kese aklımı karıştırdı

esemre

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
486
226
303
33
Ankara
bugün alttan ultrason ile bakildi ama kese bi gördü gibi oldu bi görülmedi dedi. tuhaf felan dediler şekline hatta 2 doktor bakti. pazartesi tekrar gel bakalim dedi. beta hcg 4955 çıktı.
tekrar hcg istediler.. pazartesne kadar gelişir mi acaba ? folik asit başladık
bu değerler nasil hiç bi doktor bişey açiklamiyor yaa..

ya canim senin degerlerin cok yuksek ama belki normali boyledir bende bilmiyorum

Kese en net beta değeri 6000 üstündeyken gözükür bunlar nasıl doktor ki sana bunu söylemiyor. benım beta 6500 iken altan gözüktü 3 gün sonrada karından gözüktü. canını sıkma hayırlı olsun

Kese en net beta değeri 6000 üstündeyken gözükür bunlar nasıl doktor ki sana bunu söylemiyor. benım beta 6500 iken altan gözüktü 3 gün sonrada karından gözüktü. canını sıkma hayırlı olsun

Hay Allah razi olsunnnn içime su serptin.. Pazartesine kadar yükselir Allahin izniyle. üniversite hastanesinde 20'li yaşlardaki stajerlerin eline düşünce böyle oluyor...

bugün tekrar kan verdim 8000 binlere çikmiş. ama ultrason cekilmedim. pazartesini bekliyorum bakalim kişiden kişiye göre degişiyormuş galiba...
masallah o zaman canim demekki normal olan sensin hadi saglikla alirsin insallah cocugunu kucagina

Hay Allah razi olsunnnn içime su serptin.. Pazartesine kadar yükselir Allahin izniyle. üniversite hastanesinde 20'li yaşlardaki stajerlerin eline düşünce böyle oluyor...
sana tavsiyem gidebilirsen özel bi doktora git bugun. daha bekleyipte kendini yeme. hem bi sorun varsa progestan kullanmaya başlarsın.bebeği büyük ölçüde koruyor

sana tavsiyem gidebilirsen özel bi doktora git bugun. daha bekleyipte kendini yeme. hem bi sorun varsa progestan kullanmaya başlarsın.bebeği büyük ölçüde koruyor

keşke o kadar gücüm olsa hoca randevusu alırım da maalesef hiç birikim yapmadik bu tarz durumlar için..
ama ilerleyen aylarda kesinlikle hocaya görünürüm o kadar bıktırdılar bizi bu stajerler, internler... :(

keşke o kadar gücüm olsa hoca randevusu alırım da maalesef hiç birikim yapmadik bu tarz durumlar için..
ama ilerleyen aylarda kesinlikle hocaya görünürüm o kadar bıktırdılar bizi bu stajerler, internler... :KK43:
Anladım, olsun sağlıklıdır ,inşallah. pazartesi bizi de haberdar edersin

Hmm ben cumartesi günü kontrole gittiğimde ultrasonla kese bile zar zor gözüktü yine baya korkmuştum alttan muayene etmek isteyince kabul ettim bende çok merak ediyordum sonuçta alttan bakınca kese gözüktü net hemde bebekte en köşeye atmış kendini kalbi bile atıyordu çok minnakti rahmim ters olduğu için ultrasonda zor gözükürmüş .. kese boyutunu merak ettim birde doktor size hiç alttan bakmak istedi mi ters yan düz rahimden bahsettimi

Hmm ben cumartesi günü kontrole gittiğimde ultrasonla kese bile zar zor gözüktü yine baya korkmuştum alttan muayene etmek isteyince kabul ettim bende çok merak ediyordum sonuçta alttan bakınca kese gözüktü net hemde bebekte en köşeye atmış kendini kalbi bile atıyordu çok minnakti rahmim ters olduğu için ultrasonda zor gözükürmüş .. kese boyutunu merak ettim birde doktor size hiç alttan bakmak istedi mi ters yan düz rahimden bahsettimi

ayy ne guzel maşallah, saglikla kucagina alirsin inşallah.. yok bahsetmedi ben hsg felan cekindim rahimde bi anormallik yoktu.. alttan bakin dedim ama ugrasmak istemedi herhalde son hasta bendim çünkü
haftaya gözükecek Allahin izniyle inaniyorum buna beta artişi gayet iyi

Back
X