Şampuan ve Saç Kremleri Kepek probleminiz varsa 1 numaralı çözüm ( ZETİON)

Ben diğer şampuanlarla farkını bilmem fakat bana çok iyi geldi.Kabuklu yara,kepek böyle saç derim iğrençti yaa..Hemde ilk kullanımda bana etki yaptı baya.Herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilemem ama

bende kullanmak istiyorum ama kendi kafamıza göre kullanabilirmiyiz? birde ben organıcum isimli bitkisel şampuan kullanıyorum önce onunla sonra zetionla yıkayıp durulayıp çıksam olur mu bilgi istiyorum kullanan arkadaşlardan nasıl kullandığınızı yazarmısınız?

ben kullandım iyi geldi bir kaç kullanımda yok ediyor fakat bırakınca tekrar oldu normal şampuan kullanıyorum şuan ama tekrar ona başlayacağım

evet kesin çözüm kullanınca geçio benimde ama kullanmayı bırakınca 1 ay sonra falan tekrar oluşmaya başlıo:( şimdi yeniden başlamayı düşünüorum

peki arkadaşlar bu kepekler yüzünden yoğun saç dökülmesi yaşıyormusunuz??*

peki arkadaşlar bu kepekler yüzünden yoğun saç dökülmesi yaşıyormusunuz??*

Arkadaşım senin kepek problemin eger cok yogunsa bir cilt uzmanına görün derim..diger arkadaşlara kesinlikle bu şampuanı öneririm..

geçen yıl arkadaşım doktora gitmişti katoral şampuan vermişti doktor aslında doktora gitsem bişey değişmicek verceği şampuanlar belli katorel kanazol zetion.
ama ben gitmeden alıcam bu şampuanı belki dökülmemide keserse doktora gitmeme bile gerek kalmaz.
illa doktor reçetesinde mi alıyorsunuz bu şampuanı kafamıza göre alıp kullanamazmıyız ???

Selam kızlar

Benim kullandığım bir ilaç yüzünden saç diplerim kurudu ve kepek oldu. Zetion u bende deneyeceğim. Bakalım faydasını görecek miyim?

ben bugün aldım zetionu.yarın ilk işim yıkanmak olacak bununla..sonucu yazıcam..

yıkandım kızlar zetionla kafamdaki kaşıntı gitti ve ışıkta saç derilerim kabuk kaplamıştı şimdi farkettim derim gözüküyor ve parlıyor saçımın dengesi yerine geldi ilk yıkamada ama saçımdaki boyayı akıttığı gibi olduğundan fazlada döktü aman umrumda değil kepekler gitti ya....

Az önce aldım bu ilacı. Saçımda kepek yok, eczacı saçım yağlanıyor kaşınıyor dediğim için önerdi. Umarım işe yarar.

kızlar ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten harika birşey bu zetion. Saçlarımda kepek kalmadı, parlaklaştı, dökülmesi azaldı, tek kelimeyle harika bir ürün bütün derdime derman oldu şimdi herkese tavsiye ediyorum kepek için kullandım bir sürü sorunuma çare oldu.

çok merak ettim bu şampuanı uzun zamandır araştırma yapıyorum. bir sürü şampuan adı buldum ama kimisi iyi dedi kimisi kötü. ama bu şampuan hakkında şimdiye kadar kötü diyen biriyle karşılaşmadım bugün iş çıkışı hemen gidip alacağım. inşallah bende işe yaradı diyenlerden olurum. çünkü çok muzdaribim bu kepek konusunda. sonuçları yazacağım

sarımsaklı şampuanı tek geçerimmm gerek KEPEKte gerek yumuşaklıkta gerek uzatmada gerek saç çıkarıp gürleştirmedeee gerek dökülmeyi durdurmadaa :16: :16::16::34:

Back
X