Kese alti kanama

Aselceren

Bal
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
386
288
103
İstanbul
Kizlar merhabalar

Dün tahlilerim icin devlet hastanesine gittim doktor kontrol sirasinda kese alti kanaman var progestan yazdi bende kendi doktoruma gittim oda evet küçük bir pihti olusmus dedi ilaci kullanma dedi doktorlar en kücük seye yaziyorlar dedi bu dönemler bebegin tutunma dönemi yani kisacasi yasicaksa yasar dedi ama kafam cok karisik ne yapicagimi sasirdim boyle bir durum yasayan var mi bana hic yat dinlen filan demedi

Tipta yatip dinlenme diye birsey yokmus zaten arkadasim caresiz kalınan durumda yat dinlen diyormuş doktorlar.
Ama progestanı neden kullanma dedi hayret.
Ben 12.haftama kadar kullandım hem kanama alanını engelliyor Allahin izni ile hem de bebeğin tutunmasina yardimci oluyormuş.
Tabii ki Rabbim ne isterse o olur ama tedbir bizden takdir Allahtan diye boşuna dememişler.
Allah sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah arkadaşım.

Kuzum banada 4. Haftada düşük riski denildi hatta %99 düşük olacak 2 hafta icinde vs denildi inanmadim, başka doktora gittim. ufak bi kanama alanı olduğunu ama bunun gebelerin %30-40 ında görülen bir durum olduğunu söyledi ve progestan 200 mg fitil verdi sabah akşam vajinal kullandım. Şu an 10. Haftadayim çok şükür ne kanama ne başka bisey hiçbir sorun yok. O progestan çok muhteşem bir ilaç kullan derim ki zaten sürekli kullanılmıyor belli bi sureden sonra birakiyorsun ben bıraktım mesela 10. Haftada doktor görüşüyle

Sagolun kizlar yorumunuz icin benimde gönlüm kullanmaktan yana bu zamana kadar kimseye zarari oldugunu dusunmuyorum dediginiz gibi ben tedbirini alayim

Back
X