kese aklımı karıştırdı

Bende inanıyorum artış varsa sorun olmaz diye düşünüyorum kese gözükmesi bile bir umut sonuçta Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

ultrason sonucu kese var ama içi boş dedi doktor. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. inşallah toparlanir 1 haftaya kadar.
Canım başka doktora daha git bence aynısı benimde başıma geldi cuma günü hastaneye gittim 4 haftalık hamilesin ama boş gebelik büyük ihtimal%50 şansın var dedi bana haftaya cuma geri gel dedi ama ben dayanamadım pazartesi başka bi doktora gittim ve 6+1 günlük hamile olduğumu öğrendim hatta kalp atışını bile duydum çok şükür

öyle mi yapsam yaa.. bu gittigim de universite hastanesi. gerçi doktor cok genç . en son hasta bendim karnimdan bakti. alttan bakin dedim umursamadi. biran once eve gitmek istedi sanırım

öyle mi yapsam yaa.. bu gittigim de universite hastanesi. gerçi doktor cok genç . en son hasta bendim karnimdan bakti. alttan bakin dedim umursamadi. biran once eve gitmek istedi sanırım
Bence öyle yap diyorum ya daha yeni yaşadım bunun aynısını umarım seninki de benimki gibi olur canım hayırlı haberler alırsın inşAllah

Bence öyle yap diyorum ya daha yeni yaşadım bunun aynısını umarım seninki de benimki gibi olur canım hayırlı haberler alırsın inşAllah ❤
bide üyenin biri mide bulantin yoksa boş gebeliktir dedi. ondan da cok korktum çünkü bulantım yok.. inşallah yaa dua etmekten başka elimden birsey gelmez .

bide üyenin biri mide bulantin yoksa boş gebeliktir dedi. ondan da cok korktum çünkü bulantım yok.. inşallah yaa dua etmekten başka elimden birsey gelmez .
Canım benimde hiç mide bulantım yok herkesin bünyesi farklı dır

Ne alakaymis ya ben ikizlere hamile oldugum halde bi kere bile midem bulanmadi sacmasapan kendi kendilerine bi seyler uyduruyolar takma sen kafana gorursun merak etme bebişi

Canım benimde hiç mide bulantım yok herkesin bünyesi farklı dır
Ne alakaymis ya ben ikizlere hamile oldugum halde bi kere bile midem bulanmadi sacmasapan kendi kendilerine bi seyler uyduruyolar takma sen kafana gorursun merak etme bebişi
aynen dimi herkesin vücudu farkli tepki veriyor .. insallah herşey guzel gider, moral için çok teşekkurler

Canim sen onlara bakma ben bos gebelik gecirdim midemde cok bulaniyodu hatta.yani alakasi yok her insanin bunyesi farklidir

aynen dimi herkesin vücudu farkli tepki veriyor .. insallah herşey guzel gider, moral için çok teşekkurler
Benim bildiğim cocuk hemen kendini gostermiyor. Kese gozuktukten yaklasik 1 hafta 10 gun sonra kendini gosteriyor

inşallah öyledir.. işte her yerde farkli birsey yaziyor insanin akli karişiyor . aslinda okumamak lazim da duramiyoz işte
Ben gittim kese vardi bebis yoktu doktor bos gebelik demedi kendini gostermemis henuz dedi 10 gun sonra gel dedi gittigimde vardi. Ins siz de gorursunuz bebisinizi

yaa ben 5+1 de gittim keseyi gördük ama bebekle ilgili bişey demedi 3 hafta sonra çağırdı ben çatlarım yaa

yaa ben 5+1 de gittim keseyi gördük ama bebekle ilgili bişey demedi 3 hafta sonra çağırdı ben çatlarım yaa
baya bekliceniz yaniii .. doktor garantiye aliyor işte ne guzel
keske bende 8. haftada gitseydim hastaneye. ben testte pozitif gorür görmez gittim deli gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…