Normal güzelim.Benim degerler seninkinden yüksekti ama genede kesem boş görünüyordu.İkinci ultrason kontrolümde bebegimi görebildik.[/QUOTE
çok teşekkür ederim,
bugün inşallah iş yeri bi aksilik çıkarmazsa dr a gideceğim umarım dediğin gibi olur ve bende muradıma ererim...
canm hiç üzülme.İş arkadaşm hamileliğini öğrendi kese seninki gibi boş göründü ve beta hcg sürekli düşüyordu.
doktor o kadr umutsuzdu ki ya düşük yapacaksn yada biz operasyonla alacağız dedi.kız düşsün die beklerken
bir süre sonra kontrole bir gittiki kesenin içi dolu ve herşy yolunda.. Arkadaşm 4-5 gün önce de doğum yaptı 4 kg 100 gr
ağırlığında bir oğlumuz oldu.hiç canını sıkma Allah ol dedimi olur..
Bu gun adet olmam gerkiyordu olmadim kasim ayinda son adet gordum adetten 1 haafta sonra bel agrilari cok oldu vucudumda yorgunluk hissetim dun test yaptim ama sonuc negatif ti kasik agrilari da oluyor arada konuyla ilgili tecubelli arakdaslar yardimci olabilirmi=)
cnm ben şunu anlamıyorum gebelik gayet normal çıkıo anormal bişi yok kese var içi nasıl boş çıkıo??kalp atışı yok dio((
özel doktora gittim bide daha ii olur die
merhaba arkadasım ne oldu doktora gıttınmı umarım güzel haberler verırsın
kesenin görünüp bebeğin görünmemesi normaldir bebk çok küçük olduğu zaman bebek ultrasondan görünmez ama kanama varsa o daha farklı bişey
kanama yok cnm.ama kese nin içi de boş diolarbu 7.hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?