- 2 Ağustos 2019
- 555
- 684
- 53
- 30
Bende inanıyorum artış varsa sorun olmaz diye düşünüyorum kese gözükmesi bile bir umut sonuçta Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsinayy ne guzel maşallah, saglikla kucagina alirsin inşallah.. yok bahsetmedi ben hsg felan cekindim rahimde bi anormallik yoktu.. alttan bakin dedim ama ugrasmak istemedi herhalde son hasta bendim çünkü
haftaya gözükecek Allahin izniyle inaniyorum buna beta artişi gayet iyi
Canım başka doktora daha git bence aynısı benimde başıma geldi cuma günü hastaneye gittim 4 haftalık hamilesin ama boş gebelik büyük ihtimal%50 şansın var dedi bana haftaya cuma geri gel dedi ama ben dayanamadım pazartesi başka bi doktora gittim ve 6+1 günlük hamile olduğumu öğrendim hatta kalp atışını bile duydum çok şükürultrason sonucu kese var ama içi boş dedi doktor. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. inşallah toparlanir 1 haftaya kadar.
Canım başka doktora daha git bence aynısı benimde başıma geldi cuma günü hastaneye gittim 4 haftalık hamilesin ama boş gebelik büyük ihtimal%50 şansın var dedi bana haftaya cuma geri gel dedi ama ben dayanamadım pazartesi başka bi doktora gittim ve 6+1 günlük hamile olduğumu öğrendim hatta kalp atışını bile duydum çok şükür ❤
aminnnn inşallahh çok teşekkur ederim duaniz için.. bende umudu hcg ye bağladım.Bende inanıyorum artış varsa sorun olmaz diye düşünüyorum kese gözükmesi bile bir umut sonuçta Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Bence öyle yap diyorum ya daha yeni yaşadım bunun aynısını umarım seninki de benimki gibi olur canım hayırlı haberler alırsın inşAllahöyle mi yapsam yaa.. bu gittigim de universite hastanesi. gerçi doktor cok genç . en son hasta bendim karnimdan bakti. alttan bakin dedim umursamadi. biran once eve gitmek istedi sanırım
bide üyenin biri mide bulantin yoksa boş gebeliktir dedi. ondan da cok korktum çünkü bulantım yok.. inşallah yaa dua etmekten başka elimden birsey gelmez .Bence öyle yap diyorum ya daha yeni yaşadım bunun aynısını umarım seninki de benimki gibi olur canım hayırlı haberler alırsın inşAllah ❤
Canım benimde hiç mide bulantım yok herkesin bünyesi farklı dırbide üyenin biri mide bulantin yoksa boş gebeliktir dedi. ondan da cok korktum çünkü bulantım yok.. inşallah yaa dua etmekten başka elimden birsey gelmez .
Ne alakaymis ya ben ikizlere hamile oldugum halde bi kere bile midem bulanmadi sacmasapan kendi kendilerine bi seyler uyduruyolar takma sen kafana gorursun merak etme bebişibide üyenin biri mide bulantin yoksa boş gebeliktir dedi. ondan da cok korktum çünkü bulantım yok.. inşallah yaa dua etmekten başka elimden birsey gelmez .
Canım benimde hiç mide bulantım yok herkesin bünyesi farklı dır
aynen dimi herkesin vücudu farkli tepki veriyor .. insallah herşey guzel gider, moral için çok teşekkurlerNe alakaymis ya ben ikizlere hamile oldugum halde bi kere bile midem bulanmadi sacmasapan kendi kendilerine bi seyler uyduruyolar takma sen kafana gorursun merak etme bebişi
Canim sen onlara bakma ben bos gebelik gecirdim midemde cok bulaniyodu hatta.yani alakasi yok her insanin bunyesi farklidirbide üyenin biri mide bulantin yoksa boş gebeliktir dedi. ondan da cok korktum çünkü bulantım yok.. inşallah yaa dua etmekten başka elimden birsey gelmez .
Benim bildiğim cocuk hemen kendini gostermiyor. Kese gozuktukten yaklasik 1 hafta 10 gun sonra kendini gosteriyoraynen dimi herkesin vücudu farkli tepki veriyor .. insallah herşey guzel gider, moral için çok teşekkurler
yaaaCanim sen onlara bakma ben bos gebelik gecirdim midemde cok bulaniyodu hatta.yani alakasi yok her insanin bunyesi farklidir
inşallah öyledir.. işte her yerde farkli birsey yaziyor insanin akli karişiyor . aslinda okumamak lazim da duramiyoz işteBenim bildiğim cocuk hemen kendini gostermiyor. Kese gozuktukten yaklasik 1 hafta 10 gun sonra kendini gosteriyor
Dr 3 ay korunmami söylemisti 3 ay yeni oldu daha.denicem bakalim olcakmiyaaatekrar hamile kalabildiniz mi peki?
olumlu düşünmek ve stresten uzak durmak gerçekten önemli, inşallah ilk seferde olurDr 3 ay korunmami söylemisti 3 ay yeni oldu daha.denicem bakalim olcakmi
Ben gittim kese vardi bebis yoktu doktor bos gebelik demedi kendini gostermemis henuz dedi 10 gun sonra gel dedi gittigimde vardi. Ins siz de gorursunuz bebisiniziinşallah öyledir.. işte her yerde farkli birsey yaziyor insanin akli karişiyor . aslinda okumamak lazim da duramiyoz işte
ayy ne alaka yabide üyenin biri mide bulantin yoksa boş gebeliktir dedi. ondan da cok korktum çünkü bulantım yok.. inşallah yaa dua etmekten başka elimden birsey gelmez .
Hmm ben cumartesi günü kontrole gittiğimde ultrasonla kese bile zar zor gözüktü yine baya korkmuştum alttan muayene etmek isteyince kabul ettim bende çok merak ediyordum sonuçta alttan bakınca kese gözüktü net hemde bebekte en köşeye atmış kendini kalbi bile atıyordu çok minnakti rahmim ters olduğu için ultrasonda zor gözükürmüş .. kese boyutunu merak ettim birde doktor size hiç alttan bakmak istedi mi ters yan düz rahimden bahsettimi
Kese boyutun kaç cıktı canmmyaa ben 5+1 de gittim keseyi gördük ama bebekle ilgili bişey demedi 3 hafta sonra çağırdı ben çatlarım yaa
baya bekliceniz yaniii .. doktor garantiye aliyor işte ne guzelyaa ben 5+1 de gittim keseyi gördük ama bebekle ilgili bişey demedi 3 hafta sonra çağırdı ben çatlarım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?