Kese en net beta değeri 6000 üstündeyken gözükür bunlar nasıl doktor ki sana bunu söylemiyor. benım beta 6500 iken altan gözüktü 3 gün sonrada karından gözüktü. canını sıkma hayırlı olsun
ya canim senin degerlerin cok yuksek ama belki normali boyledir bende bilmiyorum
masallah o zaman canim demekki normal olan sensin hadi saglikla alirsin insallah cocugunu kucaginabugün tekrar kan verdim 8000 binlere çikmiş. ama ultrason cekilmedim. pazartesini bekliyorum bakalim kişiden kişiye göre degişiyormuş galiba...
masallah o zaman canim demekki normal olan sensin hadi saglikla alirsin insallah cocugunu kucagina
sana tavsiyem gidebilirsen özel bi doktora git bugun. daha bekleyipte kendini yeme. hem bi sorun varsa progestan kullanmaya başlarsın.bebeği büyük ölçüde koruyorHay Allah razi olsunnnn içime su serptin.. Pazartesine kadar yükselir Allahin izniyle. üniversite hastanesinde 20'li yaşlardaki stajerlerin eline düşünce böyle oluyor...
sana tavsiyem gidebilirsen özel bi doktora git bugun. daha bekleyipte kendini yeme. hem bi sorun varsa progestan kullanmaya başlarsın.bebeği büyük ölçüde koruyor
Anladım, olsun sağlıklıdır ,inşallah. pazartesi bizi de haberdar edersinkeşke o kadar gücüm olsa hoca randevusu alırım da maalesef hiç birikim yapmadik bu tarz durumlar için..
ama ilerleyen aylarda kesinlikle hocaya görünürüm o kadar bıktırdılar bizi bu stajerler, internler...
Anladım, olsun sağlıklıdır ,inşallah. pazartesi bizi de haberdar edersin
Anladım, olsun sağlıklıdır ,inşallah. pazartesi bizi de haberdar edersin
inşallah bol bol dua etultrason sonucu kese var ama içi boş dedi doktor. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. inşallah toparlanir 1 haftaya kadar.
edeceğim tabi yer gök dua ile demislerinşallah bol bol dua et
Sonuç ne cıktı canım merak ettimde
Kaç haftaliksin canım onu Söyledimi1 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi.. kese oluşmus ama bebek yok dedi. bu arada karından baktı.
Kaç haftaliksin canım onu Söyledimi
Hmm ben cumartesi günü kontrole gittiğimde ultrasonla kese bile zar zor gözüktü yine baya korkmuştum alttan muayene etmek isteyince kabul ettim bende çok merak ediyordum sonuçta alttan bakınca kese gözüktü net hemde bebekte en köşeye atmış kendini kalbi bile atıyordu çok minnakti rahmim ters olduğu için ultrasonda zor gözükürmüş .. kese boyutunu merak ettim birde doktor size hiç alttan bakmak istedi mi ters yan düz rahimden bahsettimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?