Şampuan ve Saç Kremleri Kepek probleminiz varsa 1 numaralı çözüm ( ZETİON)

kamelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
1.104
0
116
Adana
Arkadaşlar ZETİON marka kepek şampuanı kepek problemi olanlarda kesin cözüm saglıyor.. Zaten bu şampuan eczanelerde satılıyor...Kepek problemi olan arkadaşlar varsa kullansın etkisini gördükten sonra bana dua edecekler...fiyatıda gayet ucuzz...

evet bende yıllar önce kullanmıştım bunu. bi hafta içinde geçti kepek sorunu ve bidaha da hiç kepeklenmedi saçlarım. yani tekrar kullanmamada gerek kalmadı bu şampuanı

Evet canım zaten bi kaç kullanmadan sonra sonucu alıyosun ..cok etkili bir şampuan..

peki nasıl kullancaz bunu bn hergün saçlarımı yıkıyorum yağlanıoda.. hergün kullanablrmiyiz

Hayır her gün kullanmıyorsunuz haftada 1 yada 2 kez yeterli.. ilk önce kendi kullandıgınız sampuanla bir kez sacınızı yıkayın en son bu şampuanı sürüp 5 dk felan sacta bekletiyorsunuz sonra bol suyla yıkıyorsunuzz.. zaten şampuanın üstünde yazıyor...

bende üniversitede yurtta kaldığım dönemde sanırım sulardan kaynaklanan bir kepek sorunu yaşamıştım.
zetion kullanmıştım ve kesinlikle çok iyi sonuç elde ettim.kesinlikle öneririmhihoyyyt

bende üniversitede yurtta kaldığım dönemde sanırım sulardan kaynaklanan bir kepek sorunu yaşamıştım.
zetion kullanmıştım ve kesinlikle çok iyi sonuç elde ettim.kesinlikle öneririmhihoyyyt

Evet tatlım ben bunun üstüne kepek şampuanı tanımıyorumm kesinlikle 1 numaraaa..

bende kullanmak istiyorum ama kendi kafamıza göre kullanabilirmiyiz? birde ben organıcum isimli bitkisel şampuan kullanıyorum önce onunla sonra zetionla yıkayıp durulayıp çıksam olur mu bilgi istiyorum kullanan arkadaşlardan nasıl kullandığınızı yazarmısınız?

canım arkasında yada prospektüsünde yazıyordu nasıl kullanıldığı yanlış hatrlamıyorsamCADIARZU
ama ben normal şampuanla yıkadıktan sonra en son duştan çıkmadan önce yıkıyordum yanlış hatırlamıyorsam.
3 yıl oldu kullanalı unutmuşta olabilirimgamyoncuiremsu

fiyatı 3.75TL gibi bişey ve ben 10 yıllık daimi bir kullanıcısıyım. ben kepeklerim ve saç derisi problemlerim arttığında her yıkamada önce başka bir şampuanla saçımı yıkıyorum temizlemek adına, daha sonra da zetionu köpürtüp 5 dk bekletip duruluyorum. saçımdaki kepeklenme hafiflediğinde haftada 1 kere saçıma uyguluyorum sadece, yani hafatada 4 kere saçımı yıkıyorsam 3ü normal şampuanla 1i zetionla,sorusu olana yardım edebilirim kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar size daha basit bi çözüm bu şampuanı kullancağınıza saçınıza biraz elma sirkesi dökseniz yıkadıktan sonra yine aynı şey sirkede kepeğe son veriyo şakkıdı

Bu şampuanu bende kullanmaya başladım ve gerçekten çözüme ulaştım.Çok seviniyorum ya saçlarımdan bıkmıştım artık..kepeklenme,kabuklu yara iğrençtii...Ve ilk kullanımda fayda etmeye başladı aynı dertten muzadirp arkadaşlara tavsiyemdir

arkadaşlar katoral la arasındaki fark nedir?
ben raush diye kaliteli ve pahalı kepek şampuanı almıştım şişem bitcek nerdeyse ama maalesef işe yaramamış eczaneye gittim analiz yaptılar kepekler kabuklar tortular mevcut .
bu şampuan geçirir mi sizce dökülmemde var benim daha çok tetiklemesin yardımmm

Back
X