Şampuan ve Saç Kremleri Kepek problemim bitmiyor hangi şampuan ve saç kremini kullanmalıyım?

attex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
246
8
46
Ankara
Arkadaşlar kepekten kurtulamıyorum Lütfen Yardım edin hangi şampuan ve saç kremi kullanmalıyım Sanırım Herşeyi denedim

Arkadaşlar kepekten kurtulamıyorum Lütfen Yardım edin hangi şampuan ve saç kremi kullanmalıyım Sanırım Herşeyi denedim

Benim de öyle malesef.. Dün alizade sarımsaklı şampuan aldım bakalım şampuan işe yarıycak mı eğer faydası dokunursa sana da söylerim :)

clear önerebilirim size hanımlar..
bi kaç yıkamada faydasını gördüm hemen
bide çok sıcak suyla yıkamayın saçlarınızı

Benim de bir zamanlar böyle bir sıkıntım vardı. Ben de çok şey denedim ama head&shoulders tamamen geçirdi ve bir daha başıma gelmedi. Yıkarken diplerine masaj yapın bol bol. Her yıkamada 2 kere şampuanlayın. Bir de kepekten kurtulana kadar saç kremi jöle köpük vs kullanmayın. Aynı zamanda kremli şampuanlar da kullanmayın. Umarım kurtulursunuz.

ben burda önerilen şampuanların çoğunu kullandım 2 yıl kepekle boğuştum sonunda tesadüf eseri bim in biobis kepekli saçlar için olan şampuanını kullandım sonuç gayet iyiydi saçımda kepekler gittikçe azalıyor, ayrıca saçımı çoğalttı meğer saç dökülmesine karşı bir şampuanmış bir dene istersen

egzama başlangıcı olabilirmiş bu bitmeyen kepek sorunu. bir dermatoloğa giderseniz iyi olur.

eşimin kepek problemi var.piyasadaki kepek önleyici birçok şampuanı kullanmış,faydasını görememiş.sonunda ''sebamed'' kepek önleyici şampuanı kepek sorununu çözmüş.yıllardır onu kullanıyor.çok memnun.siz de bi deneyin isterseniz

Tskler aynı dertten müzdarip olan arkadasım onuda denedi :S çözüm sıfır :S belki saçtan saça değişiyordur

şampuanı kullandım ama kepek problemime iyi gelip gelmediğini ilerleyen zamanda görücez. Ama saçlarımı yumuşacık yaptı saç kremi kullanmaya ihtiyacım kalmadı. Memnunum bakalım şimdilik :)

ersağ şampuanı deneyin. % 100 bitkisel. kepeğe çok iyi geliyor. aynı zamanda saç çıkartıyor.olağanüstü bir şampuan. fiyatı da çok çok iyi...dermatologlar da öneriyor. yerli bir şampuan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…