- 27 Şubat 2015
- 308
- 137
canım egzama olabilir.. bende de var ilk saç derimde vardı şimdi kulağıma falanda yayıldı. o bölge kabuk kaplıyor beyaz şekilde.
Bende de var ordan biliyorum ah evet o kanaması deli ediyor beni..Evet bahsettiğiniz şey egzema.. Büyük beyaz kabuklar.. Tırnakla kazidigin zaman dipleri kanıyor bile..
Ben lise zamanimdan bu yana çekiyorum.. Hiç bir zaman tamamen bitmedi.. Insanin psikolojisini gerçekten çok bozuyor. Siyah giyip saçlarımı elimle duzeltsem bildiğin yağmur yağıyor. Cok sinir bozucu..Bende de var ordan biliyorum ah evet o kanaması deli ediyor beni..
Aynen öyle bende orta okuldan beri çekiyorum. Bir kez yapıştı bırakmıyor bu illet..Ben lise zamanimdan bu yana çekiyorum.. Hiç bir zaman tamamen bitmedi.. Insanin psikolojisini gerçekten çok bozuyor. Siyah giyip saçlarımı elimle duzeltsem bildiğin yağmur yağıyor. Cok sinir bozucu..
Allah yardimcimiz olsun herkesinAynen öyle bende orta okuldan beri çekiyorum. Bir kez yapıştı bırakmıyor bu illet..
Arkadaşlar dün doktora çıktım.
Bi çeşit egzama dedi sıkıntı ve stres kaynaklı oluşuyormuş . Şampuan, ilaç vs verdi .
Bazılarınız bi kere sardığı zaman bırakmıyor yazmış , saçlarım simsiyah üstüne bi de daha çok ön plana çıkıyor beyaz beyaz
Saçlarımı açtırsam mı ne yapsam