kese aklımı karıştırdı

Benimde kesem görünmedi beta hcg 1750 😞 yükselme güzel takip edelim dediler doktorlar🤲🏽 İnşallah sıkıntı olmaz

baya bekliceniz yaniii .. doktor garantiye aliyor işte ne guzel
keske bende 8. haftada gitseydim hastaneye. ben testte pozitif gorür görmez gittim deli gibi..
2 hafta kaldı gün sayıyorum 🙄 bende gittim tabi canım önce çok küçüktü kese şüpheli kese dedi 1 hafta sonra tekrar gittim güzel gelişmiş 3 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi kısmetse🙏🏻

bende sürekli kan verdım
inşallah görürsünüz bende keseyi 82000 küsürleri geçtikten sonra gördük.. düzenli artış varsa hiç korkmayın. bol dua :dua:
Benim malesef dış gebelikmiş hastaneye yattım yarın sağ tüp alınacak sonrasıda Allah büyük

Benim malesef dış gebelikmiş hastaneye yattım yarın sağ tüp alınacak sonrasıda Allah büyük
cooookk geçmiş olsunn. :( bundan sonrası için en olumlu şeyleri düşünün inanin sizi anlayabiliyorum cok isteyenlerdendim benim 2 yıl olmadi.. size cok dua edicem içinizi ferah tutun en kisa zamanda kavuşursunuz bebeginize inşallah

cooookk geçmiş olsunn. :KK43: bundan sonrası için en olumlu şeyleri düşünün inanin sizi anlayabiliyorum cok isteyenlerdendim benim 2 yıl olmadi.. size cok dua edicem içinizi ferah tutun en kisa zamanda kavuşursunuz bebeginize inşallah
Bende 3 senedir istiyorum ama olmayınca olmuyor işte 😞 sağ tüp alındı solda yapışık oda alıncak 3 ay sonra. Tüp bebeğede benim gücüm yok bana kısmet değilmiş demekki 😞 rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Back
X