Bende özellikle işim gereği aşırı stresliyim ve içime atar dert ederim herşeyi .görüntü şuan gözümün önünde ama adı yanlış olabilir:) ben stresimi çok içe atarım ve saç dibimde bu oluştugunda doktor ''neye streslisin bu genç yaşında'' demişti:)
çok dert etmeyin geçiyor mutlaka önlemek için doktordan ilaçları alın.. çünkü yayılması hızlı oluyor ve bir kadın için işkence her havluyu açıp tararken beyaz beyaz şeylerin saça yapışması falan
Yumurta gibi değil ki saçımı koparıp inceliyorum uzun böyle kireç gibi bişey..bit yumurtası (sirke) olabilirmi. en cok kulak arkalarında olurmuş
Yumurta gibi değil ki saçımı koparıp inceliyorum uzun böyle kireç gibi bişey..
Randevuyu salı gününe verdiler bakalım öğrenicem neymiş =(Seboreik dermatit olabilir
Kulak arkası, saç, burun kenarları en sevdiği yerdir.
Beyaz beyaz pullanma olur. Bazılarında deli gibi kızarıklık.
Sorun bakalım cildiyeye, neymiş merak ettim ben de çok.
Geçer en kısa zamanda inşallah
Bakıyorum bişey yok saç derimde hatta anneme baktırıyorum her gün hiç bişey yok diyoKoyduğun resimden egzama gibi gözüktü bana kuzu. Geçmiş olsun.
Saç derine iyice bak ordan dökülüp saç tellerine yapışıyor olabilir.
Doktoru ihmal etme.
Benım hiç kaybolmuyor işte hep var yıkıyorum çıkıyorum var aradan bi gün geçiyo mesela yine var =(aaa bu sorun arada bende de oluyor.resimde gördüm ve ne demek istediğini anladım.
ben saçımı yıkadıktan ve kuruttuktan sonra görüyorum bu beyaz şeyleri ama 1-2 gün geçtikten sonra kayboluyorlar saçlarım yağlandığı için.sanki temiz saçlarda ortaya çıkıyorlar.sebebini bende araştırıyorum ama bulamiyorum.bit falan olduğunu düşünmüyorum çünkü dediğim gibi bir gözüküb kayboluyorlar ve benim özellikle kahkül kısmında oluyor bunlar.saçlarımın arkasına kadar yayılmamış henüz.bit olsa sürekli kaşınır diye duymuştum ben.başka bir problem bizdeki.doktora gidince burda bizimle paylaşırsan sevinirim.en azından neden kaynaklanıyor bende bilmiş öğrenmiş olurum.
Fotografi gordum de simdi bit yumurtasi daha kucuk olur zaten sanirim.Yok bit değil zaten bit olsa kaşınırım deli gibi =((
Annem baktı bildiğiniz beyaz sanki kireç dökülmüş yapışmış gibi
Sampuanımı da değiştirdim ama daha cok artıyo azalmıyo =(
Salı günü için randevu aldım doktordan bakalım ne diyecek..
Saç derim tertemiz hiç bişey yokFotografi gordum de simdi bit yumurtasi daha kucuk olur zaten sanirim.
Hava degisimlerinden sac deriniz kurumus ve dokuluyor olabilir. Veya sehrinizdeki suyun kirec miktari vs degismis olabilir
Farkinda olmadan kasiyorsaniz kepek de olabilir. Ama sacinizdan cikmamasi garip eger kepekse
Bilemedim baska da bir sey gelmedi aklima.
Endiselenmeyin egzama icin bir solusyon verir doktor, duzenli kullandiginiz zaman gecer eger oyleyse.Saç derim tertemiz hiç bişey yok
Evet bit yumurtası böyle uzun olmaz zaten fotoğrafta belli olacağını sanmam minicik yumurtaların . bunlar uzun uzun gayet belirgin =(
Egzama vs denilince daha da endişelendim =(
Egzama değil saça sirke şeklinde tutunmuş kök derisine benzettimcanım egzama olabilir.. bende de var ilk saç derimde vardı şimdi kulağıma falanda yayıldı. o bölge kabuk kaplıyor beyaz şekilde.