kese aklımı karıştırdı

Benimde kesem görünmedi beta hcg 1750 yükselme güzel takip edelim dediler doktorlar İnşallah sıkıntı olmaz

baya bekliceniz yaniii .. doktor garantiye aliyor işte ne guzel
keske bende 8. haftada gitseydim hastaneye. ben testte pozitif gorür görmez gittim deli gibi..
2 hafta kaldı gün sayıyorum bende gittim tabi canım önce çok küçüktü kese şüpheli kese dedi 1 hafta sonra tekrar gittim güzel gelişmiş 3 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi kısmetse

bende sürekli kan verdım
inşallah görürsünüz bende keseyi 82000 küsürleri geçtikten sonra gördük.. düzenli artış varsa hiç korkmayın. bol dua
Benim malesef dış gebelikmiş hastaneye yattım yarın sağ tüp alınacak sonrasıda Allah büyük

Benim malesef dış gebelikmiş hastaneye yattım yarın sağ tüp alınacak sonrasıda Allah büyük
cooookk geçmiş olsunn. bundan sonrası için en olumlu şeyleri düşünün inanin sizi anlayabiliyorum cok isteyenlerdendim benim 2 yıl olmadi.. size cok dua edicem içinizi ferah tutun en kisa zamanda kavuşursunuz bebeginize inşallah

Bende 3 senedir istiyorum ama olmayınca olmuyor işte sağ tüp alındı solda yapışık oda alıncak 3 ay sonra. Tüp bebeğede benim gücüm yok bana kısmet değilmiş demekki rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…