo dedi.dedim kanamam hiç yok nasıl düşürmüş olabilirim dedim kanama olmayabilio bazen dedi(yarın kan tahlil sonuçlarım çıkacacak eğer beta hcg düşüorsa büyük bi ihtimal kaybtmişimdir pazartesi yaptırdığımda 10000 çıkmıştı gayet normaldi ama bakalım ne çıkacak.acayip halsizim her gittiğim yerde kan verdim burası 4.hastane moralmen kötüyüm artık ne olacaksa olsun diorum.tabi hayırlısı olsun.Allahım hsyırlısını nasip eylesin sen naptın?

kesenin görünüp bebeğin görünmemesi normaldir bebk çok küçük olduğu zaman bebek ultrasondan görünmez ama kanama varsa o daha farklı bişey

kanama yok cnm.ama kese nin içi de boş diolarbu 7.hafta

belki küçük olduğu için görünmüyodur inşallahta öyledir alttan ultrasonla baktılar mı bebek görünmediği zaman alttanda ultrasonla bakıyolar ama bekle biraz daha benimde daha önceden kese vardı bebek yoktu ama benim farklıydı hem kanamam vardı hem bebek görünmüyodu hemde normalde 8 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 haftalık görünüyodu bi doktor biraz daha bekleyelim belki görünür demişti düşmesin diye ilaç filan vermişti ama sonra başka doktora gittim sen ne yaparsan yap o düşücek zaten dedi bende kürtaj olmuştum ama sende kanama yoksa bekle daha küçük olduğundan görünmüyodur alıcaz diyen doktor olursa sakın aldırma bekle ben şimdi keşke bekleseydim belki görünürdü kalp atışları da olurdu diyip için için kendimi yiyorum sende bu duruma düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…