Şampuan ve Saç Kremleri Kepek probleminiz varsa 1 numaralı çözüm ( ZETİON)

saçım çok yağlanıyor dediğimde doktorun bana verdiği şampuan.. ZETİON..
hala yağlanıyor yağlanmaya fayda etmedi..
ama şunu söylim alnımda sivilceler vardı saçımı yıkarken alnımı yüzümüde yıkadım bu şampuanla sivilcelerimi kuruttu geçirdi..
yüzüm yağlıdır yüzümüde kurttu..
sivilceniz varsa deneyin görün..:34:

ben senelerdir sürekli kullanıyorum loreal şampuanla birlikte gerçekten tek geçerim bu şampuanı bıraky-tığım anda kepek başlıyor

ben senelerdir sürekli kullanıyorum loreal şampuanla birlikte gerçekten tek geçerim bu şampuanı bıraky-tığım anda kepek başlıyor

bende aldım ama ilk başta iyi geldi sonra anormal bi şekil aldı. :S zaten saçımm oldum olası kabuk kabuk dökülüyor derisi :( siz haftada kaç gün kullanıyorsunuz en fazla 3 kez kullanmak gerekli galiba kutusunda öyle yazıyor.:5::5::5: mantar falan mı var saç derimde bilmiyorum bıktım artık bu durumdan.

ya benim saçlarım çok ince telli normal şampuan bile kullandığımda çok zor açılıyor zetion dahada mı karıştırır saçlarımı bu arada saçlarım çok yağlı ama kepek problemim yok şükür zetion iyi gelir mi

Ben de almak istiyorum şu zetion şampuanı ama yan etkisi falan filan yoktur umarım kepekle benim de başım dertte :/

saçım çok yağlanıyor dediğimde doktorun bana verdiği şampuan.. ZETİON..
hala yağlanıyor yağlanmaya fayda etmedi..
ama şunu söylim alnımda sivilceler vardı saçımı yıkarken alnımı yüzümüde yıkadım bu şampuanla sivilcelerimi kuruttu geçirdi..
yüzüm yağlıdır yüzümüde kurttu..
sivilceniz varsa deneyin görün..:KK34:
ya benim saçım normal aslında ne kuru ne yağlı yani bugün yıkadım mesela yarın değilde yarından sonra yağlanıyor ama yağlandığındada maşallah vıcık vıcık :D ve benim bir yıldır acayip kaşıntım var saç derimde zaten saç dökülmesi problemini atlatamadım bide kepek kaşıntı çıktı doktor ne verdiyse işe yaramadı herşeyi kullandım ısırgan otu şampuanından herşeye kadar kepeği önlemediği gibi saçımı döktü buda döker mi ya artık çok korkuyorum yıkanmaya

Benim babamda zamanında çok kullanmıştı gerçekten etkili bir şampuan. Bende de küçükken çok fazla kepek olmaya başlamıştı zetion ve head and shoulders çözmüştü.

Back
X