kerken ergenlik mi?

kelebek1238

ANKARA = AŞKIM...
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
1.326
1
116
Diğer
arkadaşlar beni cok endişelendiren bir durumdan bahsetmek ıstıyorum,benim kızım 1 sınıfa gidiyor ve su bır aydır farkettim gögüsleri oluşmaya başlamış serlik ve çıkıntı var ama hangi dr götürecegimi bilmiyorum mafoldumben daha önce böle bi durumla karşılaşan var mı? cok erken degil mi?:1no2:

canım llk ben okudum sanırım kimse bişi yazmamış ama mutlaka bilen biri çıkar.ben hiç bilmiyorum.

endokrinoloji bölümüne götürün çocuk endokrinolojiye...korkacak bi durum değil...sakin ol arkadaşım üzülme.....unutma annelerimiiz zamanında hatta anannelerimizn ilkokula gidenler evlenirmiş....yani devir değişiyor gelişim hızı değişiyor......böyle düşün....herşeyin caresi var ...er yada geç her çocuk yaşayacak bu süreci ama uzmana götür için rahat etsin derim yerimseniben

benim kuzenlerim 3 ude 3.sınıf bitti 4. sınıfa gectiler adet oldular korkma bence şimdiki gencler cocuk olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…