Şampuan ve Saç Kremleri Kepek problemim bitmiyor hangi şampuan ve saç kremini kullanmalıyım?

Arkadaşlar kepekten kurtulamıyorum Lütfen Yardım edin hangi şampuan ve saç kremi kullanmalıyım Sanırım Herşeyi denedim
DEĞERLİ ARKADAŞIM
BEN AMWAY UZMANIYIM VE AMWAYİN SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİNDEN KEPEĞE KARŞI ETKİLİ ŞAMPUANINI KULLANMANI TAVSİYE EDEBİLİRİM BİR DE
VÜCUDUNDA HER HANGİ VİTAMİN MİNERAL EKSİKLİĞİ VAR MI YADA ÇOK STRES LİMİSİN ONLARI DA BİR GÖZDEN GEÇİR DERİM

İSTERSEN
xxxxx bu linkten AMWAY ÜRÜNLERİNİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
İSTEDİĞİNİZ ÜRÜN SİPARİŞİNİ VERDİĞİNİZDE EVİNİZE KADAR TESLİMAT GERÇEŞLEŞTİRİLEBİLİR .

Son düzenleyen: Moderatör:
şampuanı kullandım ama kepek problemime iyi gelip gelmediğini ilerleyen zamanda görücez. Ama saçlarımı yumuşacık yaptı saç kremi kullanmaya ihtiyacım kalmadı. Memnunum bakalım şimdilik :)

Güzel haberlerini beklicem :))

ersağ şampuanı deneyin. % 100 bitkisel. kepeğe çok iyi geliyor. aynı zamanda saç çıkartıyor.olağanüstü bir şampuan. fiyatı da çok çok iyi...dermatologlar da öneriyor. yerli bir şampuan...

Çok iyi eğer gerçekten böyleyse. Kullandınız mı ?

evet kullanıyoruz ailece. çocuklar eşim ve ben... hepimizin kepek sorunu sona erdi .saç dökülmelerimiz bitti.

250 ml 11 tl
1000 ml 19,5 tl
ancak ürünler konsatredir
sulandırarak kullanıyorsunuz. çok yoğun kıvamlıdır.
uzun süre kullanabilirsiniz.

250 ml 11 tl
1000 ml 19,5 tl
ancak ürünler konsatredir
sulandırarak kullanıyorsunuz. çok yoğun kıvamlıdır.
uzun süre kullanabilirsiniz.

Anladım teşekkürler. Düşüneyim bakalım şimdi kargo parası falan bir de onlarla uğraşacağım buradan biraz araştırıyım

Head and Shoulders da çok etkili çözüm kepeklere. Denediniz mi bilmiyorum.

Ürün Kodu: 5060
SATINIQUE - Kepek kontrol edici şampuan

Birim: Adet (300 ml)SATINIQUE Kepeği Kontrol Edici Şampuan, saçtaki kepeği kontrol etmek amacıyla Zinc Pyrithione ile özel olarak formüle edilmiştir ve her gün kullanılacak kadar naziktir.
• Yıpranmış saç yapısını eski haline getirmek için, saç gövdesine nüfuz edebilen Seramid İnfüzyon Sistemi içerir.
• Kepek kontrolu için özel olarak formüle edilmiştir.
• Kepek ve saç derisi kaşıntısı semptomlarını kontrol etmek amacıyla ZPT (Zinc Pyrithione) içerir.
• Cildi rahatlatıcı özelliğiyle tanınan Camomile içerir.,
Seramid İnfüzyon Sistemi, saçlarda doğal olarak bulunan Seramidlere özdeş, özel olarak geliştirilmiş Seramidler içerir.
• Doğal olarak türetilmiş temizleyici maddeler, saçlardaki kirleri ve saç şekillendirici maddeleri nazik bir şekilde yok eder.
• pH dengelidir.
• Ciltte iritasyon ya da alerjik reaksiyon riskini en aza indirdiği dermatolojik testlerle kanıtlanmıştır.

kullanan var mı ???ben 2 senedir bu sorunla ugrasıyorum ne sirkesi yagı sampuanı kullansamda gecmıyor bahar aylarında daha cok artıyor zaten kasıntıda yapıyor dermatologa gittim stres yapma dıor:)) kolaysa:)) o kdrda stresli bı yapım yk ama ben mı abartıorm acaba kepek ısını doktorda annemde bu bısey dııl dıolar

satinique kepek önleyici şampuanı bende kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.ancak bizzat yaşadığım şöyle bir durum da var:ben de sizin gibi kepek sorunu yaşadım yıllarca daha doğrusu kepek sorunum var zannettim...en sonunda (Allah razı olsun)biri akıl edip söyledi cilt doktoruna gittim.benim kepek sandığım,saç derisinde egzamaymış sonra onun için bir sürü şey denedim ilaç içeren şampuanlar felan ama saçımı mahfetmekten başka bir şeye yaramadı onlarda...En son bir dermatoloji profesörüne gittim.dediki 'başından yukarıda bir hastalık (kbb,diş vb) olduğunda bu egzamalar azarlar,ona dikkat ediceksin'çok azıttıklarında bir losyon verdi sürmem için ve sorunum büyük oranda halloldu sayılır.kışın sık yıkanamadığımda azıtıyorlar,kaşlarıma kadar inebiliyor.böyle bir olasılığıda araştırabilirsin bence...geçmiş olsun...

ben alternatif şampuanlar kullanmanı önermem.hepsi kimyasal.bende kepekten cok çektim.tek ve kesin çözüm ısırgan.önceki yazıları okumadım,muhakkak birileri yazmıştır muhakkak. ısırgan hem kepeği yok ediyor saçtan..hemde parlaklık ve canlılık veriyor

Aynı problemi bende yaşadım kepek ,dökülme ve kaşıntı.Prozinc şampuanla çözüme ulaştım eczaneden temin edebilirsiniz.Boyalı saçlar için olanını kullanmıştım kırmızılı olan şuanda problemim yok.

ben de yıllar boyu çektim bu kepek derdini. nişanlım selsun blue kullanıyordu ben de denedim çok iyi geldi ama bu sefer de üretimden kaldırıldı. sonra zetion diye bi şampuan keşfettik bi eczacınn tavsiyesiyle. bayadır ikimiz de kullanıyoruz baya memnunuz. tavsiye ederim herkese.

benim kepek problemim hiç olmadı kepeğe etkisi konusunda yorum yapamayacağım ama amwayin şampuanlarına kefilim üstelik amway'in proteque diye satinique'dan daha ucuz olan bir şampuanı vardı o bana daha iyi gelmişti.

benim de bitmek tükenmek bilmeyen kepek sorunum vardı. Denemediğim şampuan neredeyse kalmadı diyebilirim. Sonunda uzman bir eczacıya gidip derdimi anlattım. Bana saç analizi yaptı. Saç derimi yakından inceledi.
Bana paraben içeren ürünleri kullanmamam gerektiğini söyledi. PHYTO Phytheol kepeğe karşı yoğun bakım şampuanını önerdi. Bu şampuanı kullanmaya başladım. Birkaç yıkamadan sonra saç derim arındı. Kabuk gibi kepekler yok oldu. Phyto markasının başka şampuanlarınıda kullandım ve hepsinden memnun kaldım.

5 aydır Head&Shoulders aleo veralı kullanıyorum artık böyle bir sorunum yok arkadaşlar :)

Kesınlıkle clear ı tavsıye ederım.Bır hafta sonrası etkısını gosterıyor ve de sacınızı cok sıcak su ıle yıkamayın,olabıldıgınce ılık su kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…