Şampuan ve Saç Kremleri Kepek problemim bitmiyor hangi şampuan ve saç kremini kullanmalıyım?

önce bir arındırma işlemi yapmanı önerırım.bunun ıcınde sacına yetecek yadar sampuanı bı tabaga dok,aynı mıktardada karbonatı dok ve ıyıce karıstır ve dıplere guzelce masaj yaparak ıkı kez sampuanla.son durulama suyunada 1 lıtreye yarım cay bardagı kadar elma sırkesı olacak sekılde dok ve durulamadan cık.merak etme kuruyunca koku kalmıyor.elma sırkesı kesınlıkle kepege bıre bırdır.bu arındırma ıslemınıde 2 haftada bır yada ıhtıyac duydukca yapablırsın.memnun kalacaksın canım

Canım bi kere market ürünü şampuan kullanma..Bitkisel içerikli (otacı,tresan gibi) bir şampuan kullan..
haftada 1-2 kere saçını yıkadıktan sonra son durulama suyuna elma sirkesi ilave et..
hemen farkedeceksin ve bana teşekkür edeceksin..

Bütün yazılanları okuyamadım maalesef ama,şampuan olarak zaten bence heryerde satılan şu bilinen markalar alınmamalı...Bitkisel şampuan her zaman en iyisi diye düşünüyorum.. Saç derisinde oluşan egzama tarzı problemler bazen kepekle karıştırılabiliyor,bunların hepsine (kepek dahil)deriyle alakalı sorunlarda sarımsaklı bitkisel şampuanlar çok iyi etki ediyor... Saç kremi olarak ben Down Under'ın Narlı saç kremini kullanıyorum ve memnunum.. Umarım faydası olur :))

Bütün yazılanları okuyamadım maalesef ama,şampuan olarak zaten bence heryerde satılan şu bilinen markalar alınmamalı...Bitkisel şampuan her zaman en iyisi diye düşünüyorum.. Saç derisinde oluşan egzama tarzı problemler bazen kepekle karıştırılabiliyor,bunların hepsine (kepek dahil)deriyle alakalı sorunlarda sarımsaklı bitkisel şampuanlar çok iyi etki ediyor... Saç kremi olarak ben Down Under'ın Narlı saç kremini kullanıyorum ve memnunum.. Umarım faydası olur :))

Bende de 1 yıl önce kepek vardı zetion diye bir şampuan aldım eczaneden tamamen kepeği temizledi ve hala yok. İstersen sende dene.

Ben kendimi bildim bileli kepeklidir saçlarım. Kafa derim çok kuru herhalde. Denediğim hiç bir şampuan işe yaramadı. Biraz yarar gibi olsa da bırakınca tekrar aynı yoğunlukta kepek oluyor.

Daha önce bu markayı tavsiye eden oldu mu bilmiyorum ama Eczanelerde satılan Sel-Sun harika bir şampuandır. Her şeyi denediysen ve kurtulamadıysan bunu dene bence.
bir de Doktor Mehmet Öz'ün programında gördüğüm ve denediğim bir şey var. Ben de işe yaradı ama geçici olarak.Ağız gargarası Listerine'i bilirsiniz. Bir kapak listerine, 1 tatlı kaşığı bebe yağını karıştırıp, saç diplerine masaj yapıyorsunuz. Sonra şampuanla yıkıyorsunuz. Saç diplerinizde tahriş varsa bunu denemek iyi olmayabilir ama bende işe yaradı.

Merhaba,

Kepek sıkıntısından muzdarip biriydim eskiden o yüzden bu problemini dile getiren birisine karşı kayıtsız kalamadım. kepek için önerebileceğim bu güne kadar gördüğüm en iyi şampuan REMOLENT şampuandır yeni aldım kullandım yok böyle bir şey çok sıradışı bir ürün kesinlikle öneririm...

KK PRO tarafından verilen önerilerin çoğu tam tersine kepeği arttırıcı şeyler ve özellikle yağla yapılan hiçbir bakımı saç diplerine kullanmayın, hatta uçlara bile. Kepeğin başlıca sebebi piyasa şampuanları, yağlı bakım kürleri , saç kremleri, saç maskeleri ve kremli şampuanlardır. BURADA ÖNERİLEN BAZI KÜRLER DE YAPILAMAZ NİTELİKTE TUHAF BİTKİLERİN ADI GEÇMİŞ YOK neem BİTKİSİYMİŞ YOK NUM NUM MEYVESİYMİŞ FALAN Nereden bulacaklar o bitkileri bir. İkincisi sorunun kaynağı yağsızlık değil saç dibinde biriken kalıntılar ve saç dibi kireçlenmesi ve kepek varsa genelde dökülme de olur, yağlı saç dibi de olur, çabuk yağlanma da...

Arkadaşlar o yüzden kesinlikle su bazlaı bakımları uygulayın yani sinameki, ısırgan veya tarçın sularını 500 ml suya demleyip banyo sonunda durulamadan saç dibinize ve uçlara yedirin sıktırın ve duştan durulamadan çıkın.

Ayrıca doğal tortulu rafine edilmemiş, bulanık elma sirkesinden yarım çay bardağını 500 ml suya oda ısısında boşaltın ve bunu saçınızı duruladıktan sonra direkt diplere friksiyonla uygulayın her yıkama sonrası, diğerlerini de her yıkama sonrası durulamadan kullanın...

Kesinlikle kremsiz ve tıbbi şampuan kullanın ve KEPEK KARŞITI DENİLEN ŞAMPUANLARDAN KULLANMAYIN . Tıbbi, dermatoloğun önerdiği veya uygun saflıkta TRESAN (ısırgan özlü kremsizdir)Prozinc(çinkolu), Placenta( doğal b vitaminli buğday endospermli) ve Ketoral (saç dibi mantar vs. arındırır) şampuanlarını dönüşümlü kullanın asla krem, saç maskesi, kremli şampuan ve yağlı kürler kullanmayın saçınızda birikim ve kepek yapan bunlardır. Yine jöle, köpük vs. de kullanmayın...

Bu yazı çok yanlış ve pratik olmayan çözümler var içinde....

Arkadaşlar kepekten kurtulamıyorum Lütfen Yardım edin hangi şampuan ve saç kremi kullanmalıyım Sanırım Herşeyi denedim

Kesinlikle Fiyto Defne Özlü ve Zeytinyağlı Bitkisel şampuanını kullanmanı öneririm kepeği yok denecek derecede azaltıyor bilhassa kendim kullanıyorum çok çok memnunum saçlarım hem kepekten arındı hem de gürleşti hacim kazandı zor zaptediyorum toplarken :)

Ben şampuandan önce otacının kükürtlü sabununu kullanıyorum sonrada şampuan ve banyodan çıkmdan elma sirkeli suyla duruluyorum ve ılık suyla yıkıyorum saçımı kepeğe iyi geldi tavsiye ederim

Arkadaşlar kepekten kurtulamıyorum Lütfen Yardım edin hangi şampuan ve saç kremi kullanmalıyım Sanırım Herşeyi denedim

canım benim de aynıydı doktor "head and shoulders intensive treatment" şampuanını önerdi bana. head and shoulders olmasına rağmen sadece eczanelerde satılıyor. ama sürekli kullanmaman gerekiyor. doktorun bana önerdiği iki hafta haftada iki kere daha sonra iki hafta haftada bikere kullanmamdı. sonrasında ise kepek oldukça bu şampuanla yıkadım. yanlız günlük kullanıma uygun bir şampuan değil sık uygulandığında saç dökülmesine neden oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…