ruyamda gözükmüyordu.. rüyalar tersine cikar derler :)Ben gittim kese vardi bebis yoktu doktor bos gebelik demedi kendini gostermemis henuz dedi 10 gun sonra gel dedi gittigimde vardi. Ins siz de gorursunuz bebisinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ruyamda gözükmüyordu.. rüyalar tersine cikar derler :)Ben gittim kese vardi bebis yoktu doktor bos gebelik demedi kendini gostermemis henuz dedi 10 gun sonra gel dedi gittigimde vardi. Ins siz de gorursunuz bebisinizi
10.88mm yazıyorduKese boyutun kaç cıktı canmm![]()
2 hafta kaldı gün sayıyorumbaya bekliceniz yaniii .. doktor garantiye aliyor işte ne guzel
keske bende 8. haftada gitseydim hastaneye. ben testte pozitif gorür görmez gittim deli gibi..
Bir kac gun sonra tekrar gidin derim bence bebis gorunecekruyamda gözükmüyordu.. rüyalar tersine cikar derler :)
48 ya da 72 saatte 1 2 kati kadar arttiysa meraklanmayin gozukurBenimde kesem görünmedi beta hcg 1750yükselme güzel takip edelim dediler doktorlar
İnşallah sıkıntı olmaz
Bugün akşam vercem bakalım kan inşallah artar48 ya da 72 saatte 1 2 kati kadar arttiysa meraklanmayin gozukur
IBugün akşam vercem bakalım kan inşallah artar![]()
Bugün akşam vercem bakalım kan inşallah artar
Insallah 2 kati seklinde artmis olur guzel haberlerinizi bekliyorum
haberler nasıll ??ruyamda gözükmüyordu.. rüyalar tersine cikar derler :)
haberler nasıll ??
Canim naptin gordun mu keseyi?
o zamam sizde benim gibi hayırlı güzel haberlerle gelceksiniz inşallah ..2 hafta kaldı gün sayıyorumbende gittim tabi canım önce çok küçüktü kese şüpheli kese dedi 1 hafta sonra tekrar gittim güzel gelişmiş 3 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi kısmetse
![]()
bende sürekli kan verdımBenimde kesem görünmedi beta hcg 1750yükselme güzel takip edelim dediler doktorlar
İnşallah sıkıntı olmaz
Benim malesef dış gebelikmiş hastaneye yattım yarın sağ tüp alınacak sonrasıda Allah büyükbende sürekli kan verdım
inşallah görürsünüz bende keseyi 82000 küsürleri geçtikten sonra gördük.. düzenli artış varsa hiç korkmayın. bol dua![]()
İnşallahhhho zamam sizde benim gibi hayırlı güzel haberlerle gelceksiniz inşallah ..![]()
Cok geçmiş olsun. Ins en yakin zamanda saglikli bir gebelik süreciniz olurBenim malesef dış gebelikmiş hastaneye yattım yarın sağ tüp alınacak sonrasıda Allah büyük
cooookk geçmiş olsunn.Benim malesef dış gebelikmiş hastaneye yattım yarın sağ tüp alınacak sonrasıda Allah büyük
Sağ tüp alındı sol tüpte yapışıkmış tüp bebekte benim durumum yok malesef. Bakalım iste hayırlısıCok geçmiş olsun. Ins en yakin zamanda saglikli bir gebelik süreciniz olur
Bende 3 senedir istiyorum ama olmayınca olmuyor iştecooookk geçmiş olsunn.bundan sonrası için en olumlu şeyleri düşünün inanin sizi anlayabiliyorum cok isteyenlerdendim benim 2 yıl olmadi.. size cok dua edicem içinizi ferah tutun en kisa zamanda kavuşursunuz bebeginize inşallah
Devlet yapiyor tup bebek. Digeri acilir hsg ile. Ben sizi cok iyi anliyorum 15 ay ugrastm. Umutsuz olmayin elbet bir yol bulunurSağ tüp alındı sol tüpte yapışıkmış tüp bebekte benim durumum yok malesef. Bakalım iste hayırlısı![]()