egzama diye biliyorumArkadaşlar merhaba .
Saçlarımda 2 hafta gibi süredir saç gövdemde uçlara doğru beyaz kabuk gibi , kireç gibi bişeyler sarmış . Annem farketti acaba saçlarını kremli mi bıraktın dedi gayet düzgünce yıkadım ama geçmedi . Tutup çekince baya acıtıyo ve çıkmıyorda zaten pek . Önce kulağımın arkasındaki tek bölümde vardı , şimdi diğer kulağımın arka tarafındaki saçlarda da çıktı . Yayılıyor gibi sanki . Kaşıntı vs yok saç derimde de sorun yok .
Nette araştırdım saç mantarı diye bişey okudum ama doktora çıkıcam öncelikle tabi ki . Acaba cildiye mi ilgilenir saçlarımla ? Sizlerde de bu durum oldu mu ? Ne yaptınız ?
Bi an korktum bende biz kadınlar için saçlarıımız çok değerli çünkü .Cildiyeye görün ilaç verir geçer. Küçükken bendede olmuştu. Sıvı bir ilaç vermişti geçmişti.
Evet sanki artıyo yayılıyo gibi .egzama diye biliyorum
bende de olmuştu bir ara doktor bir şeyler vermişti ama inanın hatırlamıyorum. hemen geçmişti cünkü.
ama bir arkadasımın çok fenaa sarmıştı o yüzden doktora gecikmeden bir gidin
İnan çok çok iyi duruluyorum hele bunları farkettiğimden beri yarım saat sadece saclarımı arıtıyorum . fotografta belli olur mu ki bi deneyeyim bakalımResim koysaydın anlardık. Toz kepek arası bişeyse iyi yıkanıp durulamamaktan oluyo genelde gür sert saçlarda oluyo
Egzama saç derisinde olmaz mı sanki öyle biliyorum ama . Biri de psikolojik dedi bana kızında olmuş doktor psikolojik demişEvet cildiyeye gitmeniz lazım. abimde var onunki egzema ama. Sizinki de öyle bişey sanirim
görüntü şuan gözümün önünde ama adı yanlış olabilir:) ben stresimi çok içe atarım ve saç dibimde bu oluştugunda doktor ''neye streslisin bu genç yaşında'' demişti:)Evet sanki artıyo yayılıyo gibi .
Egzama böyle bişey mi ki saç derimde bişey yok ama ..
Görmeden yorum yapmak çok zorİnan çok çok iyi duruluyorum hele bunları farkettiğimden beri yarım saat sadece saclarımı arıtıyorum . fotografta belli olur mu ki bi deneyeyim bakalım
Yok bit değil zaten bit olsa kaşınırım deli gibi =((Saca yapisik, cikmiyor ve surekli artiyorsa bit de olabilir bence. Emin misiniz bit olmadigina?
Veya bazi sampuanlar ne kadar ugrasilirsa ugrasilsin durulanmiyor. Ben de clear kullanirken olmustu oyle beyaz beyaz cok korkmustum bitlendim diye. Sonra sampuan degistirince bitti o sorun.
Egzama sac derisinde oluyor sac tellerinde oldugunu hic duymadim ben. Ama doktora danismanizda fayda var tabii.