DEĞERLİ ARKADAŞIMArkadaşlar kepekten kurtulamıyorum Lütfen Yardım edin hangi şampuan ve saç kremi kullanmalıyımSanırım Herşeyi denedim
şampuanı kullandım ama kepek problemime iyi gelip gelmediğini ilerleyen zamanda görücez. Ama saçlarımı yumuşacık yaptı saç kremi kullanmaya ihtiyacım kalmadı. Memnunum bakalım şimdilik :)
ersağ şampuanı deneyin. % 100 bitkisel. kepeğe çok iyi geliyor. aynı zamanda saç çıkartıyor.olağanüstü bir şampuan. fiyatı da çok çok iyi...dermatologlar da öneriyor. yerli bir şampuan...
evet kullanıyoruz ailece. çocuklar eşim ve ben... hepimizin kepek sorunu sona erdi .saç dökülmelerimiz bitti.
ersağ satış temsilcisiyim. size gönderebilirim.
250 ml 11 tl
1000 ml 19,5 tl
ancak ürünler konsatredir
sulandırarak kullanıyorsunuz. çok yoğun kıvamlıdır.
uzun süre kullanabilirsiniz.
Ürün Kodu: 5060
SATINIQUE - Kepek kontrol edici şampuan
Birim: Adet (300 ml)SATINIQUE Kepeği Kontrol Edici Şampuan, saçtaki kepeği kontrol etmek amacıyla Zinc Pyrithione ile özel olarak formüle edilmiştir ve her gün kullanılacak kadar naziktir.
• Yıpranmış saç yapısını eski haline getirmek için, saç gövdesine nüfuz edebilen Seramid İnfüzyon Sistemi içerir.
• Kepek kontrolu için özel olarak formüle edilmiştir.
• Kepek ve saç derisi kaşıntısı semptomlarını kontrol etmek amacıyla ZPT (Zinc Pyrithione) içerir.
• Cildi rahatlatıcı özelliğiyle tanınan Camomile içerir.,
Seramid İnfüzyon Sistemi, saçlarda doğal olarak bulunan Seramidlere özdeş, özel olarak geliştirilmiş Seramidler içerir.
• Doğal olarak türetilmiş temizleyici maddeler, saçlardaki kirleri ve saç şekillendirici maddeleri nazik bir şekilde yok eder.
• pH dengelidir.
• Ciltte iritasyon ya da alerjik reaksiyon riskini en aza indirdiği dermatolojik testlerle kanıtlanmıştır.
kullanan var mı ???ben 2 senedir bu sorunla ugrasıyorum ne sirkesi yagı sampuanı kullansamda gecmıyor bahar aylarında daha cok artıyor zaten kasıntıda yapıyor dermatologa gittim stres yapma dıor:)) kolaysa:))o kdrda stresli bı yapım yk ama ben mı abartıorm acaba kepek ısını doktorda annemde bu bısey dııl dıolar
kullanan var mı ???ben 2 senedir bu sorunla ugrasıyorum ne sirkesi yagı sampuanı kullansamda gecmıyor bahar aylarında daha cok artıyor zaten kasıntıda yapıyor dermatologa gittim stres yapma dıor:)) kolaysa:))o kdrda stresli bı yapım yk ama ben mı abartıorm acaba kepek ısını doktorda annemde bu bısey dııl dıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?